Hakan biraz daha ağlasana be kardeşim,belki geri dönersin adaya
Sühan Cem' Alıntı:Bayram karnından konuşma.. Kendinle beni karıştırma. Kaba etimden konuşmuyorum ben. Al sana gene söyliyeyim. Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan.. Yarışma değiştirildi diyorum sen kafana göre senaryo üretiyorsun. Benim gibi net bişiler biliyorsan konuş o zaman. Burak'a da dedim Bu hafta Hakan gidecek eğer haftalarda yanılmadıysam. Yanıldıysam Seda ile Kemal düello su da olabilir bu hafta diye..
mazharozsoy' Alıntı:İhsanla Başak arasında ilişki var ama dışarıya çaktırmıyorlar.
ne yaparlarsa yapsınlar canım bananeUğur GÜVEN' Alıntı:mazharozsoy' Alıntı:İhsanla Başak arasında ilişki var ama dışarıya çaktırmıyorlar.
Yani ortaya çıkarsınlarda elensinlermi
ihsanın kız arkadaşı var heryere elif diye yazıyor yada annesi filan mı yanlışlıkta olmasında >mazharozsoy' Alıntı:İhsanla Başak arasında ilişki var ama dışarıya çaktırmıyorlar.
belkide teyzesinin kızı yada amcasının neyse bu yeni sistem keşke hakan gitmeden olsaydı ya kimse hakanı yazamazdı bile ..Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Belkide ufak yeğeni falanda olabilir
Sühan Cem' Alıntı:Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan..