'Survivor Kızlar Erkekler'

Resmen kazık attı Merve.Bir de tam konseyde Başak konuşuyor hırslandım falan diyor, Ertan'da yandık diyor, Merve çıkmış yanmadık bak gör şimdi diyor.

Hiç sevmedim şu kızı ya.Başak favorimdi ama artık İhsan'ın kazanmasını istiyorum.

Başağın elenmesine üzüldüm,şimdiye kadar çok elenen oldu ama Başağınki beni etkiledi biraz.Başak oğuzhanla düello yapıp elenseydi üzülmezdim ama İhsan'la düello yapmaları ve başağın elenmesi beni üzdü,ihsan'ıda çok iyi anlıyorum sinirlendi.

Merve'ye kızdım kızma nedenimde madem son 4'e başakla girmek istiyorsun niye düello'da başağın eleyebileceği birini yani oğuzhan'ı yazmadı ? Başak yarışmayı kazanmayı hakedenlerden biriydi.

Bu yarışmayı kazanmasını istediğim 2 kişi var AYDIN & İHSAN bu iki isim oyunlarda hep başarılı oldu ve hakettiler.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Başağın elenmesine üzüldüm,şimdiye kadar çok elenen oldu ama Başağınki beni etkiledi biraz.Başak oğuzhanla düello yapıp elenseydi üzülmezdim ama İhsan'la düello yapmaları ve başağın elenmesi beni üzdü,ihsan'ıda çok iyi anlıyorum sinirlendi.

Merve'ye kızdım kızma nedenimde madem son 4'e başakla girmek istiyorsun niye düello'da başağın eleyebileceği birini yani oğuzhan'ı yazmadı ? Başak yarışmayı kazanmayı hakedenlerden biriydi.

Bu yarışmayı kazanmasını istediğim 2 kişi var AYDIN & İHSAN bu iki isim oyunlarda hep başarılı oldu ve hakettiler.

Merve de olan biteni geç farketti. O da biliyordu bu hafta dokulmazlığı kaybetmeseydi öbür hafta isminin konseyde olacağını. Ama o´nu da koruyan bir Başak olucak mıydı ? Muğamma. O nun yerine kendimi koyuyorum da İhsan önderliğinde bir karşı grubun olmasını ben de sevmem ve o liderin en kısa sürede gitmesini isterdim doğal olarak.

Son 4-5-6´da artık herkes ödülü kazanmak için yarışacak, belli bir strateji uygulayacak doğal olarak. Merve´nin yaptığını son derece doğru buluyorum. Ha Merve bu akşam İhsan´ın gitmesini istiyordu, İhsan´ın kazanacağı tuttu ne hikmetse... Belli durumlardan sonra Survivor´da duygusallığa yer yok, en somut örneği !

İhsan´da Başak´ı o kadar seviyorsa ve o sözde grubun liderliğini yapıyorsan kardeşim; Ertan´ın, Aydın´ın, Oğuzhan´ın konseyde Başak yazmasını engelliyecektin ve riskli bir durum olmayacaktı. Orada o yarışmayı en haketmeyen biri varsa Oğuzhan´dır. Son 5 ile uzaktan yakından alakası olmaması gereken biri Oğuzhan...

Oğuzhan gerçekten haketmiyor,tamam yaşlı ama bu kadar kötü yarışılmaz ya,bu kadar mı kötü acaba fiziksel açıdan,benim dedem 64 yaşında Survivor'da olsa Oğuzhan'la 100 yarış yapsalar 99'unu kazanırdı.Haketmiyor Oğuzhan hiçbir şekilde,insanda biraz utanma olur,herkes yarışıyor,mücadele ediyor birşeyler yapıyor oğuzhan yatarak son 5'e geldi.Yaş muhabbeti tamam ama sonuçta 80 yaşında değil oğuzhan,sporun içinden gelmiş,tenis antrenörlüğü yapıyor ama oyunlarda hiç yok,aydın'da yaşlı ama adam aslanlar gibi yarışıyor.

mazuahahshasajkhaskdjahsdaksnjhadklasnjadsa

Hakanla Gizem'in öcünü alan Merve kardeşimin gözlerinden öpüyorum :)

İhsan kol kanat böyle kırılır :)

Bu olaydan sonra diyebileceğim tek birşey var; ''İçimin yağları eridi.'' :)

Başak, Merve'nin babasının kızımı. Bu kadar yaptığı şeyin üstüne, kalkıp bir de kendini feda etmek uğruna Başak'ı koruyacak? Sen kızları sat, Gizem'e oy at, Seda ile Merve'yi düelloya çıkar, ondan sonra Merve beni korur, karşıma Oğuzhan Abi'yi çıkarır. ''Yok yaa...''

İhsan sorun nedir, koçum, hayırdır :) Nedir bu kadar, seni acıtan. Hakan ile Gizem'i ne kadar çabuk unuttun...

Ayrıca diğerlerine de ne oluyor, anlamış değilim. Sizin grubu bozan İhsan oldu. İhsan, Başak ile birlikte Oğuzhan yazmadı mı? Ee bunu sorgulamak, İhsan'a kafa tutmak yemiyor, tek kalmış kıza saldırıyorlar...

1 Hafta içinde bunlar Merve´yi yerler. Yazık kıza zaten depresyonda, açlıktan ağlıyor 45 kilo kalmış.
Haftaya muhtemelen Oğuzhan´a güle güle diyeceğiz. :)

Abdullah SAYGILI' Alıntı:
Büyük bir Spoiler veriyorum.

Son 4

İhsan-Ertan-Seda-Başak

Bildiğiniz üzere Yarışma önceden çekilip, sonradan ekranlara canlı olarak lanse ediliyor.

elimde bunun ile ilgili fotoğraflar mevcut.
isteyenlere gönderebilirim.
siteye ekliyemiyorum. çok büyük fotolar.

Şu fotoları merak ettim :p