RAP Müzik

Saadet Unal' Alıntı:
Killa Hakan gırtlağıyla ilgili bir problem yaşadımı daha önce bilen varmı ? Sesi bana biraz tuhaf geliyor ama tuhaftır bu tuhaflık hoşuma gidiyor. :) Seviyorum Killa Hakan'ı.

Onunda kendine göre sitili diyelim.
Nasıl Şehinşahın kendine uygun sitili varsa :)

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Selçuk Kahveci":gppvweb2]
@saadet
killanın sesine ne olmuş ki?

Birşey olmuş demedim sadece bana tuhaf geliyor dedim. :) Sence de öyle değil mi ? :)[/quote:gppvweb2]bence gayet normal ondan birşey mi oldu diye sordum? ama giyiniş tarzı iğrenç çakma ismail yk gibi :)

Ben Killa iyidir demedim ki zaten ama onun bir artısı var yaptığı müzik ve şarkıları. Peki ya diğer mahlukata ne demeli hem müziği ve şarkıları iğrenç hemde giyinişi. Onun için ölüp biten kızları parçalamk istiyorum bazen. :)

Sagopa Kajmer?in Şarkı Koleksiyoncusu adlı son albümünün ilk videosu ?Ateşten Gömlek? çok yakında televizyonlara servis edilecek.
Klip çıkmadan önce size bir iki klip resmi sunuyoruz,çok yakında kliple görüşmek üzere.

Melankolia Müzik

ateten2.jpg

ateten1.jpg

Saadet Unal' Alıntı:
Muamma'yada klip çekse keşke. Çok seviyorum o şarkıyı. Bu aralar en Çok Muamma'yı dinliyorum. Offff herşey muamma gerçekten...

İsmin geçiyor diye seviyorsun değil mi ? :)

Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var ? =)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":1qbi9mw9]Muamma'yada klip çekse keşke. Çok seviyorum o şarkıyı. Bu aralar en Çok Muamma'yı dinliyorum. Offff herşey muamma gerçekten...

İsmin geçiyor diye seviyorsun değil mi ? :)

Ulaşılacak saadete kaç kapı daha var ? =)[/quote:1qbi9mw9]

Ne alakası var çok güzel bir şarkı olduğu için seviyorum. Sen böyle diyipte şarkının hakkını yemiş oluyorsun bence. :) Sen sevmiyormusun bu şarkıyı ? :)

Bence Fırtına ve Şimşek hariç diğerleri birbirine yakın. Fırtına ve Şimşek'i fazla tutmadım. Şu sıralar Aşk Yok Artık kulağa daha iyi geliyor ama dediğim gibi Ateşten Gömlek, Muamma, Hep Taaruz Var hepsi güzel parçalar...

Vale dinleyin Vale...
Melankolik Style takılıyor kendisi.

Hatta gerçek melankolia için Turgay K da dinleyebilirsiniz... :)

Dileyene istediğini yollarım. =)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Vale dinleyin Vale...
Melankolik Style takılıyor kendisi.

Hatta gerçek melankolia için Turgay K da dinleyebilirsiniz... :)

Dileyene istediğini yollarım. =)
Abi Vale diyorsunda,'Son Mesai' dışında şarkıları Sagoya çok benzer...(vokalleri nerdeyse aynı) :)
Grup arkadaşı Alper Ayyıldızı öneririm (Melankolik Style)
Özellikle Ben Küçükken adlı şarkısını çok beğendim..

Turgay K çok sağlam bir Sagopa Kajmer düşmanıdır.
Sagopa Kajmer'e en fazla diss atan MC olarak bilinir.

Aralarında bu düşmanlığı doğuran ilk fitili Sagopa Kajmer ateşlemiştir.
Turgay K. Almanya'da yaşayan gurbetçi bir rapçidir. Arkadaşı vasıtasıyla hazırladığı bir demoyu yorumlaması için Sago'ya ulaştırır. Fakat Sago demoyu dinlemeden çöp tenekesine gönderir. Bunu öğrenen Turgay K. haklı olarak tepki gösterir ve ileriki MC'lik hayatında Sagopa'yı hedef alan sözler yazacağını duyurur. Böylelikle yaptığı diss parçaları ile Sago'ya en fazla diss atan MC karakterine bürünür.
Özellikle Çöl Olur Marmara diss'i etkileyici bir parçadır. Dinlemenizi öneririm.
Dileyen buradan indirip, dinleyebilir.

http://rs179.rapidshare.com/files/12378 ... armara.mp3

tugay diss parçaları yayınlamasak. netice sagopa yı seven çok kişi var. disslerin içerikleride belli. daha makul şarkılar yayınlarsak daha iyi olur.

Selçuk Kahveci' Alıntı:
tugay diss parçaları yayınlamasak. netice sagopa yı seven çok kişi var. disslerin içerikleride belli. daha makul şarkılar yayınlarsak daha iyi olur.

Disstortion EP ?

Şarkı Koleksiyoncusu'na da dahil olan Cümle Mühendisi ?

Pesimist EP 4 ?

Bunların hepsi diss içerikli şarkılar. Zaten Sagopa'nın şarkılarının hemen hemen tamamında 1-2 cümle ile battle vardır. Battle bilindiği gibi isim vermeden dissleme, laf atmadır.

Ben zaten oraya dileyen indirsin, dinlesin dedim. Kötü bir amacım yok yani..

Sagopa'yı da sever, dinlerim. Turgay K.'yı da sever,dinlerim. =)

Ben de bu diss olayına pek sıcak bakmıyorum.. Mesela Sahtiyan'ın Kartlar Karışsın adlı şarkısı çok seviyesiz tamamen bel altı.. Önceden kendisini severdim ama bu şarkıdan sonra sevmiyorum.. Söz konusu Sagopa olunca olaya birazda duygusal yaklaşıyorum galiba..