'Survivor Kızlar Erkekler'

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1vcr9nx0]Bayram karnından konuşma.. Kendinle beni karıştırma. Kaba etimden konuşmuyorum ben. Al sana gene söyliyeyim. Yarı finale kalanalrda Merve-Aydın-Ertan ve İhsan.. Yarışma değiştirildi diyorum sen kafana göre senaryo üretiyorsun. Benim gibi net bişiler biliyorsan konuş o zaman. Burak'a da dedim Bu hafta Hakan gidecek eğer haftalarda yanılmadıysam. Yanıldıysam Seda ile Kemal düello su da olabilir bu hafta diye..
Birkaç hafta içinde senin yazdığın o 4 isimden biride gider,o zaman ne diyeceksin merak ediyorum.[/quote:1vcr9nx0]

Bayram Sühan abi kafasındanmı atıyor herkes duyum duyum diye bekliyor gelince en baba adam olmayınca kötü.Açıklamasını yapmış bende bişeyler olduğunu seziyorum haftaya Seda-Kemal düellosu olursa ne diyeceksin acaba Sühan abiye? Herkesin kendine göre sağlam kaynakları var suçki burda paylaşılıyor.İstemiyosan bakma kardeşim spoilera.Adı üstünde spoiler.

Aptal bir yarışma yüzünden bu kadar celallenmeyi anlamadım açıkçası beyler. Kırmayın birbirinizi ne gerek var yahu.

Yarışma ile alakası yok. Bayram kendi yalancı kaypak ruhunun tüm insanlarda olduğunu sanıyor. Bayram, ben senin gibi ona buna eğilen biri değilim adam gibi konuş konuşurken.

Kabaetinden anlayarak yazma bana. Bir yanıtın varsa pm at da oradan daha rahat konuşayım. Böyle yazılar yazacaksan, bileyim bana yazdığını. Bu başlıktaki mesajları okumasam, benim arkamdan konuştuğunu bile bilmeyeceğim. Karşında okul arkadaşın yok adam ol bana karşı. Senin çevrendeki insanlar senin gibi karnından konuşuyor demek ki insanlara güvenin kalmamış.

Bu yarışma ile alakalı da. Yarışmanın finaline Hakan ile İhsan'ın kaldığı biliniyordu sizinle de paylaştım. Temmuzda da finali olacak demiştim size hatırlarsınız. Demek ki final oldu ve İhsan kazandı. Mesut Yar başta olmak üzere bir çok gazeteci bu haberi köşelerine geçti. Ama Acun 3 aydır süren bu söylentileri yalanlamadı yalanlamadı da 3 ay sonra birden ortaya çıktı üstelik yarışmanın sonunu değiştirerek. Yarışmanın aksiyonu değişti daha Hakan elenmeden 3 yada 4 gün önce burada yazdım tüyom yalan çıktı diye. Yalan olduğundan değil değiştirildiğinden. Şimdi son 4ü söyledim. Ağustos sonu yarı finaller yapılacak. Şu andan itibaren yarışmayı kimin kazandığı belli değil. O dört kişiden biri kazanacak.

Yav ne gerek var hakkaten kıytırık bir yarışma için. Ayrıca Bayram gergin ve saldırgan bir mesaj attın sen kızışdırdın ortalığı. Böyle bir sıkıntınız varsa forumda özel mesaj diye bir şey var abi, bi deneyin istersen. Böylece forum kirlenmez. Kitlemiyorum başlığı, mesajları da silmiyorum. Lütfen burada bırakalım.

Dün akşam gördüm, Survivor'da " X " kişinin kazandığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır gibisinden bir açıklama yapıldı. Şu an Panama'da ki çekimler sona ermiş...

Emin gitti nihayet. Haftaya format değişecekmiş. Dokunulmazlığı elde eden bundan böyle bir kişinin ismini verip adadan gitmesini isteyecekmiş. Nasıl işse artık anlamadın ben de bir türlü, keşke Hakan gitmeden bu yapılsaydı :)

Ertan'la Seda arasındaki olayı ben çözemedim,Hadi diyecem hemşerim seda'ya aşık oldu ama nasıl olur 3 günde ne olduda böyle Sedayla bu kadar ilgilenmeye başladı Ertan,Seda denilen kız daha düne kadar Metin'in gitmesine sebep oldu ve Metin giderken yaptığı hareketlerle çok can sıktı.Ha gerçekten aşk falan olayları varsa ne güzel,kavga izleyeceğimize aşk izleyelim,herkes birbirine aşık olsun daha iyi :)

Burak Barut' Alıntı:
http://www.facebook.com/notes/survivor-turkiye-erkekler-ve-kizlar/ertanin-dokunulmazlik-oyununda-oyun-surdugu-sirada-bandanasini-kim-duzeltti/412686279388

sahtekarlığınızı yiyim sizin.
burak kardeşim hepsini göstermiyorlar acundan rica ettiyse yapmıştır o :)

SURVİVOR HAKAN'DAN MÜJDELİ HABER!

Geçtiğimiz haftalarda Survivor yarışmasından elenen Hakan, hakkındaki iddialara mektupla cevap verdi. Kendisi hakkında bir yazı kaleme alan Habertürk yazarı Mehmet Güler'e hitaben yazdığı mektupta genç yarışmacı bir de evlilik haberi verdi..

İşte Mehmet Güler'in yazısı...

HAFTAYA güzel bir haberle başlayalım. Bütün evlilik haberleri, doğum haberleri güzeldir... Hatırlarsınız, geçen hafta Survivor ve yarışmadan elenen Hakan ile ilgili bir yazı yazmıştım. Hakan?ın ve Gizem?in bu kadar çabuk elenmelerini eleştirmiş, topu yarışmanın ?küçük adamlarına? atmıştım. Ertesi gün Hakan?dan bir mektup geldi. Yarışmanın takipçileri ve Hakan ile Gizem?in sevenleri için bugün Bizim Ekran?a, Hakan?ın gönderdiği mektubu aldım. Güzel şeyler yazmış genç insan. Ben de virgülüne dokunmadan aldım, yayımladım. Buyurun: ?Memet Bey merhaba, nasılsınız? Ben Survivor yarışmacısı Hakan. Bu yazıyı yazmamdaki amacım kaleme aldığınız Survivor ile ilgili yazıdan dolayı, benimle ilgili kullanmış olduğunuz ifadelerdir. Gerçekten size tüm kalbimle teşekkürü borç biliyorum. Şunu da kısaca belirtmek isterim ki; eğer istesem, ben de gerekli bağlantıları sağlar, ikiyüzlülükleri yapar, adam satar, adam satın alır ve adımı finale yazdırırdım. Ama yapı gereği duruşunu bozmayan bir insan olarak gençlere örnek olmak ve 500 bin lira yerine 500 bin insan biriktirmek benim için çok daha önemliydi. Şu an bu amacıma ulaştığım için çok mutluyum. Survivor bana neler kattı? İlk olarak hayat arkadaşım olacak olan Gizem?in ne kadar güçlü bir kadın olduğunu Panama?da anlama fırsatı buldum ve bir kez daha ona âşık oldum. Ve orada ona evlenme teklif ettim, dönüşte istemeye gittik, hayırlısı ile bir ay sonra da nişanlanıyoruz.

Yarışmadaki bütün yarışmacılar beni arayıp evlerine çağırıyorlar, bir nebze olsun çevrelerine karşı günah çıkarmak için, ama duruşumu bozmuyorum. Zaten oradaki birçok insanla gerek yaş, gerek sosyal statü gereği (küçümsemek istemiyorum) paylaşabilecek neyim vardı ki? O yüzden cevabım kocaman bir ?Hayır? oluyor, hak verirsiniz umarım. Ama en güzeli hayatım boyunca, hani nasıl okul altın bileziktir insanın kolunda, bu tecrübe de altın kolye olacak boynumda ve çok daha kuvvetli bir şekilde ilerleyeceğim bu yorucu hayat yolunda... Ailem, ülkem ve yemek hiç yok olmayın hayatımdan olur mu? Teknoloji, para ve stres, siz olmadan da oluyormuş:) Şimdi bu yukarıda yazdıklarıma istinaden soruyorum; Memet Abi sizce ben Survivor?da kaybeden miyim, yoksa kazanan mı? Son olarak geçen gün yolda yaşlı bir amca bana kendime sorduğum birçok ?Neden?? sorusunun cevabını verdi iki cümlede; ?Dünyaya gerçek bir dâhi geldiğinde onu şu işaretten tanıyabilirsiniz: Tüm ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir? Jonathan Swift. Sevgiler, saygılar...?
---------------------------------------------------------------------------

Adamsın be :)

Dahi Hakan : )
Tamam Hakan merak etme dizilerde oynayacaksın,meşhur olacaksın,Survivor'da kaybettiğin 500 bin'den fazlasını kazanacaksın üzme kendini.