'Survivor Kızlar Erkekler'

Bence Hakanı yolladılar gibime geliyor üzülerekte olsa bunu söylüyorum.

Emin Merveye atıyor gördük onu 2 oy gitti Hakanlar 3 kişi(Seda,Merve,Hakan).Hakan Emine göre atcaklarını söyleyip karamsar olanlarla beraber düelloya kalmak istiyordu.Emin Merveye atarak herşeyi altüst etti Hakanlar Merveye atamaz Hakanla Seda atsa Merve kendine atamaz:)

Tek umudu Hakanın karamsarlardan(İhsan,Kemal,Başak) bu üçlüden ona gelmicek oylardır.

Bence konuyu kilitleyelim :)

Meşalesi sönerken bile başı dik onurlu gururlu helal olsun Galatasarayli olmak böyle bir şey kendini her yerde belli ediyor :)

Dipnot:Acaba Aşkı Memnu kadar izlenmiş midir ?

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Bence konuyu kilitleyelim :)

Meşalesi sönerken bile başı dik onurlu gururlu helal olsun Galatasarayli olmak böyle bir şey kendini her yerde belli ediyor :)

Dipnot:Acaba Aşkı Memnu kadar izlenmiş midir ?
Bencede kapansın.Galatasaraylı gibi yenildi Hakan

Hakan gitti... Ben de daha izlemem bu yarışmayı.Çok affedersiniz orasını burasını yayıp 7 24 yatan adam orda kalırken , yarışmanın en sağlam en çok hak eden adamı gidiyosa zaten bu yarışma izlenmez.Madem Hakan'ın gitmesini istemiyolardı sonlarda düzelmişti,delikanlı gibi onla finale kalmak isterlerdi o zaman kendileri delikanlı olup Hakan'ın tarafına geçselerdi.

Neyse ne kadar bileğine güvenmeyen adam varsa rahatlamıştır şimdi.

Burak Barut' Alıntı:
ulAn kemal ne kol kanatmış be mübarek.

Antika Metinle aşk yaşıyor sanarsın valla ulan adamın sevgilisini elediniz be kendisinide yolladınız.Ben artık izlemiyorum Survivorı erkek diye geçinenlerle kumda yuvarlanın artık.