TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe, eski oyuncusu Tammy Sutton-Brown?u transfer etti. Brown büyük olasılıkla, yabancı sınırlaması nedeniyle Türkiye Ligi?nde yer almayacak, sadece Euroleague karşılaşmalarında oynayacak.

açıklama geldi.
fb eski oyuncusu ile yeniden anlaştı...
Tammy Sutton Brown'un yönetmelik gereği sadece Avrupa'da oynayabilecek..
artık birşey demiyorum..bu kadarını ilk kez görüyorum..buna ne denir bilemiyorum ama avrupada şampiyonluga doğru gidiyorlar orası kesin....

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın Macar oyuncusu Anna Vajda, Macaristan'ın Nemzetisport Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'de yeteri kadar yer bulamadığı için takımından ayrılmak istediğini söyledi.

Macar spor gazetesinde çıkan haberde, Macar Milli Takımının yıldız oyuncuları arasında yer alan Anna Vajda'nın maçlarda 15 dakikadan daha az bir süre oynadığı için rahatsız olduğunu, bu nedenle takımdan ayrılmak istediğine değiniyor.

Vajda, gazeteye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin başarılardan çok mutlu olduğunu ancak bu şartlarda İstanbul'da kalmak istemediğini, ya eski takımı Macar Pecs'e, ya da başka bir takıma transfer olmak istediğini söyledi.

Tugay Arslan' Alıntı:
[quote="Mertcan Dönmez":2ovue5yw]Sutton Brown lgide oynayabilecekmiş.

Harakova, Jecabsone, Diana, Penny, Angel, Anna, Ivana, Tammy
8 yabancı oldu. Bir sınırı yok mu bu işin?[/quote:2ovue5yw]
Sadece avrupada oynatabilecekler diye biliyordum ama fbli arkadaşımın dediğine göre fenerbasket sitesi editörü nasıl bir prosedür var bilmiyorum ama tammy ligde oynayabilecek demiş.

Mertcan Dönmez' Alıntı:
Sadece avrupada oynatabilecekler diye biliyordum ama fbli arkadaşımın dediğine göre fenerbasket sitesi editörü nasıl bir prosedür var bilmiyorum ama tammy ligde oynayabilecek demiş.

Necati Başaran arkadaşımız maddeleri paylaşmıştı ona göre oynayamıyordu.

Günün sonuçları ;

Beşiktaş (B) 71 - 62 Ceyhan Belediye (B)
Mersin Büyükşehir Bld.(B) 79 - 58 Alanya Bld (B)
Panküp TED Kayseri (B) 68 - 81Tarsus Bld. (B)
Fenerbahçe (B) 85 - 67 Samsun Basketbol (B)
Botaş (B) 82 - 80 İstanbul Üniversitesi (B)

Fenerbahçe 51-35 Ceyhan Belediye | 2.periyot sonucu

Angel, 5/5 2 sayı, 1/1 3 sayı ile 15 sayı 11 ribaund 3 asist 1 top çalma

Angel acayip bir maç çıkarıyor. Tamam rakip onlara göre zayıf ama performansı es geçilemez yine de. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...