Pekovic takımımıza hayırlı olsun diyelimmi?=
3 numara için ismi geçen siyahi oyuncu inşallah David Hawkins'dir 1-2 oynayan ouncu içinse Doron Perkins olabilir mi acaba Maccabi ile sözleşmesi bitti sanırsam.
Jamont Gordon olmasını çok dilerim prensipte anlaşılan kişinin.
Jamont Gordon'un sözleşmesi devam ediyor diye biliyorum.
Birde TMAc için sakatlık fiizksel handikaplardan falan bahsedildi ama bilmediğim için soruyorum sonuç olarak 20 dk'nın üzeri ortalama ile 72 maç çıkarabilen bir oyuncu istatistikleride gayet kabul edilebilir gibi duruyor sonuçta tepe noktasındaki fiziksel gücü şu an olmayabilir ama zaten o noktada olsa bize gelme olasılığı sıfır olurdu .Yani yinede iş yapabilecek durumda değil midir ?Ayrıca saha içinde bencil bir oyuncu için asist istatistikleride fena değil.
NBA'i hemen hiç takip etmiyorum o yüzden soruyorum
Jamont Gordon'a baktımda şimdi geçen sene 3 yıllık sözleşme imzalamış yani sözleşmesi devam ediyor şuanda.Holden'da basketbolu bıraktı zaten yedek guard olarak kalacaktır Cska'da.Kısa,siyahi 1 numara ve De Colo'dan iyi kriterine uyan adam bulamadım hala
Mertcan ama dediğim gibi Malagaya gidiyordu az daha bizimde rabcikle mukavalemiz vardı ama bıraktık adamı CSKA daha da büyük oynuyor bu sezon belkide bırakırlar