'Survivor Kızlar Erkekler'

Murat İNAL' Alıntı:
Oğuzhana çıkan oylar Hakandan çıktı. Gizemi hakan göndermiş oldu.

Bu arada İhsan Hakanın tarafına geçmiyecek mi acaba.

İlginçleşti yarışma. Gizemi sevmiyordum iyi oldu :)
İhsan hayatta hakan'ın yanına geçmez abi,hakan'ın takımı şuan 3 kişi,yani diyelim ki haftaya hakan dokunulmazlık aldı bu durumda sarı seda gidecek,sonra merve ve sonra hakan,bundan sonra hakan için %90 bitmiştir survivor.oh bee 8)

Yeni bölüm fragmanında Hakan çok sinirli ve iddaalıydı bakalım neler dönecek ?
Vardır bir bildiği ama çok azaldı şansı..
Emin yeniden dönse Hakan'ın gruba,Hakan dokunulmazlık alsa bile karşı 6lıyı bozması gerekecek..
Daha herşey bitmedi ama Seda'nın seni bizim gruba alalım diyen kişiyi deşifre etmesi tüm dengeleri değiştirir..

Seda anca iftira atarak karıştırabilir zaten ortalığı,bu kızı seviyordum ama sanki 24 yaşında bir kız değil ufak yaramaz bir cadı oldu.

Sonuç olarak bu yarışmadan hakan'da gittiğinde benim için herşey güzel olacak ondan sonra kim kazanırsa kazansın üzülmem.

Murat İNAL' Alıntı:
Oğuzhana çıkan oylar Hakandan çıktı. Gizemi hakan göndermiş oldu.

Abi Emin ve Başak diğer tarafa verdiği için 7 5 olacaktı durum her halukarda gidecekti Gizem. O yüzden göndermiş olmadı.

Ertan'ı bi görsem önce merhaba der sonra kafa göz girerim sanırım :) Bu kadar itici tip olamaz.Hakan'ı severdim Galatasaraylılığından, bu yarışmada daha çok sevmeye başladım...

Bayram, Adamın Ödül oyununda azmini görmedin mi kardeşim bu tür bi adama oh be denmez, HELAL OLSUN denir.

Finale kalacağını biliyorsun da Bayram niye haftaya gider diyorsun :D

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":32uwr04m]Oğuzhana çıkan oylar Hakandan çıktı. Gizemi hakan göndermiş oldu.

Abi Emin ve Başak diğer tarafa verdiği için 7 5 olacaktı durum her halukarda gidecekti Gizem. O yüzden göndermiş olmadı.

Ertan'ı bi görsem önce merhaba der sonra kafa göz girerim sanırım :) Bu kadar itici tip olamaz.Hakan'ı severdim Galatasaraylılığından, bu yarışmada daha çok sevmeye başladım...

Bayram, Adamın Ödül oyununda azmini görmedin mi kardeşim bu tür bi adama oh be denmez, HELAL OLSUN denir.

Finale kalacağını biliyorsun da Bayram niye haftaya gider diyorsun :D[/quote:32uwr04m]
Bu arada ödül oyununda adamın azmini görmedin mi diyorsun,ödül oyununda ne azimi olacak,ödül oyununda yemek yiyorlardı ve 100 gr'ya en çok yaklaşan ödül oyununu kazanacaktı burada ne azmi göstereceksin ki :)

ertan,aydın,emin..

şu 3'lü ve bir bidon benzini bana verin. havaya uçurayım hepsini.
o kadar nefret ediyorum.

hakan'a bu yarışma anasının ak sütü gibi helaldir.umarım o kazanır.
tek başına 7 kişiyle mücadele ediyor haftalardır.

karşısındaki insanlarda amma acizmiş ki tek başına olan bir çocuğu gönderemediler.

Burak Barut' Alıntı:
@ Bayram, pardon kardeşim dokunulmaz diyecektim :)
Orada mücadele etti ama hakan zaten sporcu,peki aydın abinin nasıl mücadele ettiğini görmediniz mi,aradaki yaş farkı kaç ? Benim için o yarışmanın galibi aydın abidir,karşısında sporcu bir genç vardı ve son ana kadar mücadele etti aydın abi ama son bölümlerde yaşından dolayı yoruldu.

Aydın'ın yağcılığından başka pek birşey göremiyorum :)

Ertan-Oğuzhan orada hiç bir oyunda bir cacık yapmadan sadece çeneleriyle duruyorlar ya bu da beni kahrediyor.

Tolga Kaplan' Alıntı:
ertan,aydın,emin..

şu 3'lü ve bir bidon benzini bana verin. havaya uçurayım hepsini.
o kadar nefret ediyorum.

hakan'a bu yarışma anasının ak sütü gibi helaldir.umarım o kazanır.
tek başına 7 kişiyle mücadele ediyor haftalardır.

karşısındaki insanlarda amma acizmiş ki tek başına olan bir çocuğu gönderemediler.
o uclunun arasına bıde ertanı koy bende gelım senle ucurmaya onları:D:D

Burak Barut' Alıntı:
Aydın'ın yağcılığından başka pek birşey göremiyorum :)

Ertan-Oğuzhan orada hiç bir oyunda bir cacık yapmadan sadece çeneleriyle duruyorlar ya bu da beni kahrediyor.
aynen katılıyorum..hakanda gıderse yarısma ızlenmez bır hal alır bence bu arada.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":3eq61iqz]Son cümleni anlamadım burak kim finale kalır dedim ben ?

Spoiler bilgi var Sühan Abinin verdiği ona bakmanı tavsiye ederim.[/quote:3eq61iqz]
Ee ne demişim ben orada son 4'lü şuan belli ama son 2 kişiyi sühan abi nasıl biliyor bunu dedim