Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Şeref Aydın LeBron ve Kobe ile ilgilendiğimizi yazmış GS Sözlükte. Bu adam fazla sallamasyon yapmaz ve futbol takımının Eboue,Muslera,Riera,Selçuk İnan transferlerini önceden yazan biridir.

Yok daha neler o ikisi gelsin bizim maçların biletleri karaborsada 300-500 milyon olur herhalde :) Kombineleri 3-5 katı almak isteyen olur.Sırf formaları paralarını çıkartır herhalde.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın kesinlikle bu sene için değil ama gelecekte mutlaka barca maccabi yada pana bu çocuğu almadan önce mutlaka almamız gereken bi oyuncu var hem genç hemde müthiş gelecek vaadediyor seneye kadromuzda görmeyi çok isterim ipucu bizim grupta bir takımın pota altı :) sanırım herkes bu ismi tahmin etmiştir tam bizim takım kimyasına uygun hızlı ayaklı uzun...
Seneye mutlaka kadromuza katalım eğer draft ten vazgeçerse tabi:)
dakika sayı 2lik 3lük s.atış ribaunt Rkg
MOTIEJUNAS, DONATAS 34:48 26 6/9 4/7 2/4 9 29

Furkanda girmişti sonuçta 2-3 sene bizde pişecek neden prokomda sıradan hedefsiz bir takım yerine bu ligin gelecek vaadeden bir takımında 2-3 sende pişerek ve belkide nba ye gitmeden önce bi euroleague şampiyonu apoletiyle gitmesinki? daha 90 doğumlu 23-24 yaşında daha olgun şekilde gitmesi daha mantıklı olmazmı? seneye tüm sınırlar zorlanmalı bu geleceğin sabonisi için..

Barcelona maci gosterdiki biz yukarilara oynayabilecek kapasiteye ulasabiliriz, top 8 yuksek bir hedef olsa da imkansiz degil, iste tam bu noktada yapilacak bir takviye bizi bir basamak yukariya tasiyabilir. Umarim hersey yolunda gider.

Motiejunas seneye gider NBA'e, beklemez o kadar. Bekletmezler :(

5 numara Zaza, Furkan, Andriç ile 3 numara Shumpert, Shipp, Caner ile idare eder bence. Esas 4 numarada sorun; Songalia & Cevher bekleneni veremediler maalesef; gelecekse buraya gelmeli transfer. Başka pozisyona gerek yok. Ha Oktay Hoca'nın yola aynen devam edeceğini düşünüyorum o ayrı...

Furkan 4 numarada denense nasil olur acaba diye merak ediyorum, furkan-andric, furkan-zaza kombinasyonlarinda 4 numaradan sut bulamayiz ama sertlik ve rebound katkisi oldukca artabilir. Tabi bu sadece bir dusunce, hoca dogru veya yanlis yapiyor demek istemiyorum.

Takımın skora yardım edebilecek bir 3 bir 4 numaraya ihtiyacı olduğu kaybedilen Kazan, Efes, Barça maçları ile görüldü sanırım. Songalia beklentileri karşılayamıyor. Fırsatları değerlendirmek lâzım.

Kobe ile Lebronu almamız imkansız gibi. Adamlar aylık 2.5 milyon euro istiyor,ilgileniyor olabiliriz ama çok çok zor gelmeleri.Ama ben dünkü maçtan sonra bir hamle bekliyorum yönetimden çünkü inanılmaz bir sinerji yakaladık.Bu sene F8 İstanbul'da olduğunu düşünürsek bu durumdan çok mantıklı düşünerek faydalanmalıyız.

lakovicin yerine delici bir 3 numara ile songailanın yerine chris owens gibi bir 4 numara işimizi görür. lakovic sahada yokken 5 kişi topa dokunuyor. lakovic sahada varken lakovic dışında herkes topa dokunuyor. bu şekilde olmaz. hücum anlamında verimsiz felan değil. top istemiyor ki bişiler yapsın. kaçabildiği kadar kaçıyor toptan.

Bendemi bir tuhaflık var anlamıyorum , ben bu takimla yola devam edilmesini istiyorum, bünyeye 'hormon' sokmaya gerek yok...takviye yapılmasın ya da takımın kalitesi artirilmasin demiyorum , bunu NBA yıldızlarıyla yapmayalım ,belki çok romantik bir yaklaşım gelebilir ama ben Joshuayi Caner'i Lucasi Cevheri hepsine tercih ederim ... Haaa Beşiktaş getirsin izleyelim hayır demem :)

şu anda ben herkesten memnunum ama bir takviye olabilir ama kimse gitmesin.Bir de bu haber doğruysa gerçekten ilginç beşiktaş luol deng ile ilgileniyormuş anlaşma sağlanabilirmiş alternatifleri boozer ve love muş nereden buluyorlar bu kadar parayı çok ilginç.Biz alsak luol dengi çok mutlu olurdum lebron james haberine de güldüm açıkçası bize gelme ihtimali 0 neredeyse.

Luol Dengi çok istiyordum ama beşiktaş alıyormuş,üzüldüm doğrusu..Lokavt sürecek gibi görünüyor..Hamle yapmayan takım maalesef ki geride kalır..Şu anda herşey beşiktaşın lehine döndü..

Efes,Fenerbahçe ve ya biz,bu 3 takımdan biri hamle yaparsa diğerleride yapar gibi geliyor bana.Bilmiyorum ama sanki Beşiktaş'ı küçümsüyor hala bu 3 takım.Bence şuan en avantajlı takım Beşiktaş olacak.Bu arada Kevin Love ilede anlaşmak üzerelermiş,1-2 güne kararımı vercem demiş Love.

Murat Kosova bugün programda Dwight Howard ı bu sene Barac ın yarı fiyatına oynatabilirsiniz dedi..NBA den yıldız getirme fırsatını Euroleague deki 3 takımımızda kaçırmamalı dedi..çokta doğru dedi..Barac ı , Savanovic i bonservis bedeli ödeyerek aldı Efes ve kendilerine müthiş rakamlar ödüyor..Loul Deng için konuşulan paralara bakıyorum aylık 150 bin dolar deniyor..hiç abartmadan sadece 1 oyuncu istiyoruz..konuşulan rakamlar geçen sene Mustafa Sarp ın aldığı ücretten daha düşük paralar..Lakovic in de bu paraların altında oynadığına inanan yoktur..madem Kevin Love , Avrupa ya gelmek istiyor mutlaka düşünülmeli..hem rebound sorunu kökten çözülür hem de Mahmuti nin istediği tarzda dış şutu çok iyi bir 4 numara kadroya katılır..bakın Blake Griffin i alın Avrupa da kırılmadık pota bırakmasın demiyorum..mütevazi ve takımın eksiğini giderebilecek bir 4 numara söylüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...