TKBL 2009-2010 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: TBBL 2009-2010 Sezonu

Boom boom boom..

Sonucu görünce fener eksik galiba dedim bi baktım istatistiklere tam kadroymuş taylor bile oynamış :)

Fener'in Teknik Coach'ı kim oldu.Geçen seneki Ali Haydar devam mı?

Aynen devam, Haydar Kemal Ateş ile.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Fenerbahçe'nin bayan basketbol takımına WNBA Şampiyonu Phoenix Mercury'den transfer ettiği Avustralyalı yıldız Penny Taylor'un ülkesinde bir magazin dergisine çıplak pozlar verdiği ortaya çıktı.

http://msnyasam.ekolay.net/index.asp?ur ... reklam=msn

Bir Daboviç te fenere...

Gerek yok bunlara, kimsenin özel hayatı ile parkedeki oyununu eşleştirmemek lazım. Çıplak poz verdiyse verdi, kime ne ki ? Vücud onun, poz verme isteği onun, çok çok fotoğrafa bakmama hakkın var, yargılamaya kimsenin hakkı yok. Olmamalı yani.

Çankaya Üniversitesi kaldığı yerden devam ediyor. Ne zaman en azından üst sıraları zorlayabilecek bir takım kurabileceğiz Ankara'da merak ediyorum..

Yok bu sefer sessizlerdi, her zaman olduğu gibi yine öğle arasına denk getirdiler maçı kalabalık olsun diye ama herkes sessiz sakin izledi maçı. Demirlere vurarak ses çıkarma niyetinde olan bir grup da güvenlik sayesinde çabuk püskürtüldü. :)

Farkın 20'i görmesi ile şampiyonluk gitti aferin çocuklar diye giren Beşiktaş'lı bir grup salonu epey güldürdü ama. :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Çankaya Üniversitesi kaldığı yerden devam ediyor. Ne zaman en azından üst sıraları zorlayabilecek bir takım kurabileceğiz Ankara'da merak ediyorum..

Belki TED bu yıl TBBL'e çıkarsa.

Ankara'da ve İzmir'de güçlü takımlar olmalı mutlaka.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Yok bu sefer sessizlerdi, her zaman olduğu gibi yine öğle arasına denk getirdiler maçı kalabalık olsun diye ama herkes sessiz sakin izledi maçı. Demirlere vurarak ses çıkarma niyetinde olan bir grup da güvenlik sayesinde çabuk püskürtüldü. :)

Farkın 20'i görmesi ile şampiyonluk gitti aferin çocuklar diye giren Beşiktaş'lı bir grup salonu epey güldürdü ama. :)

Ancak bize karşı oynarken onlara bir laf edilmez, Dj her molada sesi sonuna kadar açar vs vs

O eleman biraz sıkıntılı ama sırf bize karşı yapılan birşey de değil hani. En son hazırlık turnuvasında salonda 10 kişiydik, hocayla iki kelime muhabbet ettirmedi resmen son ses müzik ile. Çankaya'lı yöneticiler laf söyledi de anca öyle kapattı müziği.

--

Samsun Basketbol: 51 - Tarsus: 43

İlginç bir maç oldu, herşeye rağmen evinde kazanma geleneğine bu sene de devam ediyor Samsun. İyi başlangıç onlar adına.

Kübra'nın 2/14 gibi inanılmaz bir saha içi isabet yüzdesi var. Yanında yazan 5 asist 5 ribaund 4 top kapmayı silip atacak cinsden bir istatistik. En kritik yerde üçlüğü soktu, takımını öne geçirdi ama devamı gelmedi.

Tarsus takımında Marina Kress 14 sayı 9 ribaund 2 asist ile oynadı.

Tarsus'un yenildiğine bakkmayın, çok sağlam takım oldular. Samsun'dan zaten kimse çıkamıyor. Orada şutlar girmiyor kardeşim. İlk yarı 20-20 bitmişti zaten. Ama Tarsus playoff yapar. İyi yabancıları var.

Aynen epey iyi takım, dün Kübra biraz daha yüzdeli atabilse maçı da alırlardı. İki takımı da izledim Ankara'da, Tarsus kazanır diye düşünüyordum ben açıkçası.

--

İstanbul Üniversitesi Ceyhan deplasmanında önde götürdüğü maçı, son saniye basketi ile uzatmalara taşıdı. Bakalım kazanabilecekler mi, ivme evsahibine geçti gibi sanki.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
İstanbul Üniversitesi Ceyhan deplasmanında önde götürdüğü maçı, son saniye basketi ile uzatmalara taşıdı. Bakalım kazanabilecekler mi, ivme evsahibine geçti gibi sanki.

Noldu bu maç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...