Teknosa Türkiye Kupası

Re: Teknosa Türkiye Kupası (20-22 Şubat İzmir)

mustafa_güler' Alıntı:
Sarı - Lacivertlilerin çok önemli iki oyuncusu, Teknosa Türkiye Kupası finallerinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Ülker'de Oyak Renault maçına ısınırken sakatlanan Ömer Onan ile birlikte grip olan Semih Erden'in Teknosa Türkiye Kupası'nda forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Potada Fener programında iki oyuncunun durumu hakkında konuşan Asbaşkan Mahmut Uslu, Ömer Onan'ın gelecek haftaiçinde oynanacak Cibona Zagreb maçına yetiştirilmeye çalışıldığını belirtirken Semih'in de grip nedeniyle Türk Telekom karşısında oynayamayacağını söyledi.
Allah büyük ya... :)

Alperen yok artık :) Adamlar isterse kıl dönmesi olsunlar böyle bir turnuvada oynamamlarına sevinmek gerekiyor rakibimiz ise.
Tabi ciddi bir sakatlık vermesin yaradan.

Murat İNAL' Alıntı:
Alperen yok artık :) Adamlar isterse kıl dönmesi olsunlar böyle bir turnuvada oynamamlarına sevinmek gerekiyor rakibimiz ise.
Tabi ciddi bir sakatlık vermesin yaradan.

ciddi de olur hiç fark etmez benim için milli takım oyuncusu olmasında

Yok o konuda bir iki isim haricinde diyecektim ama düşününce liste uzayabilir haha. Yok spor yapan herkes bilir sakatlığın ne berbat bir şey olduğunu.

Re: Türkiye Kupası

Tugay Aktepe' Alıntı:
Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Bahtsız Bedevi rolünü oynuyor. :)
Fülker ile Telekom için söylenecek söz ise Bir İpte İki Cambaz Oynamaz. :)
Haklısın.Bizim için bu kura güzel oldu.Biz Antalya'yı geçersek rakibimiz kura ile mi belli olacak?

Re: Türkiye Kupası

Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":zdt5engl]Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Bahtsız Bedevi rolünü oynuyor. :)
Fülker ile Telekom için söylenecek söz ise Bir İpte İki Cambaz Oynamaz. :)
Haklısın.Bizim için bu kura güzel oldu.Biz Antalya'yı geçersek rakibimiz kura ile mi belli olacak?[/quote:zdt5engl]
evet en son maç kimin ise o maçın ardından kural çekilcek

Burak Ceyhan' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":2pkey6nb]Sarı - Lacivertlilerin çok önemli iki oyuncusu, Teknosa Türkiye Kupası finallerinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Ülker'de Oyak Renault maçına ısınırken sakatlanan Ömer Onan ile birlikte grip olan Semih Erden'in Teknosa Türkiye Kupası'nda forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Potada Fener programında iki oyuncunun durumu hakkında konuşan Asbaşkan Mahmut Uslu, Ömer Onan'ın gelecek haftaiçinde oynanacak Cibona Zagreb maçına yetiştirilmeye çalışıldığını belirtirken Semih'in de grip nedeniyle Türk Telekom karşısında oynayamayacağını söyledi.
Allah büyük ya... :)[/quote:2pkey6nb]

ben şahsen efes ve telekomdan çekindiğm kadar ülkerden çekinmiyorum, koray hocanın dediği gibi benim için farketmez hangi takımın çıktığı, o kupayı alıcaz, var mı aksini düşünen?

Florya da idmana giden yıldız takım velilerinden biri idman sonunda ogrenmis.Dogru oldugunu dusunuyorum.Ciddi bir ayak burkulması.Umarım antalya macindan sonra ki yarı finale yetisir.

Antalya, Telekom, Efes!

Bu 3 takımı yenip kupayı alacağız, bir aksilik olmazsa!

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Gurovic Antalyaya karsi en az bir 25 sayi ceker.7 de 4 ucluk isabeti de olur!
Her yazını büyük bir heyecanla bekliyorum Emir Abi,seni tanıyalı eğlenmek için sağa,sola para vermeyi bıraktık tüm forum... :)

Tamam abi en az 25 atsın da 7 de 4 nasıl oluyor anlamadım... :)
Bu arada 7 de 4 atarsa kendime 1 hafta no-post cezası... :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":udydy9gf]Gurovic Antalyaya karsi en az bir 25 sayi ceker.7 de 4 ucluk isabeti de olur!
Her yazını büyük bir heyecanla bekliyorum Emir Abi,seni tanıyalı eğlenmek için sağa,sola para vermeyi bıraktık tüm forum... :)

Tamam abi en az 25 atsın da 7 de 4 nasıl oluyor anlamadım... :)
Bu arada 7 de 4 atarsa kendime 1 hafta no-post cezası... :)[/quote:udydy9gf]
Yapma Alperen Gurovic bu. Ne yapacagi belli olmaz.