Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende çok isterim nowitzkiyi keşke gelse ama çok zor.Danny granger rudy gay saktlığını atlattıysa ikisinden biri çok faydalı olur.Kyle korverı da isterim şahsen ama takıma nasıl olur ?

Nowitzski karakter olarakta çok iyi birisidir.Gelirse elinden gelenin en iyisini takıma vermeye çalışır.Ama eğer tek bir oyuncu alma imkanımız varsa onunda Dwight Howard olarak tercih edilmesini isterim.Çünkü şampiyonlukların pota altından geldiğine inanıyorum.

Donatas Matiejunas çok beğeniyorum sadece bugün değil tüm maçlarda benzer istatistikler yapıyor.
Top 16da düşünülebilir.Bizim gibi potansiyelli bir takımda çok can yakar.:)

Muhtemelen rakip savunma kendisi üzerine savunmada çok yoğunlaştığı için iyi performans gösteremiyor Lakovic ama bu tarzda bir adam daha etkili olmalı bence.Takıma katılacak 2. bir şutör hem Lakovic'i de rahatlatacaktır, rakip bu kadar baskı kurmayacaktır üstünde hem de takımımızın hücumdaki opsiyonları çoğalacaktır. Bir an önce transferin yapılması taraftarıyım.

beşiktaş odom ile anlaşmış. adamlar lokavt bitince küme düşmemey oynar herhalde:D:D

odom aslında tam bizim aradığımız oyuncuydu bjk almış:( tam bir 4 numara, şutu var pası var, çok iyi ribauntçu, oyunu iyi okur. neyse umarım biz de kısa ve 4 numara eksiğimizi bir şekilde kapatırız, bakalım bekleyip göreceğiz. tabi lokavt geçici ama uzayacak gibi gözüküyor. biz de bu düşüşü extra takviye ile en az kayıpla atlatırız

takımda hiçbir varlık göstermemekte ısrar eden ve gelecek kurguda yaşı gereği oynayamayacak adamlar var.bence bu adamlar takımdan uzaklaştırılsalar zararı olmaz.shipp gibi gordon gibi adamlar geleceği olan oyuncular ama üzeri çizilecek ıyuncular belli.jerry johsonn bile gelse itiraz edermiyim hayır,hem yaşı genç hemde en azından çabalıyor

NBA'den bile oyuncu alınsa yaşı genç ve başarıya aç olmalı. Bu hem takım olmak için hem de oyuncunun çabucak motive olması için bu çok önemli bence. Ayrıca diğer oyunculara göre fizik üstünlüğü sağlaması çok büyük avantaj olur. Eğer alınacaksa tabi. Bence mutlaka NBA oyuncusu alınmalı çünkü ihtiyaç var.

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama 4 numarada olmazsa olmaz bi transfer hamlesi şart oldu. Neredeyse hiç verim alamadığımız ve bence takımımızın temposunu maalesef düşüren songaila ile yollar -yol yakınken- ayrılmalı. Evet geçmişi ve yaptıkları kariyeri sağlam ama bize geçmişteki başarıları değil şuanki durumu ve katkısı lazım ve oda maalesef yok bir tane atletik 4 numara şart bu takıma ... önerim yok ama bu açığı kapatmak lazım...
Lamor odom konusunda bende tam bizlik olduğunu düşünüyorum arda senle mücadele gücünüde eklersek tam bizim takım kimyasına cuk oturacak 4 numara olcaktı neyse daha genç birine yönelmek lazım. Kaçan balık büyük oldu ama olsun....

Donatas Matiejunas çok beğeniyorum sadece bugün değil tüm maçlarda benzer istatistikler yapıyor.
Top 16da düşünülebilir.Bizim gibi potansiyelli bir takımda çok can yakar.:)

Açıkçası ben de adamı bugün çok beğendim malum takımı gruplardan çıkamayacağı için 2,13 boyuyla 4 numara için yüzü dönük şut tehdidi ile çok işe yarar. Ama benim tanıdığımı sandığım Oktay Hoca sezon başında Furkan gibi bu düzey basketbol için çaylak sayılacak bir yeteneğin yanına Songaila gibi bir tecrübeyi monte etti. Şu anki form düzeyiyle Songaila'dan çok daha faydalı olacağı aşikar olan bu 1990 doğumlu kadife bilekli arkadaş yakın vadede düşünülmez.

maç kilitlendiğinde el nin belki de en kısır takımlarından biri oluyoruz.bize savunmada sırıtmayan net bir şutör lazım.örnek seibutis,popoviç

Bugüne kadar transfere olsada olur olmasada olur gözüyle bakıyordum.Ama artık ciddi ciddi transfere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Oyunun bazı bölümlerinde skor üretemiyoruz buda savunma direncimizi kırıyor.İşte tam bu noktalarda sazı eline alacak adam lazım bize.Skor olarak güvendiğimiz Lakovic bu işi yapamaz , Lakovic sistem skoreridir,yani üzerinden set oynanır boş şutu yaratılırsa iyi bir oyuncudur.(2009 Avrupa şampiyonası dışında orada çok ekstra oynamıştı.) Kısacası bize Domercant gibi Mccaleb gibi Jaycee Carroll gibi hem takıma liderlik edecek hemde skor yükünü çekecek bir adam lazım.Bu skor yükü sadece şut sokmak olarak düşünülmemeli ,sıkışık durumlarda asist yapacak veya hücum ribaundu çekip takımı ateşleyecek adamlarda olabilir,Diamantidis gibi .Adam oyun sıkıştığında öyle bir asist yapıyor ki sistem yeniden işlemeye başlıyor. Bu skor yükünü çekecek ismi kendi içimizden çıkaramadık malesef .

Hedefler dogrultusunda transfer yapilmali..Top-16'ya katilmayi orada bu kadro ile bir mucize gerceklestirmeyi istiyorsa coach + yonetim o zaman transfere gerek yok..Sayet Top-8 veya yukarisi icin iddiali bir mucadele icinde olunacaksa en az 1 en cok 2 transfere.. 1 ve 3(4) numara .. ihtiyac var.. Derrick Rose+Nowitski gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...