Ömer Horzum' Alıntı:Tugay sanırım sana katlanabilirim.
Çok güzel. Teşekkür ederim Ömer.
Farkım olacak.Türkçe Rap'te sadece beni dinleyeceksin. Hahaha.
Ömer Horzum' Alıntı:Tugay sanırım sana katlanabilirim.
Burak Ceyhan' Alıntı:Şaka bir yana Tugay kardeşim bu yarışmaya başvuru falan yapmayı düşünüyor musun? Hani başvuru yapar da katılırsan destekleriz seni.
Emre Doğan' Alıntı:Burakcım bırak katılmasın sonra televizyonunun ekranı falan patlar Tugayı dinlerken falan
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Emre Doğan":150gv9nn]Burakcım bırak katılmasın sonra televizyonunun ekranı falan patlar Tugayı dinlerken falan
Tugay Aktepe' Alıntı:Burak kardeşim; aslında düşünmüyor değilim ama başarılı olacağımı sanmadığım için soğuk bakıyorum.
Geçen yıl üzerinde çalıştığımız parçaları yapabilseydik bu yarışmada kesin yer alırdık.Ancak amatör programlarla çalışmayı benimseyemediğimiz için beatler ile liriklerimizi birleştirmeyi başaramadık.Çevremizde underground'da tanınan rapper arkadaşlarımızdan yardım istemedik.Aslında bu işi çok isteseydik onların stüdyolarında kayıt girebilirdik... Olmadı,üzülüyorum bazen.
Sefa Kadakal' Alıntı:O gaza getirici şarkılara bir bakıyım...
Tugay Abi kapak ilgi çekici.Yarışmaya katılırsan destekleriz pek izlemem Sago olmadığı için ama senin için izler ve seni desteklerim...
Tugay Aktepe' Alıntı:İstikrar'dan...
...Sebep beLirir azraiL ruhu çeker
Bedenin yükü rahat eder
Mal mülk o anda söner
Tüm faniler kara toprağa girer...
[/quote:23p3az6z]S.Nilay Kızılok' Alıntı:İnanılmaz sözler.
[quote="Tugay Aktepe":23p3az6z]İstikrar'dan...
Bedenin yükü rahat eder
Mal mülk o anda söner
Tugay Aktepe' Alıntı:İstikrar'dan...
Bedenin yükü rahat eder
Mal mülk o anda söner
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:Rapstar programına azda olsa göz attım. Sanırım Türkiye'de rapin nerede olduğunu gösteriyor! Vasatı bile aşamayan bir program olmuş, arada Ceza ile Killa Hakan'ın düeti vardı da vaktim boşa gitmedi en azından.