'Survivor Kızlar Erkekler'

Sühan Cem' Alıntı:
Bayram karnından konuşma.. Kendinle beni karıştırma. Kaba etimden konuşmuyorum ben. Al sana gene söyliyeyim. Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan.. Yarışma değiştirildi diyorum sen kafana göre senaryo üretiyorsun. Benim gibi net bişiler biliyorsan konuş o zaman. Burak'a da dedim Bu hafta Hakan gidecek eğer haftalarda yanılmadıysam. Yanıldıysam Seda ile Kemal düello su da olabilir bu hafta diye..

Kahin Sühan Bey :)

Şaka bi yana. Kemal'in gitmesine sevindim gerçekten. Hakan & Gizem ikilisinin gitmesinde o'nun da emeği var idi (!)

Seda ise son anda çok iyi duygu sömürüsü yaptı. Ailem i utandırmak istemiyorum, babam bana güveniyor; mahçup etmek istemiyorum gibilerinden...

Başak'ı takdir ediyorum. Kız neyse o kardeşim. Diğerleri gibi ( Ertan, Aydın, Seda ) kağıda yazılmama uğruna binbir şekle girmiyo en azından.

1. Adayım İhsan, 2. adayım ise Başak ;)

Haftaya da Oğuzhan gider büyük ihtimal, tadından yenmez artık. Dengeler eşit.

Düelloda Kemal´in kaybetmesinden Seda´nın çıkardığı ses nedir öyle yahu ?

Bu arada Acun, ödülün 50 Cent konseri olduğunu söyleyince en çok sevinenlerden biri de Oğuzhan oldu :)

Sühan Cem' Alıntı:
Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan..

Merve yi acayip beğeniyorum. Ailecek izliyoruz :)
Şaka bir yana Sühan Cem´in de daha önceden belirttiği şeyler bir bir gerçekleşiyor.
İhsan-Başak düellosunu İhsan kazandı ve büyük aşk sona erdi :) İhsan dan Merve´ye bir garez durumu bekliyorum artık ama olmayacak :)
Haftaya muhtemelen Merve - Oğuzhan düellosu olacak ve Merve kazanıp son 4e girecektir. Helal olsun kıza valla.