'Survivor Kızlar Erkekler'

Hakan'ın yerinde olsam Emin diye bir varlık ortalıkta falan olmazdı. Direk yüzünü, gözünü dağıtırdım. Adam ''Hadi koçum'' diyip ardından, direk satışa geçiyor. ''Emin Abiniz burda'' diyip, Gizem'i yazıyor. Ondan sonra gelip Hakan ile konuşmaya kalkıyor. Büyük sabır var, Hakan'da.

Seda'nın yeni bölüm fragmanında söylediği söz de ''cuk'' oturdu, Başak için; ''Kuzu postuna bürünmüş bir kurt''. İhsan ona yaklaşıp, yazmaya başlayınca hemen kızlara satışı koydu.

Hakan sinsilikle falan eleştiriliyordu ama asıl sinsi İhsan. Valla hiç çaktırmadan herkesi yönetmeye çalışıyor. Kimse farkında değil ama o ''abi'' dediklerinin hepsini kullanmaya çalışıyor. Biliyorki ben Hakan ile aynı tarafta olursam, kazanma şansım azalır.

Hakan tüm bunların yanında o yarışmayı sonuna kadar hak ediyor. Ondaki özveri, azim hiçbirinde yok. Sonuna kadar hak ediyor. Umarım kazanır.

Sühan Abi bu arada senin spoiler kesin mi?

Birkaç hafta içinde hakan eleneceği için Sühan abinin o yazdığı boş olmuş olacak,nereden öğrendi bunu anlayamadım valla.Herhalde baktı en güçlü 2 kişi ihsan ve hakan onlar finale kalır diye düşünüpte böyle birşey mi yazdı acaba : )

Gelecek haftaki bölümünde galiba seda cok kötü düsüyo, fragmaninda anladigim kadar, cok merak ettim, burada bu yarismayi hak eden seda ve hakan, ihsansa süper oynuyo, insallah o kazanamaz.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Birkaç hafta içinde hakan eleneceği için Sühan abinin o yazdığı boş olmuş olacak,nereden öğrendi bunu anlayamadım valla.Herhalde baktı en güçlü 2 kişi ihsan ve hakan onlar finale kalır diye düşünüpte böyle birşey mi yazdı acaba : )
ü

Hehehe Bayram.. Toplamda 30 dakika seyretmişliğim yok bu yarışmayı hala da seyretmedim. Hakan'ı varmısından biliyorum GS'lı diye. İhsan kim hala bilmiyorum pazarcımı dedim değilmiş bursalı olanda değilmiş. Yani ben dediğim yanıtta gayet net ve eminim. Ama aslında inanmazsan daha heyecanlı seyredersin:)

Hakan finalde olduğuna göre bundan sonraki ilk dokunulmazlık oyunlarını almış demekki.Aslında o güçte var Hakan da.En büyük rakibi İhsan ın sakatlandığınıda düşünürsek.Diğer bir ihtimal de diğer taraftan birilerini kendi safına çekmesi.

Allah aşkına bu Emin nasıl bir insandır yahu ? Fragmanda 'Hakan'ın bir kanadını kırdım diğerinide düzeltmeye çalışıcam' diyor. Bi anlamadım gitti bu adamı :shock:

Enes Aygan' Alıntı:
Allah aşkına bu Emin nasıl bir insandır yahu ? Fragmanda 'Hakan'ın bir kanadını kırdım diğerinide düzeltmeye çalışıcam' diyor. Bi anlamadım gitti bu adamı :shock:
:D:D:D:D::D:Dtip bı adam ya:D

Mert Göker' Alıntı:
[quote="Aytac Hersek":3vfcqlgi]evet ya kafayı tahtaya vuruyor sankı duserken...

Az önce gördüm, öyle bir durum yok. Düştükten sonra kalkıyor. Kafayı tahtaya vursa kalkamazdı bence :roll:[/quote:3vfcqlgi]
ne bılım basak bayagı bagırınca dedım seda kafayı gozu yardı herahalde:D

Bizim işlerimizi anlamıyorum bir türlü, "kimi de ben sonuçları biliyorum ama söylemem, biri der şunlar finalde, biri der ben neler oldu her şeyi biliyorum." Kardeşim yaz ne biliyorsan herkes faydalansın, paylaşmayacağın bilgiyi niye verirsin ki? Okulda çocuklar yapar ya hani "Ben soruları biliyorum ama söylemem" diye aynen onu gibi bir durum işte. Paylaşmayacağın bilgi kalsın mümkünse kimsenin merakını durduk yerde alevlendirmeyin bir zahmet.

"Kemal Abi" de Galatasaraylı ama çok antipatik oldu. Yok kolunu kanadını kırdım demiş bilmem neymiş. Çok dokunuyorsa sana kazan bir dokunulmazlık oyunu yolla Hakan'ı görelim.

Sonuna kadar Hakan! :)

Ayrıca Hakan elenirse ben yarışmayı izlemem gibime geliyor..

Yahu bu Oğuzhan ne kadar agresif, antipatik ve boş konuşan bir adamdır ?
Hiç sevmiyorum o adamı, o konuşmaya başlayınca kanalı değiştiriyorum.
Her lafa bir cevabı kesinlikle var, ilginç bir adam gerçekten...

Bu Sarı Seda ne kadar gerzek bir hatun,tahammül etmek mümkün değil.Yeni bçlünlerde resmen ağlıyo,yalvarıyo beni yazmayın diye :)

Yaşasın erkekler tarafı :)

Sarı Seda 'yı sevmiyordum ama yeni bölümün fragmanında acıdım bayağ.Kız resmen sıyırmış,Oylama öncesi Seda, döndü Oğuzhan abiye:Beni yazmıycan dimi,beni yazmıycan dimi,beni yazmıycan dimi papağan gibi ama durmuyo :) :) :)