'Survivor Kızlar Erkekler'

Arkadaşlar benim verdiğim tüyoları unutun. Dün Survivordan başka biri ile konuştum. Bana yarı finale kalanalr konusunda 4 farklı isim söyledi. Yemin billah da ederek söyledi. Bu yüzden arada kaldım. Çokda detaya indiğinden kafam karıştı. Özür dilerim hepinizden yanlış bilgi verdiğim için. (eğer verdiğim bilgi yanlış ise)

Sühan Cem' Alıntı:
Arkadaşlar benim verdiğim tüyoları unutun. Dün Survivordan başka biri ile konuştum. Bana yarı finale kalanalr konusunda 4 farklı isim söyledi. Yemin billah da ederek söyledi. Bu yüzden arada kaldım. Çokda detaya indiğinden kafam karıştı. Özür dilerim hepinizden yanlış bilgi verdiğim için. (eğer verdiğim bilgi yanlış ise)
Abi zaten tüyo vermene gerek yoktu ki,çünkü tüyoların doğru olsa bile kimseye bir faydası olmayacaktı,sadece birkaç kişinin heyecanı kaçıp yarışmayı izlemeyi bırakacaktı başka birşey değil.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":3pkji5o9]Haklısın Bayram. Şu anda da bilgim var epey detaylı ama hayatta söylemem bu bana ders oldu:)

Özel mesaj bekliyorum abi:) Hakan yarı finalde yada değil bunu söyle yeter :)[/quote:3pkji5o9]

Aynen abicim, bana da Hakan bilgisi yeterlidir :)

Fazla takip edemesemde.Kadınlar tarafından beklediğim entrikaları, kuyu kazmaları 2yüzlülüğü vs. erkekler yaptı hatta alâsını yaptılar ve yapıyorlar. Kızlar grubuna helal olsun güzel bir grup oldular taki erkek grubuyla birleşene kadar başak'ı da bozdular biraz. Hakanın kazanmasını şahsen istemem adalar birleşmeden önce resmen etekleri tutuştu konseyde bu ada da yalnızım teki vs diyerek kızların kendisini koruma altına alması için yaptığı belliydi.
Bu survivor'ın gerçekliğine inanmıyorum o da ayrı ;)

Yarınki bölümün fragmanında Hakan Merve'ye Emin'den isim almasını istiyor bence bu Hakan'ın dokunulmazlığı kazandığını gösteriyor ayrıca Hakanda şimdi sıra bende ben onları eleyeceğim tarzı konuştu buda kazandığını gösteriyor..
Az kaldı Hakan'ım 2 dokunulmazlık daha al Merve ve Seda'da gidince birbirlerine girecekler. ;)

Seda kafasını yere sağlam vurmuş anlaşılan.Konsey'de Oğuzhan abiye dönüp:Beni yazmıycaksın dimi,beni yazmıycaksın dimi,beni yazmıycaksın dimi :) :) Oğuzhan abi döner ve Seda kızım iyimsin sen.

Sefa Kadakal' Alıntı:
Yarınki bölümün fragmanında Hakan Merve'ye Emin'den isim almasını istiyor bence bu Hakan'ın dokunulmazlığı kazandığını gösteriyor ayrıca Hakanda şimdi sıra bende ben onları eleyeceğim tarzı konuştu buda kazandığını gösteriyor..
Az kaldı Hakan'ım 2 dokunulmazlık daha al Merve ve Seda'da gidince birbirlerine girecekler. ;)

Aynı şeyleri diyecektim bu bölüm bile girebilirler Hakan kazandıysa Hakan 2-merve-seda-emin eder 4 onlar 6 kişi birini daha çekseler yada bireysel atsa(?) işlem biter bence.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
[quote="Sefa Kadakal":3qitgd9c]Yarınki bölümün fragmanında Hakan Merve'ye Emin'den isim almasını istiyor bence bu Hakan'ın dokunulmazlığı kazandığını gösteriyor ayrıca Hakanda şimdi sıra bende ben onları eleyeceğim tarzı konuştu buda kazandığını gösteriyor..

Aynı şeyleri diyecektim bu bölüm bile girebilirler Hakan kazandıysa Hakan 2-merve-seda-emin eder 4 onlar 6 kişi birini daha çekseler yada bireysel atsa(?) işlem biter bence.[/quote:3qitgd9c]

Emin artık erkekler tarafında,onu transfer ettik.Bu gece Sarı Seda gidecek inş.

Hakan gitmez gidemez giderse Survivor biter Survivora en çok yakışan kişi giderse izlenmez ben şahsen bakmam.1 kişi güçlü diye 7 kişinin cephe alması çok adi bir durum.