tenis haberde slovak diye yazıyor sanırım haberi aldığım site yalnış yazmışTaner Tuna' Alıntı:Bu arada evlendiği isim Rumen değil Slovak diye biliyorum..
tenis haberde slovak diye yazıyor sanırım haberi aldığım site yalnış yazmışTaner Tuna' Alıntı:Bu arada evlendiği isim Rumen değil Slovak diye biliyorum..
Saadet Unal' Alıntı:Çok üzüldüm Federer'in o çirkin kadınla evlenmesine. Onları hiç bir zaman yakıştırmadım.. Ama ne diyelim hayırlısı olsun çok mutlu olur inşallah Federer ve eski formuna en kıza zaman kavuşur.
Halil İbrahim' Alıntı:[quote="Saadet Unal":8kjtks32]Çok üzüldüm Federer'in o çirkin kadınla evlenmesine. Onları hiç bir zaman yakıştırmadım.. Ama ne diyelim hayırlısı olsun çok mutlu olur inşallah Federer ve eski formuna en kıza zaman kavuşur.
Halil İbrahim' Alıntı:[quote="Saadet Unal":3a4e86ch]Çok üzüldüm Federer'in o çirkin kadınla evlenmesine. Onları hiç bir zaman yakıştırmadım.. Ama ne diyelim hayırlısı olsun çok mutlu olur inşallah Federer ve eski formuna en kıza zaman kavuşur.
emel dizili' Alıntı:Son dönemde ATP'nin en değerli raketleri arasına giren Andy Murray, Monte Carlo Masters'ta kariyer rekorunu kırdı...
emel dizili' Alıntı:Monte Carlo Masters'ta ilk yarı finalist Novak Djokovic oldu. İspanyol Fernando Verdasco'yla karşı karşıya gelen Sırp raket 3 sette rakibini geçmeyi başardı...
emel dizili' Alıntı:Son dönemde ATP'nin en değerli raketleri arasına giren Andy Murray, Monte Carlo Masters'ta kariyer rekorunu kırdı...
İlk sette bir ara 0-5 yenik duruma düşse de çabuk toparlanan İskoç asıllı Büyük Britanyalı tenisçi, seti 7-6 kazanırken, 2.seti erkenden kontrol altına alarak 6-4 kazandı ve Davydenko'nun rakibi oldu.
Halil İbrahim' Alıntı:[quote="emel dizili":2vvttj4l]Monte Carlo Masters'ta ilk yarı finalist Novak Djokovic oldu. İspanyol Fernando Verdasco'yla karşı karşıya gelen Sırp raket 3 sette rakibini geçmeyi başardı...