Tenis

Çok üzüldüm Federer'in o çirkin kadınla evlenmesine. :) Onları hiç bir zaman yakıştırmadım.. Ama ne diyelim hayırlısı olsun çok mutlu olur inşallah Federer ve eski formuna en kıza zaman kavuşur.
 
Saadet Unal' Alıntı:
Çok üzüldüm Federer'in o çirkin kadınla evlenmesine. :) Onları hiç bir zaman yakıştırmadım.. Ama ne diyelim hayırlısı olsun çok mutlu olur inşallah Federer ve eski formuna en kıza zaman kavuşur.

bende aynı şeyi söyleyecektim de bayanlar tepki gösterir diye ses çıkarmadım :) bende ne buldu da vazgeçilmezi oldu anlamadım gitti her güzelin bir kusuru var derler federer in kusuru da o olsun napalım :p (ama ben federer i bildim bileli o kız hep tribünde ne federer onu bıraktı -elini sallasa gelecek onca kişi olmasına rağmen- ne o federer i. karı-koca yaşlanmış halde onları tribünde görelim bari ;))
 
Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":8kjtks32]Çok üzüldüm Federer'in o çirkin kadınla evlenmesine. :) Onları hiç bir zaman yakıştırmadım.. Ama ne diyelim hayırlısı olsun çok mutlu olur inşallah Federer ve eski formuna en kıza zaman kavuşur.

bende aynı şeyi söyleyecektim de bayanlar tepki gösterir diye ses çıkarmadım :) bende ne buldu da vazgeçilmezi oldu anlamadım gitti her güzelin bir kusuru var derler federer in kusuru da o olsun napalım :p (ama ben federer i bildim bileli o kız hep tribünde ne federer onu bıraktı -elini sallasa gelecek onca kişi olmasına rağmen- ne o federer i. karı-koca yaşlanmış halde onları tribünde görelim bari ;))[/quote:8kjtks32]

Niye tepki göstersinler ki doğruya doğru. Bende bildim bile o kadın trübünde her gördüğümdede acayip gıcık olmuşumdur.. :)
 
Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":3a4e86ch]Çok üzüldüm Federer'in o çirkin kadınla evlenmesine. :) Onları hiç bir zaman yakıştırmadım.. Ama ne diyelim hayırlısı olsun çok mutlu olur inşallah Federer ve eski formuna en kıza zaman kavuşur.

bende aynı şeyi söyleyecektim de bayanlar tepki gösterir diye ses çıkarmadım :) bende ne buldu da vazgeçilmezi oldu anlamadım gitti her güzelin bir kusuru var derler federer in kusuru da o olsun napalım :p (ama ben federer i bildim bileli o kız hep tribünde ne federer onu bıraktı -elini sallasa gelecek onca kişi olmasına rağmen- ne o federer i. karı-koca yaşlanmış halde onları tribünde görelim bari ;))[/quote:3a4e86ch]
bende hep aynı şeyleri düşünmüşümdür.ne diyelim mutlu olsunlar.biz genellikle biraz şöhreti kazanan kişilerin durmadan sevgili değiştirmelerine alıştığımız için federere şaşırıyoruz, buda zaten federeri özel kılıyor ya.
 
tenis arşivlerinde adı miroslava vavrinec olarak geçiyor.. mirka lakabı falan olabilir.. eski bir tenisçi olduğunu bilmeyenimiz kalmamıştır.. teklerde yükseldiği en üst basamak 76. lık olmuş.. şimdi federere idman veriyor..
 
Nadal, Verdasco ve Djokovic'ten Federer yorumu

Kariyerinde 13 grand slam şampiyonluğu bulunan Roger Federer, bu yıl henüz turnuva kazanamadı. Son 6 grand slam turnuvasında sadece 1 zaferi bulunan İsviçreli tenisçi, buna karşın rakiplerini hala korkutmaya devam ediyor.

Toprak kort sezonu öncesi, dünya 1 numarası Rafael Nadal ile 3 numaradaki Novak Djokovic, federer'i değerlendirdi.

Nadal, Federer'i hala en önemli rakibi olarak gördüğünü söyledi. Djokovic ise, 4 yıl boyunca büyük turnuvalara ambargo koyan Federer için, "bugünlerde fazla turnuva kazanamıyor. Ancak bu krize girdiği anlamına gelmez" yorumunu yaptı.

Federer'in, Miami Açık Tenis Turnuvası'nda raketini kırmasını da değerlendiren Sırp raket, "normalde çok sakin olan Federer'in bu kadar sinirlenmesini garip buldum. Ancak kortta iyi bir oyun tutturamazsanız böyle patlamalar olabilir" diye konuştu.

Son iki karşılaşmalarında Federer'e üstünlük sağlayan Fransız Gilles Simon da, İsviçreli tenisçinin hala en iyi olduğuna inanıyor. Federer hakkında en çarpıcı yorum ise İspanyol Fernando Verdasco'dan geldi.

Verdasco, Federer'in psikolojik olarak artık en iyi olmadığı gerçeğini kabul edemediğini savundu ve "iki yıl önce her şeyi kazanıyordu. Bu yılın başından itibarense Nadal'a, Djokovic'e ve Murray'e yenildi. Bunu kabullenmek kolay değil" ifadelerini kullandı.
 
Del Potro Monte Carlo nun ilk sürprizi

Teniste toprak kort sezonunun ilk önemli turnuvası Monte Carlo Masters'ta, 1 ve 2 numaralı seri başları Rafael Nadal ile Roger Federer adlarını 3. tura yazdırdı. 5 numaralı seri başı Juan Martın Del Potro ise Hırvat Ivan Ljubicic'e yenilerek elendi.

Roger Federer, Mirka Vavrinec ile evlendikten 4 gün sonra, sezonun ilk toprak kort maçı için sahaya çıktı.

İlk turu bay geçen İsviçreli raket, Andreas Seppi ile karşı karşıya geldi. Kendisini fazla zorlamayan Federer, 6-4 sona eren iki setle 3. tura yükseldi.

Dünyanın 1 numarası Rafael Nadal da rahat şekilde 3. tura yükselen bir diğer isim oldu. Arjantinli Juan Ignacio Chela karşısında toprak kortta ne kadar usta olduğunu bir kez daha gösteren Nadal, ilk turu bay geçtikten sonra, 6-2 ve 6-3'lük setlerle bir üst tura adını yazdırdı.
 
Monte Carlo öncesi dünya sıralaması

1 Nadal, Rafael ESP - 14470
2 Federer, Roger SUI - 11020
3 Djokovic, Novak SRB - 9010
4 Murray, Andy GBR -8840
5 Del Potro, Juan Martin ARG - 4790
6 Roddick, Andy USA - 4340
7 Simon, Gilles FRA - 4010
8 Verdasco, Fernando ESP - 3760
9 Davydenko, Nikolay RUS - 3735
10 Monfils, Gael FRA - 3600
11 Tsonga, Jo-Wilfried FRA - 3305
12 Ferrer, David ESP - 3125
13 Gonzalez, Fernando CHI - 2825
14 Robredo, Tommy ESP - 2765
15 Nalbandian, David ARG - 2735
16 Wawrinka, Stanislas SUI - 2620
17 Blake, James USA - 2580
18 Cilic, Marin CRO - 2520
19 Stepanek, Radek CZE - 2410
20 Almagro, Nicolas ESP - 2210
21 Safin, Marat RUS - 2110
22 Andreev, Igor RUS - 2025
23 Gasquet, Richard FRA - 1985
24 Soderling, Robin SWE - 1950
25 Berdych, Tomas CZE - 1870
26 Karlovic, Ivo CRO - 1855
27 Tursunov, Dmitry RUS - 1820
28 Fish, Mardy USA - 1815
29 Schuettler, Rainer GER - 1765
30 Kiefer, Nicolas GER - 1730
 
19.47 son dakika itibariyle yazıyorum sıcağı sıcağına:
Wawrinka vatandaşı federer i 2-0 yenerek Monte Carlo ya 3.turda veda etti

ben zaten 4 gün önce evlenen bir adamdan bu turnuvada çeyrek final bile beklemiyordum. ne işin var kardeşim maçta, git balayına... sen kendin gitmezsen vatandaşın kıyamaz böyle gönderir evine, yeni gelinler yalnız bırakılmaz :p
 
şaka gibi ya federer artık finalleri geçtim ilk turlardan elenmeye başladı.zaten toprak kortan pek ümidim yoktu ama en azından yarı finalde falan elenseydi ,böyle giderse 2.likten de olur.gerçi o bundan sonra hiç bir turnuva veya grand slam kazanmasada benim gözümde hep bir numara olarak kalacak ama bu halleri beni ve federer taraftarlarını üzüyor. :oops: ben yinede onun bu sene en azından wimbledon şampiyonluğunu elde edeceğini ve 14 grand slam rekoruna ortak olacağını düşünüyorum eğer bu gerçekleşirse morelle birkaç grand slam daha kazanabilir .fedex sana güveniyoruz ;)
 
Son dönemde ATP'nin en değerli raketleri arasına giren Andy Murray, Monte Carlo Masters'ta kariyer rekorunu kırdı...

Sert kortun usta ismi, daha önce hiç toprak kortta 3.turun ötesine geçememişti.

Monte Carlo Masters 3.turunda Fabio Fognini karşısında bu şanssızlığını yenmek için çıkan Murray, ilk seti dün oynanan fakat yağmur nedeniyle bugüne ertelenen maçta rakibini çok zorlanarak mağlup edebildi.

İlk sette bir ara 0-5 yenik duruma düşse de çabuk toparlanan İskoç asıllı Büyük Britanyalı tenisçi, seti 7-6 kazanırken, 2.seti erkenden kontrol altına alarak 6-4 kazandı ve Davydenko'nun rakibi oldu.

Tenishaber
 
Monte Carlo Masters'ta ilk yarı finalist Novak Djokovic oldu. İspanyol Fernando Verdasco'yla karşı karşıya gelen Sırp raket 3 sette rakibini geçmeyi başardı...

nole eğer yarı finalde nadal ile karşılaşmıyorsa finalde nadalın rakibi olma ihtimali çok yüksek ama nadal karşısında hiç şans tanımıyorum gerçi novak toprak kortta başarılı bir tenisçi ama rakip toprak kortun ustası olunca işi çok zor :?
 
emel dizili' Alıntı:
Son dönemde ATP'nin en değerli raketleri arasına giren Andy Murray, Monte Carlo Masters'ta kariyer rekorunu kırdı...

ilk gözüme bu cümle çarpınca eyvah dedim ya nadal ya novak bu adama elendi içim cız etti biran. sonra bi baktım 3. turu geçmiş hayatında ilkez :p
yavaş yavaş atacak tabi adımlarını dünyanın bir numarası bile ilkkez kazandı avustralya açığı, öyle haybeye yer yok atp sıralamasında :)
 
emel dizili' Alıntı:
Monte Carlo Masters'ta ilk yarı finalist Novak Djokovic oldu. İspanyol Fernando Verdasco'yla karşı karşıya gelen Sırp raket 3 sette rakibini geçmeyi başardı...

bu verdascoyu da anlamadım gitti, karşısında nadal varken aslan kesilir olmadık vuruşlar yapar grandslam de maç sayısı atar diğerlerine gelince tek seti zor kazanır. nadal a mıdır nedir gıcıklığı aynı soydan millettensiniz verdo, birazda diğerlerine kök söktür ;)
 
emel dizili' Alıntı:
Son dönemde ATP'nin en değerli raketleri arasına giren Andy Murray, Monte Carlo Masters'ta kariyer rekorunu kırdı...



İlk sette bir ara 0-5 yenik duruma düşse de çabuk toparlanan İskoç asıllı Büyük Britanyalı tenisçi, seti 7-6 kazanırken, 2.seti erkenden kontrol altına alarak 6-4 kazandı ve Davydenko'nun rakibi oldu.

adam 5-0 dan set vermiş ya ben sana ne diyeyim sen haketmişsin zaten
 
Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="emel dizili":2vvttj4l]Monte Carlo Masters'ta ilk yarı finalist Novak Djokovic oldu. İspanyol Fernando Verdasco'yla karşı karşıya gelen Sırp raket 3 sette rakibini geçmeyi başardı...

bu verdascoyu da anlamadım gitti, karşısında nadal varken aslan kesilir olmadık vuruşlar yapar grandslam de maç sayısı atar diğerlerine gelince tek seti zor kazanır. nadal a mıdır nedir gıcıklığı aynı soydan millettensiniz verdo, birazda diğerlerine kök söktür ;)[/quote:2vvttj4l]
her zaman bir numaraları yenmek daha caziptir onunda çabası bu yüzdendir.özellikle avusturalya açıkta nadala karşı çok iyi bir maç çıkarmıştı.
 
monte carlo yarı final eşleşmeleri
nadal-andy
novak-wawrinka

yarı finalde andy kaybeder novak kazanırsa novak yerini biraz daha sağlama alacak
yarı finaller bu gece
eurosport yayınlıyor dspor veriyor mu bilmiyorum
 

Üst