Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tofaş maçı sonrası Hocaya transfer var mı diye sordular. Hiç böyle bir konuşma bile olmadı dedi. Bence transferi unutalım da Zaza biraz daha süre alsın, savunması biraz daha kuvvetlensin ve atışları daha çok girsin diye dua edelim. Yoksa kafaya koydu Milangaz bu sene şampiyon olacak...

sezonun kesin iptali sözkonusu olmadan oktay hoca hamle yapmaz
kafasında mutlaka isimler vardır ama hem takımın hemde taraftarın kafasının karışmasını istemez
bir joker hakkım olsa kesinlkikle nowitzki derdim

Oktay hocaya uyacak en iyi oyuncu bence Taysahaun Prince'tir. Hem atletik hem savunması iyi hem de takım oyuncusu. Son 2 senedir pek takip edemedim ama inşallah hala öyledir :)

prince son zamanlarda dususte, ve de bizim sorunumuz savunma degil, daha cok uretici ve sutor bir skorer, ayni zamanda savunmasi da en azindan idare edecek cinsten olmasi gerek. prince hic bir zaman topu eline alip skor yapan bir oyuncu ya da sutuna guvenilir biri olmadi, cok iyi bir gorev adami orasi ayri. ama bizde o bolgede herkes gorev adami:) lucas-shipp-caner...

Prince hakkında söylediklerine emin misiniz ? Ben kendisini izlediğimden beri kendisi oyunu hızlandıran orta mesafeye penetre edip şut atan ve şutuna güvendiğimiz bir oyuncu olarak görüyorum ki öyle de yani. Hodges'ın 2 level üstü diyebiliriz bence.

prince son 3 yıldır ortada yok diyebilirim ama detroitte yok tabi ortada. ama şuan bizim ihtiyacımızın 4 numara yada 1 ve 5 numara hariç herhangi bir pozisyonda skorer her attıgını sokan bir şutör olduğunu göz önüne alırsak prince ikisinide karşılamıyor o yüzden düşünülmesi garip.

birde şunu söylemeden geçemiyeceğim: Manu GİNOBİLİ basketboluyla kendine aşık edebilecek kapasitedeki bu adamı bu büyük arjantinliyi basketbolu bırakmadan görmeyi çok istiyorum izmirden kalkıp her maçına geliceğime garanti ediyorum eğer duyuyolarsa lütfen ünal başkan lütfen :(
Not: evet ginobiliyle kafayı bozabilecek kadar seviyorum o adamı

geleceğe yatırım açısından da KSK dan birkan batuk ve tofaş tan kenan sipahi çok iyi olur.
özellikle kenan 16 yaşından beko bl de forma giyen en geç oyuncu unvanında.bizim maçta
izlediğim kadarı ile de oyun görüşü çok iyi, pasları muazzam.şut konusunda gidecek daha çok yolu var.
16 yaşında olmasına karşın boyunun 1,95 olması bana bodirogayı hatırlatıyor.oyun tarzını da teodosice
benzettim.şut kullanmaktan çok asist yapmayı tercih ediyor.bu konuda da oldukça başarılı .

geleceğe yatırım açısından da KSK dan birkan batuk ve tofaş tan kenan sipahi çok iyi olur.
özellikle kenan 16 yaşından beko bl de forma giyen en geç oyuncu unvanında.bizim maçta
izlediğim kadarı ile de oyun görüşü çok iyi, pasları muazzam.şut konusunda gidecek daha çok yolu var.
16 yaşında olmasına karşın boyunun 1,95 olması bana bodirogayı hatırlatıyor.oyun tarzını da teodosice
benzettim.şut kullanmaktan çok asist yapmayı tercih ediyor.bu konuda da oldukça başarılı .

Birkan tarzında oyuncu ligte çok var. Ayrıca kadromuzda Göksenin ve Melih var yani gereksiz. Kenan Sipahi ise müthiş bir oyuncu olucak ama onunda 16 yaşında olduğuna inanmıyorum. 16 yaşında ise 22 olduğu zaman Emir'in boyuna gelir yine milli takımın derdine derman olamaz.

basketbol federasyonun sitesinden bakabilirsiniz kenan 16 yaşında görünüyor 95 doğumlu.ayrıca birkan gibi çok oyuncu olduğuna da katılmıyorum.geçen sene all star da en değerli oyuncu seçilmişti.2 senedir de karşıyakada ilk 5 başlıyor ve yıldız oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor.geçen sene de bir maçta 7/8 üçlükle 31 sayı atmıştı bu sene yine bjk ye 24 sayı atmıştı.
20 yaşında bir basketbolcuyu yaşıtlardan epey bir pozitif şekilde ayırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...