'Survivor Kızlar Erkekler'

Abicim castta oynama olduğu kesin. Size ilk tüyoyu verdiğimde ne demiştim? Final Temmuzda. Ama bakın yarışmanın sonu 23 ağustosa Eylül'e kaldı. Çıkan söylentiler yarışmayı değiştirtti. Bu söylentiler 3 aydır var Acun'un yenimi aklına geliyor bu konuda açıklama yapmak?

Benim ilk verdiğim tüyo kesin ve netti. Hakan ve İhsan finale kalmıştı.

Zaten dikkat ettiyseniz bu haftaki programdan 3 gün önce geri adım attım. Ben temiz yarışma olduğu konusunda endişeliyim. Ha ben seyretmiyorum bu yarışmayı. Ama bunu söyleyince bir nevi merak içinde oldum seyrettim. Yarı finale kalanları da şu an biliyorum artık. Ama Acun şu an itibarı ile çuvallamıştır.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Sercan Karabıçak":28iqbice]Spoiler'lerin altüst olduğu an :p :p :p
Bu hafta Hakan'ın eleneceğini de bu sitede bir kişiye söylemiştim.:) Bir oynama olduğu kesin neden nasıl bilmiyorum.[/quote:28iqbice]

Söyledin abi biliyorum ben söylediğin kişiyi : )

Bundan sonra 5 günde yapsa survivor izlenmez yanlız bu yarışmayı Emin kazanır diyorum adam piskopat ya adamın adı Emin kendinden bile EMİN değil.

Gitti bizim GSlı ona yanıyorum.Haftalardır tek başına uyarışmaların yanı sıra onca adala çarpıştı bu yarışmanın adı SURVİVOR içeriğide anlamı gibi olsaydı Hakan buradan havada karada galip ayrılmalıydı olmadı.Yazıklar olsun ne diyim.

Eğer bir gün yeniden ülkeler arası bir yarışma olursa orada Hakan'ı görmek isterim doğrusu.

Acun o survivor zorlukla mücadele falan ayağını geçsin artık. Bir taraf yan gelip yatıp, oturma organını büyütüyor diğer tarafta bu yarışmayı kazanmak için herşeyini yapan adam eleniyor. Ee ben niye yarışayım o zaman. Ben de yatarım Oğuzhan gbi, bir grup kurdun mu sırtın yere gelmez. Bir de biraz gücün varsa şans da yardım ederse finale kadar gidebilirsin.

Bir de Hakan'ı gönderecekler de nasıl kıvırsak diye yer arıyorlar. Lan bari delikanlı gibi çıkıp deyinki, ''Hakan olum, sen çok güçlüsün. Teke tek kaldığımızda hepimizi burda bayıltırsın. Biz seni elicez birader.'' Yok efendim sevdik aslında, ama işte... Adama gülerler, siz kimi kandırıyorsunuz diye.

Survivor'ın ruhunu yaşatan adam gidiyor, bundan sonrasını kim takar.

Benim içinde hiç bir esprisi kalmadı yarışmanın..
İzlenmez bundan sonra Acun'da uydurur bir kural Hakan'ı geri getirir.. :p
AcunMedya işi biliyor ;)

Oğuzhan'ın hiçbir şey yapmadan adada kalması, İhsan'ın lobisinden ötürü sakatım diyerek yarışmalara katılmaması vb. çok kötü hareketler bunlar.Böyle yarışma olmaz.Hakan'da, Gizem'de gitti zaten.İzlenmez artık bu yarışma.

Hakanın geri gelmesi imkansız çünkü bölümler çekildi bitti belki ACUN çok zekidir bölümler bitmeden tepkiyi tahmin etmiş kafasına göre getirmiştir.

Kaan Çağdur' Alıntı:
[quote="Saim Karakuzu":3l77lrme]yarışmayı ihsan kazandı arkadaşlar biraz heyecanınızı kaçırmak gibi olacak ama :)

Abi daha yarı finaller olmadan nasıl İhsan kazandı: )[/quote:3l77lrme]
kaancığım o çekimler çoktan bitti sanırım 1ay öncesinde bitti çekimler :)

Yarışmayı Hakan kazandı arkadaşlar boşuna izlemeyin.

*Bende duyum aldım bakın,ne kadar önemli bir iş yapıyorum,kendimle gurur duyuyor olmalıyım,aa Hakan son bölümde elenmişti dimi ? Şimdi kıvırmam lazım,valla arkadaşlar ben böyle duyum almıştım ama işte acunmedya kafasına göre birşeyler yapıyor ama yine duyum alacam ben bu sefer kesin olacak,haber bekleyin ;)

Bayram karnından konuşma.. Kendinle beni karıştırma. Kaba etimden konuşmuyorum ben. Al sana gene söyliyeyim. Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan.. Yarışma değiştirildi diyorum sen kafana göre senaryo üretiyorsun. Benim gibi net bişiler biliyorsan konuş o zaman. Burak'a da dedim Bu hafta Hakan gidecek eğer haftalarda yanılmadıysam. Yanıldıysam Seda ile Kemal düello su da olabilir bu hafta diye..

Sühan Cem' Alıntı:
Bayram karnından konuşma.. Kendinle beni karıştırma. Kaba etimden konuşmuyorum ben. Al sana gene söyliyeyim. Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan.. Yarışma değiştirildi diyorum sen kafana göre senaryo üretiyorsun. Benim gibi net bişiler biliyorsan konuş o zaman. Burak'a da dedim Bu hafta Hakan gidecek eğer haftalarda yanılmadıysam. Yanıldıysam Seda ile Kemal düello su da olabilir bu hafta diye..
Birkaç hafta içinde senin yazdığın o 4 isimden biride gider,o zaman ne diyeceksin merak ediyorum.