Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımımızın agresif savunmacı yapısına uyacağını düşüdüğüm için derrick rose veya russel westbrookun alınmasını isterim.ayrıca blake griffinin de ateşleyici ve bitirici olarak katkı vereceğini düşünüyorum.bu oyuncuların en büyük özelliği ise genç ve başarıya aç olmaları.

ihtiyacımız olan pozisyon 4 numara gibi gözüküyor şuanda biraz sert ve dış şut tehtidi olan bir 4 numara herkesi rahatlatır sahada modern basketteki 4 numaralar böyle yani shumpertın serti ama tabi oyuncunun bize gelmesi için avrupada piyasasının çok yüksek olmaması lazım nbadeki lokavt nedeniyle orayı saymıyorum. Bu şartları göz önüne aldığımızda en iyi seçenek kevin love gibi gözüküyor alabilir miyiz alabiliriz bence çünkü sadece beşiktaşın ilgilendiği konuşuluyor e beşiktaşında mali durumu ortada denenmeli diyorum almak için

şu an bu sisteme en uygun adam luol dengtir. hem 3 hem de 4 numarada ciddi iş yapar. 3 numara büyük fizik üstünlüğü kurar

G.Saray taraftarına 'yıldız' müjdesi!Sarı-Kırmızılı taraftarların heyecanla beklediği müjdeyi Mehmet Ali Birand verdi. Ünal Aysal'la akşam yemeği yiyen Birand, derbiden transfere tüm merak edilenleri Başkan'a sordu, yanıtlarını Twitter'da paylaştı.
20 Kasım 2011 Pazar - 09:46
Fanatik
Usta gazeteci Mehmet Ali Birand, önceki gün kendine ait Twitter hesabından bir açıklama yapmış ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la akşam yemeği yiyeceklerini duyurmuştu. Aysal'la yakın dost olduklarını vurgulayan Birand, Sarı-Kırmızılı taraftarların merak ettiği soruları bizzat Başkan'a ileteceğini de belirtmişti. Buluşmanın ardından taraftarların beklediği müjdeli haberler yine deneyimli gazeteciden geldi. Aysal'ın yanıtlarına bakılırsa, Cim Bom özellikle transfer konusunda bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Rose ve Howard iddiası!

Aysal, ocak ayında uzun süredir beklenen yıldız golcünün takıma katılacağını müjdeledi. Ancak esas sürpriz salonda yaşanacak. Çünkü Arena'nın çimlerine tanınmış bir forvet gelirken, parkede 2 NBA yıldızı ter dökebilir! Kulislerde konuşulan isimler ise dudak uçuklatacak cinsten! Aslan'ın Chicago Bulls guardı Derrick Rose ve Orlando Magic'in pivotu Dwight Howard ile temasa geçeceği iddia ediliyor. Rose'un alternatifi ise son dönemde adı sıkça Cim Bom'la anılan Oklahoma City'den Russell Westbrook.

'Yasa değişikliği olmasa...'

Aysal'ın Birand'la olan buluşmasındaki diğer açıklamaları ise özetle şöyle sıralanıyor:

"Derbi maçlarda stadyumlara rakip takım taraftarının alınmayacak olmasını onaylamıyorum. Ancak bu kararı veren Federasyon ve kulüpler de buna boyun eğmek zorunda. Hapis cezalarının indirildiği son yasa değişikliğinin şikeyle ilgisi yok. Yasa olduğu gibi kalsa kulüpler ne başkan ne de yönetim kurulu bulabilirdi. Beşiktaş derbisine gelince, galibiyetten eminim."

G.Saray taraftarına 'yıldız' müjdesi!Sarı-Kırmızılı taraftarların heyecanla beklediği müjdeyi Mehmet Ali Birand verdi. Ünal Aysal'la akşam yemeği yiyen Birand, derbiden transfere tüm merak edilenleri Başkan'a sordu, yanıtlarını Twitter'da paylaştı.
20 Kasım 2011 Pazar - 09:46
Fanatik
Usta gazeteci Mehmet Ali Birand, önceki gün kendine ait Twitter hesabından bir açıklama yapmış ve Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'la akşam yemeği yiyeceklerini duyurmuştu. Aysal'la yakın dost olduklarını vurgulayan Birand, Sarı-Kırmızılı taraftarların merak ettiği soruları bizzat Başkan'a ileteceğini de belirtmişti. Buluşmanın ardından taraftarların beklediği müjdeli haberler yine deneyimli gazeteciden geldi. Aysal'ın yanıtlarına bakılırsa, Cim Bom özellikle transfer konusunda bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

Rose ve Howard iddiası!

Aysal, ocak ayında uzun süredir beklenen yıldız golcünün takıma katılacağını müjdeledi. Ancak esas sürpriz salonda yaşanacak. Çünkü Arena'nın çimlerine tanınmış bir forvet gelirken, parkede 2 NBA yıldızı ter dökebilir! Kulislerde konuşulan isimler ise dudak uçuklatacak cinsten! Aslan'ın Chicago Bulls guardı Derrick Rose ve Orlando Magic'in pivotu Dwight Howard ile temasa geçeceği iddia ediliyor. Rose'un alternatifi ise son dönemde adı sıkça Cim Bom'la anılan Oklahoma City'den Russell Westbrook.

'Yasa değişikliği olmasa...'

Aysal'ın Birand'la olan buluşmasındaki diğer açıklamaları ise özetle şöyle sıralanıyor:

"Derbi maçlarda stadyumlara rakip takım taraftarının alınmayacak olmasını onaylamıyorum. Ancak bu kararı veren Federasyon ve kulüpler de buna boyun eğmek zorunda. Hapis cezalarının indirildiği son yasa değişikliğinin şikeyle ilgisi yok. Yasa olduğu gibi kalsa kulüpler ne başkan ne de yönetim kurulu bulabilirdi. Beşiktaş derbisine gelince, galibiyetten eminim."
bunu okuduğunda doğal olarak insan heyecanlanıyor ancak rose, howard ve westbrook gibi oyuncular alındığında takımı onların üzerine kurma zorunluluğu çıkıyor ister istemez ortaya. Mesela rose alındı diyelim büyük ihtimalle çoğu maçta guardlarımızın attığı toplam sayı kadar(20-25 civarı) tek başına atıcaktır ama oyunu yönlendirme bazında tutku yada enderin seviyesinde olmadığı bir gerçek bu yüzden takımın verimi düşücektir oyuncuların form drurumlarıla ilgili kafamızda ciddi soru işareteri olucaktır. Westbrooka gelince kendisini pek beğenen bi insan değilim çünkü yetenği rose kadar olmamasına rağmen topla oynamayı rosedan bile daha çok seviyor takım arkadaşlarını pek görmüyor ki oklahamada takım arkadaşı durantti onu görmediğine göre bizimkileri görmesine ihimal vermiyorum bu yüzden westbrooka tamamen karşıyım. Gelelim howarda, howard nba tarihinin en dominant birkaç 5 numarasından biri bu yaşta olmasına rağmen o gelirse eğer şutörlerimizin performansında büyük bir artış olucaktır bunun örneğini orlandoda yılardır görüyoruz ama howard gelirsede şöyle bir durum ortaya çıkıcak furkan(20) ve andric(26) gibi 2 genç pivotumuz var ve bunlar howard geldiğinde istedikleri dakkaları bulamıyacaklar hatta bazı maçlarda biri hiç oynamıycak o yüzden bu transferleri yaparken iyice ölçülüp biçilmeli ileriy yönelik sonuçları düşünülmeli

Howard kesinlikle mükemmel olur. Tartışmasız Dünya'nın en iyisi. Ancak ben 1 numaraya ihityaç olduğunu düşünmüyorum. Alınacaksa 2-3 oynayabilen bir süper yıldız alınsa müthiş olur tabi. Bütçeyi bilmiyorum ama Kobe ile iyi bir sinerji yakalanmıştı Nike'da azıcık ittirse tadından yenmez:). Lebron da olur ona da hayır demeyiz. Durant'de olur. Abdi İpekçi kombinesi alanlar da sanırım yılın en büyük yatırımını yapmış olurlar. :)

bize leblebi gibi şut atan adam lazım...
Rose çok büyük oyuncu ama onun en çok eleştirilen yanı şutunun olmaması...
o bütçe ile Carmelo tarzı bir adam alsak daha iyi olabilir...

Eğer transfer yapılacaksa ben süperstar gelmesini istemiyorum,bu takımın gelecek oyuncunun kaprislerini çekmesi beni çok üzer.Çünkü takımımız bunu haketmiyor.Ama transfer yapılacaksa illa ortalama üstü bir Nba oyuncusu alınabilir Josh Smith gibi ,gelecek oyuncununda kişilik tahlili iyi yapılmalı Westbrook gibi Lebron gibi adamlar ciddi huzursuzluk yaratır takımda.

Eğer transfer yapılacaksa ben süperstar gelmesini istemiyorum,bu takımın gelecek oyuncunun kaprislerini çekmesi beni çok üzer.Çünkü takımımız bunu haketmiyor.Ama transfer yapılacaksa illa ortalama üstü bir Nba oyuncusu alınabilir Josh Smith gibi ,gelecek oyuncununda kişilik tahlili iyi yapılmalı Westbrook gibi Lebron gibi adamlar ciddi huzursuzluk yaratır takımda.

westbrook oktay hocayla fena kapışır aga:D:D

Israrla Dirk Nowitzki! Leblebi gibi atar, Hoca'ya uyar, savunma yapar, takımı idare eder, avrupa basketbolunu bilir... Kobe, Durant, LeBron, Howard (inanmıyorum ya) konuşulabiliyorsa eğer o neden olmasın? Hem foruma alırız, sever böyle şeyleri, genç basketbolseverlere tavsiyelerini sorarız. O da "eşek gibi çalışın, günde bin şut atın" filan der, polemik olur...

Dirk Nowitzki için önce kendisi sonrada ABD deki menajeri eğer lokavt sezon boyu olursa bir Alman takımında oynayacak dedi. Takım ismi vermedi ama en iddialılardan biri değilmiş.

Kayman zaten el çantası gibi oldu. Al vatandaşlığı dedi aldı, gel millî takıma dedi geldi, haydi Mühine der orayada gelir. Kayman klasik pivot için yeni nesil gençlerin örnek oyunusu bence o ayrı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...