Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kafamdaki planlar şunlardı. Shipp'in gidip 1-2 oynayan bir off gard ve saf 2 numaranın geleceğini düşünmüştüm fakat Shipp'in kalmasıyla, - ki bana göre çok yanlış bir karar, nedenlerini açıkladım - şimdi gerçek bir 2 numara alınması taraftarıyım. Eğer Eyüp abinin dediği gibi 1 numara transferi yapılırsa sezona yine yanlış yapılanmayla gireceğiz ve geçen seneki gibi 2 numaradan skor katkısı alamayacağımızı düşünüyorum.

3 numara için ismi geçen siyahi oyuncu inşallah David Hawkins'dir :) 1-2 oynayan ouncu içinse Doron Perkins olabilir mi acaba Maccabi ile sözleşmesi bitti sanırsam.

Ender'de geldikten sonra artık takımı oynatacak saf 1 numara transferi şart oldu.Bırakalım comboymuş,şuymuş,buymuşu hep yaptığımız hatayı yapmayıp bu kez takımı 1 numara üzerine kuralım.

Teknik ekibimiz de çoğunluğumuz gibi düşünülüyor anlaşılan.

İhtiyacımız olan bir combo guard, bir 3 numara ve bir uzundu. Bu bölgelere yapılacak gibi duruyor transferler. Shipp'in kalması da yine iyi oldu. Shipp'in kalmasıyla birlikte 3 numaraya biraz daha skorer yönü ağır basan bir oyuncu bekleyebiliriz.

Sükse yapacak isim T-MAC olmasın ....

Gordon ile CSKA'nın sözleşmesi bitmiş sanırım ayrıca CSKA'nın Teo ve Spa ile ilgilendiği yazılıp çiziliyor yani daha da sağlam guardlar arıyorlar boşta olma olasılığı yüksek yani.Siyahi 1-2 oynayabilir ve en azındna bana kalırsa Colo'dan iyi

Birde TMAc için sakatlık fiizksel handikaplardan falan bahsedildi ama bilmediğim için soruyorum sonuç olarak 20 dk'nın üzeri ortalama ile 72 maç çıkarabilen bir oyuncu istatistikleride gayet kabul edilebilir gibi duruyor sonuçta tepe noktasındaki fiziksel gücü şu an olmayabilir ama zaten o noktada olsa bize gelme olasılığı sıfır olurdu .Yani yinede iş yapabilecek durumda değil midir ?Ayrıca saha içinde bencil bir oyuncu için asist istatistikleride fena değil.

NBA'i hemen hiç takip etmiyorum o yüzden soruyorum :)

Jamont Gordon'un sözleşmesi devam ediyor diye biliyorum.

Emin değilim bende ama Eurobasket'de 2011'e kadar gözüküyor daha da önemli bir done Malagaya gitti falan denmişti bir süre önce son anda yattı free agent olsa sanırım böyle bir olasılık olmazdı

Birde CSKA daha üst düzey guardlarla ilgileniyor TEO'ya yıllık 2.5 k Avro önermişler yani hepsini birleştirince seney Gordon CSKA değil gibi bir tablo var.EMin değilim deidğim gibi

Daniel Ewing Nando'dan daha iyi tanımına uyar mı ?

Birde TMAc için sakatlık fiizksel handikaplardan falan bahsedildi ama bilmediğim için soruyorum sonuç olarak 20 dk'nın üzeri ortalama ile 72 maç çıkarabilen bir oyuncu istatistikleride gayet kabul edilebilir gibi duruyor sonuçta tepe noktasındaki fiziksel gücü şu an olmayabilir ama zaten o noktada olsa bize gelme olasılığı sıfır olurdu .Yani yinede iş yapabilecek durumda değil midir ?Ayrıca saha içinde bencil bir oyuncu için asist istatistikleride fena değil.

NBA'i hemen hiç takip etmiyorum o yüzden soruyorum :)

Her ne kadar son sezonunda 72 maç oynasa da,ondan önceki 2-3 sezon da toplam o kadar oynayabildi..

O yüzden riski büyük..

Bi de Detroit resmen saygı görmeyen bi takım haline gelmişti,hem hücumlarına aşırı savunma yapılmıyor,hem de hücumda üzerlerine fazla gidilmiyordu..Genelde takımlarda nası olsa kazanırız havası vardı..(Ne ironik ki,bi dönem aynı şekilde Detroit hükmedip,son çeyreğe kadar aynı şekilde oynuyordu)

O yüzden o Detroit'de istatistiklere önem vermek pek doğru olmaz..

Jamont Gordon'a baktımda şimdi geçen sene 3 yıllık sözleşme imzalamış yani sözleşmesi devam ediyor şuanda.Holden'da basketbolu bıraktı zaten yedek guard olarak kalacaktır Cska'da.Kısa,siyahi 1 numara ve De Colo'dan iyi kriterine uyan adam bulamadım hala :)

Jamont Gordon'a baktımda şimdi geçen sene 3 yıllık sözleşme imzalamış yani sözleşmesi devam ediyor şuanda.Holden'da basketbolu bıraktı zaten yedek guard olarak kalacaktır Cska'da.Kısa,siyahi 1 numara ve De Colo'dan iyi kriterine uyan adam bulamadım hala :)

Mertcan ama dediğim gibi Malagaya gidiyordu az daha bizimde rabcikle mukavalemiz vardı ama bıraktık adamı CSKA daha da büyük oynuyor bu sezon belkide bırakırlar

Mertcan ama dediğim gibi Malagaya gidiyordu az daha bizimde rabcikle mukavalemiz vardı ama bıraktık adamı CSKA daha da büyük oynuyor bu sezon belkide bırakırlar

İnşallah bırakırlar abi ama sanmıyorum pek Holden zaten basketbolu bıraktı o yüzden tutmak isteyeceklerdir.Neyse ya 1-2 güne çıkar kokusu zaten inşallah hepimizi mutlu edecek bir isimdir :)

Shipp'de kaldığına göre 1 oyun kurucuya ve 1 uzun forvete yabancı transferi yapabiliriz.Ondan sonra 5. yabancı gerek görülürse şutör guard ya da kısa forvete yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...