Tenis

WTA İstanbul için çekilen reklam filmi.

[video=youtube;c8VR-edV7LI]http://www.youtube.com/watch?v=c8VR-edV7LI[/video]

Emre, sana özel bir haber. Gerçi duymuşsundur. Vujacic, Efes'le anlaşmak üzereymiş. Maria'da bol bol tribünlerde yer alır. Hadi bakalım gözün aydın. :)
 
Evet Halil.. Bir ayağı Istanbul'da olur artık.. Türkiye demişken; Vera Zvonareva 'da Us Open öncesi, şu anda Antalya'da tatildeymiş.. Normalde günde 4 saat fitness+4 saat tenis idanı yapıyormuş da tatilde yarıya çekmiş..Kız nereden nereye geldi.. Ağlayıp maçları bırakıyordu 2 numaraya kadar yükseldi, şu anda da 3 numara..

Bu arad kötü haber Kleybanova'dan geldi..A.Kleybanova lenf kanseriymiş : (( Büyük ihtimalle tenis oynayamayacakmış.. Yaşasın yeter.
 
Hamburg'da 500 lük bir turnuvaya katılan Marsel İlhan, Petzchner'i, yenip 2. tura çıkmıştı.. İkinci turda başka bir alman F.Mayer ile oynayacak.. O maçı kazanırsa tekrar ilk 100 e dönecek.Son sıralamada 114. idi.

Amerika Açık turları olarak bilinen , Us Open'a hazırlık bağlamında oynanan, ABD nin çeşitli yerlerinde oynanan sert zemin turnuvaları da başladı.. Turnuva yaklaştıkça bu turnuvaların da heyecanı artacaktır..
 
Marsel, 2. turda Mayer'e 6-4/7-6 lık yakın iki setle elenmiş.İlk 100 e dönme şansı gitti..
Sezonun bu zamanında neden toprak kort turnuvası oynadığı da tartışılır..
Toprak sezonu mart-mayıs arasıdır..
Bazı toprak seven oyuncular (özellikle ispanyollar) para ve puan kazanma amaçlı aralara serpiştirilen bu turnuvaları oynuyor ama Marsel kendisi toprağı sevmediğini söylüyor zaten..
Artık sert zemin oynaması, Amerika açık turlarına ve Us Open'a hazırlanması lazım.
 
Us Open Series olarak adlandırılan, Amerika Açık'a hazırlık turnuvalarında her geçen gün heyecan artıyor.. Geçtiğimiz hafta turnuva Stanford'da idi ve Serena, Bartoli'yi yenip şampiyon oldu..Cincinati, Toronto, New Haven, Dallas turnuvaları sonrası Flushing Meadows'ta, 29 Ağustosta Us Open başlayacak.
 
Jelena Dokic, kendisine "fahişe " diyen babası için "çok değişti" demiş ve yeni coacuhunun tekrar babası olduğunu söylemiş. Bir kez daha aynı film.

Aile birliği böyle bir şey..Dokic'in babası, Nadal'ın amcası, Li Na'nın kocası aynı zamanda coachu durumunda..Başka da var tabii..

Aile demişken Marat Safin, kardeşi Safina'nın kariyerinin bittiğini düşündüğünü söylemiş. Yaptığı bir hatadan sonra kortta " ben korkak bir tavuğum " diye bağıran bir profesyonel tenisçi zaten kafasında kariyerini bitirmiştir.
 
Emre ben İstanbuldayım eğer turnuvaya gideceksen haber ver biletleri beraber alalım biz bugün yarın alacağız zaten son günlere kalmamış bilet
 
abi Cuma - Cumartesi - Pazar tükendi biletler yazıyor benim bilmediğim bi mevzuatmı var banada bi el atın o zaman...:)

türkiye'de tenis patlamış haberimiz yok o zaman. sinan erdem'e mi sığılmayacak.. yarısını sponsorlara bile verseler öyle bir şey olmaz bence ama bilmiyorum.biletix'de "tükendi" yazıyor. ben gidip gidemeyeceğimden emin olamadığım için almamıştım, herhalde gidemiyoruz.
 
Çin de ne işin var Emre Erkekler Masters finallerine mi gidiyorsun?
Neyse sen git gelde ben sana Stosur u baştan aşağı anlatırım :=)
 
Erkekler şampiyonası olsa yeminle yarısı dolmaz salonun millet şarapovaya bakmaya gidiyor bitek...
her maçtan sonra salon civarında muhakkak o kadarda güzel değilmiş diyen tipler görülür artık...
harbiden vaktiyle almadık patladık resmen...
 
Gerçekten inanıyormusunuz ya salonun dolduğuna davetiye dağıtılmış fazlasıyla o kadar belli ki. Cumartesiye kadar maçlarda 1000 kişi bile olmaz bak görürsünüz hafta sonu da 3-4 bin kişi olur işte.

Maçları izlemek isteyenlere tavsiyem gelin maç günü salonun çevresine bir çok sponsor verir bileti bedavaya veren bile olur, parayla veren de normal değerine verir zaten. Aynı şekilde davetiye alıp biletleri satmak isteyen de çok kişi olacaktır emin olun;) aynısı Dünya Basketbol Şampiyonası'nda da oldu böyle durum Türkiye'de, yazıklar olsun böyle düzene.
 
bilet bulmaya çok yaklaşmıştım ama son 2 gün değilmiş biletler Cuma - Cumartesi imiş...
yazık oldu...
son iki güne bulan eden olursa bu garibede bi haber salarsa iyi olur...
 
Tenisçilerin aralarındaki maçlar:

Wozniacki - Kvitova 3-1
Wozniacki - Zvonareva 4-5
Wozniacki - Radwanska 4-1
Kvitova - Zvonareva 2-3
Kvitova - Radwanska 2-0
Zvonareva - Radwanska 2-3
Sharapova - Azarenka 3-3
Sharapova - Li 5-3
Sharapova - Stosur 9-0
Azarenka - Li 1-4
Azarenka - Stosur 4-0
Li - Stosur 0-5
 
Kırmızı grup çok karışık duruyor herangi bir tenisçi kesin çıkar ya da şu tenisçi kesin çıkamaz diyemiyorum ama orada benim favorilerim Asya'da 2 turnuva kazanan Radwanska ve son Linz turnuvasında iyi tenis oynayan Kvitova olacak. Wozniacki çok formsuz zaten tenis stilini beğenmediğim için elensin isterim, Zvonareva da çok formda olmasa da son hard kort maçlarında Kvitova ve Wozniacki'ye üstünlük sağlamış durumda, bu üstünlüğü devam ettirirse ilk 2'den çıkar zaten.

Beyaz grupta ise favorim kesinlikle Azarenka olacak, çıkacağını düşünüyorum gruptan. Stosur'a karşı 4-0'lık üstünlüğü var, aynı şekilde Sharapova da Stosur'a karşı 9-0! Muhtemelen turnuvadaki en ters 2 kişi denk geldi Stosur'a, bu 2'li oyunun kontrolünü sürekli ellerinde tutan isimler olduğu için belki de Stosur bunlara karşı 13 maçta galibiyet alamadı. Sharapova bu seneki 3 maçta Stosur'a set bile vermemiş Azarenka da aralarındaki 4 maçta set dahi vermemiş Stosur'a. Neyse Na Li berbat formda geldi, onun maç alacağını düşünmüyorum eğer Sharapova sakatlık sorununu hissederse maçlarda iyi oynayamazsa Stosur çıkabilir ama görünen Azarenka-Sharapova 2'lisinin gruptan çıkacağı yönünde.
 

Üst