Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"O kadar çok yenildim ki. Ve her mağlubiyetten sonra o kadar çok çalıştım ki. Sonunda işte bu şampiyonluk geldi..." Dirk Nowitzki

"O" gelmeyecekse kimse gelmesin...

deron williamsin gelmesini o kadar cok isterdim ki su lokavtta, adam isterse tum takimi oynatiyor, ikili oyunlari muhtesem oyunuyor ki tam bize gore, isterse sut atiyor, tam komple oyuncu. bugun izledim sok oldum (aslinda olmadim) 50 sayi atti dandik bir takim olmasina ragmen adamlar durduramadi.

o olmadi bari chris paul gelse:)

Saçma sapan bir ceza aldığımdan dolayı bir konuya cevap yazamadım. Yazmasam içimde kalır.

Şimdi bazı arkadaşlar (özellikle site yönetimi tayfası) NBA transferi dengeleri bozar, ekonomik olmaz, felsefemize ters gibi bahaneler öne sürüyorlar.

Bu arakadaşlar 2012-2013 sezonunda EL'nin elden gittiğinin ya da gitmek üzere olduğunun farkındalar mı? Beşiktaş hala NBA oyuncusu kovalıyor. Fenerbahçe her ne kadar aksini söylesede alttan alttan NBA yıldızı kovalıyor. Efes desen aynı şekilde. Şu halde iken bile finalin garantisi yokken rakipler bu transferleri yaptığında finali hayal bile edemeyecek duruma gelecepiz. Eee? Ne oldu eurolig? Kim verecek bunun hesabını?

Saçma sapan bir ceza aldığımdan dolayı bir konuya cevap yazamadım. Yazmasam içimde kalır.

Şimdi bazı arkadaşlar (özellikle site yönetimi tayfası) NBA transferi dengeleri bozar, ekonomik olmaz, felsefemize ters gibi bahaneler öne sürüyorlar.

Bu arakadaşlar 2012-2013 sezonunda EL'nin elden gittiğinin ya da gitmek üzere olduğunun farkındalar mı? Beşiktaş hala NBA oyuncusu kovalıyor. Fenerbahçe her ne kadar aksini söylesede alttan alttan NBA yıldızı kovalıyor. Efes desen aynı şekilde. Şu halde iken bile finalin garantisi yokken rakipler bu transferleri yaptığında finali hayal bile edemeyecek duruma gelecepiz. Eee? Ne oldu eurolig? Kim verecek bunun hesabını?
öyle yazmışsınki sanki tranferi bu sitenin yöneticileri belirliyor..hesabı sadece galatasaray yönetim kurulu-basketboldan sorumlu yöneticiler ve teknik heyet verir..eğer nba bu yıl iptal edilip imkanlarımız el verirse ben de transferden yanayım...basketbolun ekolleri cska-pana-maccabi-madrid-barca yapıyorsa elbette biz de yapacağız..takımdaki dengeleri de sadece kötü oyuncular bozar..oyuncu alacak para yoksa da yapacak hiçbirşey yok,kimseden de hesap sorulmaz...

3 yıllık planla geliyoruz, takımı ona göre kuruyoruz dedikten sonra lock out oldu diye takımı NBA oyuncularıyla doldurmak gereksiz. Eksik olan bölgemiz belliydi zaten ve oraya da Zaza yı monte ettik.

Bazı arkadaşlar diyor ki NBA den oyuncu gelse de fark etmezmiş zaten eldeki yabancılar seneye değişecekmiş. Madem öyle gönderelim eldeki verimsiz yabancıları öyle alalım yıldızları. Ha sene sonu ha ortası! Ama yoksa öyle bir durum NBA den adam getirmek ileriye yönelik oluşturduğumuz takımın iskeletini bozmakla kalmaz, süre dağılımında da eşitsizlik yaratır ki bunun zararını seneye fazlasıyla görürüz.

Nba'den transfer istemeyenler Williamsı istesin.Bir oyuncunun maçı nasıl aldığını görsünler.Williams 50 sayı attı

Onur, Williams 50 sayı attı da ne oldu ? Takımı 100 sayı attı 90 küsür sayı da yedi. Hem de mahalle takımından.. Göttingen'in toplasan 1 veya 2 tane set hücumu oldu maç boyu. İki mahalle takımının karşılaşmasını izleyip burada ahkam kesmeyelim. Williams bize de 50 sayı olmasa da çok sayı atabilir karşılaşacağımız maçta. Ama bu mantalite ile bizi yenme ihtimalleri çok düşük. Biz savunma ile hücumu bir bütün ile yaparken onların sadece hücumu bir bütün. Hani çok memnunsanız bu görüntüden getirelim Gerald Fitch'i verelim eline topu o da her maç 30 sayı atsın sizin gibi düşünenler de tatmin olsun..

Beni bilenler bilir, basketbol cahili birisiyimdir! Ortalıkta isimler dolaşıyor, adını ilk defa duyduğum; Paul Pierce, Loul Deng, Dirk Nowitzki...

Başlığın amacını düşününce bu isimleri öneren arkadaşlara bazı sorular sorasım geliyor; bu oyuncuların artı özellikleri neler, eksik yönleri neler, bizim hangi sorunlarımızı çözmeye yönelik katkıları olur...

3 yıllık planla geliyoruz, takımı ona göre kuruyoruz dedikten sonra lock out oldu diye takımı NBA oyuncularıyla doldurmak gereksiz. Eksik olan bölgemiz belliydi zaten ve oraya da Zaza yı monte ettik.

Bazı arkadaşlar diyor ki NBA den oyuncu gelse de fark etmezmiş zaten eldeki yabancılar seneye değişecekmiş. Madem öyle gönderelim eldeki verimsiz yabancıları öyle alalım yıldızları. Ha sene sonu ha ortası! Ama yoksa öyle bir durum NBA den adam getirmek ileriye yönelik oluşturduğumuz takımın iskeletini bozmakla kalmaz, süre dağılımında da eşitsizlik yaratır ki bunun zararını seneye fazlasıyla görürüz.

Takımı doldurmaktan bahsetmiyoruzki. Hem de süper yıldız falan da istemiyorum ben. Önümüzdeki sezon EL ellerimizden kaçmasın istiyorum. Şu anki kadrolar ile bile siz kesin ligde finale kalırız diyebiliyor musunuz? Çünkü final yolunda ya Efes ile, Beşiktaş ile ya da Fener ile karşılaşacağız. Kesin olarak bu üç takımı da eler finale çıkarız diyebiliyor musunuz? Ben diyemiyorum.

Bizim iyi bir 4 numaraya (Enes Kanter, Kevin Love vs.) ve iyi bir şutöre (Luol Deng vs.) ihtiyacımız var. Bu oyuncular öyle büyük paralar isteyecek oyuncular da değil. Ne var yani alsak? Sistem mi bozulur? Dağılır mıyız? Ne olabilir en kötü? Sorun para ise anlarım. "Paramız yoktu ne yapalım?" derim geçerim. Ama bu transferler sırf şu sistem saçmalığı yüzünden yapılmıyor ise büyük hata yapılıyor bence. Spahija'da sistem manyağı. Ama Thabo sistemini bozdu mu? Şimdi Thabo'yu ligde de oynatabilmenin peşindeler.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ancak dediğim gibi sorun para ise ona itirazım olmaz. Yoksa yok. Yapacak bir şey yok.

Takımı doldurmaktan bahsetmiyoruzki. Hem de süper yıldız falan da istemiyorum ben. Önümüzdeki sezon EL ellerimizden kaçmasın istiyorum. Şu anki kadrolar ile bile siz kesin ligde finale kalırız diyebiliyor musunuz? Çünkü final yolunda ya Efes ile, Beşiktaş ile ya da Fener ile karşılaşacağız. Kesin olarak bu üç takımı da eler finale çıkarız diyebiliyor musunuz? Ben diyemiyorum.

Bizim iyi bir 4 numaraya (Enes Kanter, Kevin Love vs.) ve iyi bir şutöre (Luol Deng vs.) ihtiyacımız var. Bu oyuncular öyle büyük paralar isteyecek oyuncular da değil. Ne var yani alsak? Sistem mi bozulur? Dağılır mıyız? Ne olabilir en kötü? Sorun para ise anlarım. "Paramız yoktu ne yapalım?" derim geçerim. Ama bu transferler sırf şu sistem saçmalığı yüzünden yapılmıyor ise büyük hata yapılıyor bence. Spahija'da sistem manyağı. Ama Thabo sistemini bozdu mu? Şimdi Thabo'yu ligde de oynatabilmenin peşindeler.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ancak dediğim gibi sorun para ise ona itirazım olmaz. Yoksa yok. Yapacak bir şey yok.

"Bok gibi paramız var, istersek LeBron'u getiririz ama sistem bozulur, üzülür çocuklar..." diye bir söylemde bulundu koç ya da yönetim de biz mi duymadık? Elbette para sorun; ne zaman olmadı ki? Sonuçta burada kendi aramızda bir nevi mental masturbasyon yapıyoruz. Yoksa hep destek tam destek!

Benim anlamadığım NBA'de senede 20 milyon doların üstünde para kazanan birine ne kadarlık bir kontrat önerme lüksümüz var. Sanki sınırsız bir bütçemiz var da Dirk Nowitzki'den başka ağzınızdan birşey çıkmıyor.

Benim anlamadığım NBA'de senede 20 milyon doların üstünde para kazanan birine ne kadarlık bir kontrat önerme lüksümüz var. Sanki sınırsız bir bütçemiz var da Dirk Nowitzki'den başka ağzınızdan birşey çıkmıyor.

Bütün NBA oyuncuları biliyorlar ki Avrupa'da NBA'de kazandıkları kadar büyük bir kontrat alamayacaklar. Ayrıca İtalya, Yunanistan gibi ülkelerin ekonomik durumları özellikle bu sezon fiyatları aşağı çekmiş durumda. Nowitzki de daha önce lokavt durumunda Almanya'ya gidebileceğini açıklamıştı; sence hangi alman takımı bizden daha çok para verebilir ki? Yani adamın derdi para değil; zaten bu yüzden dilimizden düşmüyor! Gelsin Van'daki depremzedelerin çadırında kalsın, miniklerle basketbol oynasın, maç sonrası açıklama yapsın: "yarın erken kalkıp şut çalışmam lazım o yüzden galibiyeti evde klasik müzik dinleyerek kutlayacağım" diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...