Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar yapılanmaya gittik diyoruz, sonra da BJK örneğindeki gibi NBA den adam dolduralım diyenler var. Seneye onlar paşa paşa NBA ya dönerken yazık olmaz mı takıma? İşin suyunu çıkarmaya gerek yok bence. Evet takımda ben de isterim Blake Griffin'i filan görmeyi ama bence transfer yapılacaksa uzun soluklu olmalı. O yüzden bence boştaysa Nachbar düşünülebilir.

O kadar yapılanmaya gittik diyoruz, sonra da BJK örneğindeki gibi NBA den adam dolduralım diyenler var. Seneye onlar paşa paşa NBA ya dönerken yazık olmaz mı takıma? İşin suyunu çıkarmaya gerek yok bence. Evet takımda ben de isterim Blake Griffin'i filan görmeyi ama bence transfer yapılacaksa uzun soluklu olmalı. O yüzden bence boştaysa Nachbar düşünülebilir.

Doğru bir yıldız transferi olursa neden yazık olsun takıma? Kimse NBA adamı dolduralım demiyor ayrıca. Birçok klüp transfer yapacakken eksik bölgelerimizden birini dolduracak ve bize artı katkı sağlayacak bir oyuncu bulabilirsek işimize gelmez mi sizce? Top 16 kesin diyoruz, Sonraki gruplarda şuanki kadromuzla bile şansımız vat top 8 için biraz şanslı bir kurayla biraz da takımın oturmasıyla. Hayal gibi duruyor ama yararlı bir transferle (takım kimyası bozulmayacak şekilde) niye İstanbul'a gelecek olan F4'da Galatasaray olmasın? Lokavt eğer sezon boyu olacaksa ve diğer takımlar da oyuncu almaya başlayacaksa transfer yapmamamız hata olur. Bütçe nasıl arttırılacak bilmiyorum ama geri kalmamak lazım, bu fırsatı kaçırmamak lazım.

Ayrıca BJK umrumda değil isterse Kobe + Lebron'u alsınlar biz onları yine geçeriz. Koç faktörü ve takım olabilmekle alakalı herşey. Ama şu takımımıza Durant gelse mesela takımdaki 3-4 sorunu biter mi biter. Takım kimyasına uygun mudur Durant uygundur. İşte geriye bütçe kalıyor, ona çözüm bulunursa neden olmasın?

O kadar yapılanmaya gittik ama sene başında 7 oyuncu transfer ettik..bu sene NBA den hiç takviye yapılmasa bile önümüzdeki sene 5 oyuncu gidip gelecektir..bunlar hep takımı daha iyi duruma getirmek için yapılan şeyler..NBA den oyuncu almakta bunun parçası..bırakın önümüzdeki sene oluşacak takımı yazın transfer döneminde tartışalım..ama önünde bu sene için takımı güçlendirme fırsatın varken buna tepkisiz kalmak bana mantıklı gelmiyor..sene sonunda playofflarda bjk veya telekom a elenip yarıfinal dahi göremezsek kaç oyuncunun takımdan ayrılmasının isteneceğini hiç söylemeyim zaten..o zamanda bugün oyuncu istemeyenlerin bazıları niye transfer yapmadık derler..

mabirand32gun Mehmet Ali Birand
Dün akşam Ünal Aysal ile yemek yedik ve kendisine sizin sorularınızı sordum ve bakın ne yanıtlar aldım.

Galatasaraylılara müjde: Başkan'ın güzel haberleri var.

Basketbol takımımızı ilgilendiren haber;

3. NBA'den yeni yıldızlar transferi peşinde.

bütün sezona yayılacak ise lokavt 2 oyuncu alınabilir bana göre ahengide bozmazlar gelecek yıl Avrupa Basketbolu normale dönünce yerlerine yeni yabancılar alırız...

lakovicin yerine luol deng songailanın yerine rashard lewis veya blake girffin i isterim:D:D

Kimse farkında mı bilmiyorum ama aradığımız adam tam olarak Garnett. Adam o hırsıyla Nba gibi taraftar desteğini sadece defense diye bağırmak zanneden toplulukla oynamak zorunda kalıyor.Şu atmosferle hem kendisi çoşar hem bizi çoşturur. Pota altını inanılmaz sertleştirir ve kısmen mevcut olan ribaunt sorununuda kökünden çöker.Hücumda da ortalama 17-18 civarı katkı verir

Kimse farkında mı bilmiyorum ama aradığımız adam tam olarak Garnett. Adam o hırsıyla Nba gibi taraftar desteğini sadece defense diye bağırmak zanneden toplulukla oynamak zorunda kalıyor.Şu atmosferle hem kendisi çoşar hem bizi çoşturur. Pota altını inanılmaz sertleştirir ve kısmen mevcut olan ribaunt sorununuda kökünden çöker.Hücumda da ortalama 17-18 civarı katkı verir

Garnett,Pana'yı reddetti.Ailesi ile daha fazla zaman geçirmek istediğinden.Hea sezonun oynanmayacağı kesinleşirse ve Avrupa'ya gelmeye karar verirse gideceği adres ya Pana ya da CSKA olur.

o oyuncuların psikolojilerinin iyi olması da galatasaray menfaati için değil mi? menfaat sadece kobelere, durantlara mı bağlı.. bu sene başkaları para haracasın seneye nba varken biz psikolojisi düzgün kadromuz ve cebimizdeki kalan paramızla seneye şampiyonluklar alsak.. ilk defa euroleague e katılıyoruz, zaten kaç yıldır şampiyon da olamıyoruz.. bir sene daha beklemeye razıyım, yeter ki dengesiz iş yapıp bu seneyi kurtaralım derken sonraki seneleri kaçırmayalım..
15 m euro verip hiç kupa alamadan kapatırsak (çok da düşük ihtimal değil) bir çok şey kaybetme ihtimalimiz var..
yürekten oynayan, izletirken keyif veren bir takım ve coşkulu taraftarlarımız var.. kupa almak tabi ki muhteşem olur ama şimdilik bunların keyfini çıkarıp ayaklarımız yere basarak dengeli ilerlemekte fayda var..

Menfaat sadece Durant'lere Kobe'lere bağlı değil elbet.Kobe,Durant veya başka çeşit yıldız istediğimi de beyan etmedim.Demek istediğim eğer dengeler değişecekse takıma uyum sağlayabilecek, takım O'na değil O takıma göre oynayacak kaliteli bir vatandaş istediğim.Misal Luol Deng.Deng bir Kobe bir Durant değil sanırsam.

Eğer başarı bu sene mütevaszı olup, seneye çok daha iyi bir başarı gelecekse; istenen oysa camia tarafından onu bilemem tabi.

Oktay Mahmuti'nin şu an bir oyuncu isteyeceğini sanmıyorum.Lokavtın bitmesi durumunda 2 önemli parçadan mahrum kalacağız ve bu parçaların yerini doldurmak kolay olmayabilir.

Bence yaşlı oyuncuların hem ispatlayacak brşeyleri olmaması hem de parasal sıkıntıları olmadığı için Avrupa'ya geleceğini zannetmiyorum fakat Griffin gibi Westbrook gibi gençler kendilerini geliştirmek için Avrupa'ya gelirler. Biz de böyle gençlerin peşinde koşmalıyız.

Takımımız için en hayırlısı neyse o olsun.Transfer yapsalarda yapmasalarda bu takım bizim ve herkes bu takım için en iyisinin olmasını ister.Teknik heyetimize güvencemiz tam. Takımı en iyi yerlere getireceklerdir.Yalnız imkanlarımız olursa ve yıldız oyuncuları yönetim transfer edecekse bunun takıma zararı olmaz diye düşünüyorum.Oktay hoca hep kapasitesi sınırlı oyuncularla büyük işler başardı, sanırım birazda elinde kapasitesi çok yüksek oyuncularla takımın başında olmayı oda hak ediyor, onun da takımı rahatlıkla yönetip, maçları rahatlıkla kazanmaya hakkı vardır herhalde.Özelliklede seyircinin buna hakkı vardır, bu seyirciye sahip olan takım her maça favori çıkmalıdır.

eyupyildizz EYÜP YILDIZ
Toplu cevap: Lokavt kesinleşirse bence GS çok iyi bir 3 numara transferi yapacak ama tekrar ediyorum kesinleşirse yapacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...