TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın Akatlar'daki Beşiktaş - Burhaniye maçına gitmeyi düşünüyorum. Burhaniye iyi gidiyor son haftalarda. Bir izleyelim bakalım. Gelmeyi düşünen olur umarım.

Karar gösteriyor ki Abdi İpekçi´deki galibiyet birilerini bayağı telaşlandırmış...

Seçim zamanı gelince sen çok yaşa Turgay Paşa demeye devam etsin bizim yönetim!

Bir yanlış vardır canım,nereye kalkıyor ikinci numunesi açıldı oda pozitif çıktı,3.numune,4.numune bilemedin Aziz verir numuneyi diyolarsa bilememde,bunu yapamazlar...Gerçi burası Turgayın ahırı,yinede net konuşmamak lazım...

ne zaman galatasaray fenerbahçe'yi yeniyor.ardından türk basketbolunda inanılmaz olaylar oluyor!!!

ne zaman herhangi bir takım fenerbahçe'yi yenip kupa alıyor, önemli başarılar alıyor ertesinde yine inanılmaz kararlar çıkıyor.federasyon disiplin kurulu fb li oyunculara gıdım gıdım ceza verirken, diğer takım oyuncularına bol kepçe ceza veriyor.

elleri avrupa'ya uzanamıyor.uzansa fb'nin rakiplerini de yakacaklar orada.bence sırf bu yüzden turgay'ı başkan yapmadılar avrupa'da.avrupa basketbolu kendini büyük bir yıkımdan kurtarmış geçen seçimlerde!!!

Hiç birimizin konuşmaya hakkı yok..
Seçim olduğunda koşa koşa gidip Turgay Demirel'e oy veren, Lütfi Arıboğan gibi Galatasaraylıyı seçmeyen delegelere sahip Galatasaray konuşamaz..
Bu federasyonu herkes eleştirir, biz eleştiremeyiz..
Adam(!) 20 senedir başkan, koskoca Galatasarayız, oradan indirmiyoruz..
Sonuçlarına katlanacağız..

Fenerbahce kulubu federyasona ates puskuruyor.

Orhan sam ve Taurasinin cezasi kalkti!

Bu federasyondan pardon fenerasyondan herşey beklenir.Ne yani şimdi Taurasi suçsuzmu,geri dönme ihtimalimi varmı.

Ayrıca bu gelişmenin tamda Fenerbahçeyi mağlup ettiğimizden bir kaç gün sonra ortaya çıkması belliki birilerini bayağı bir endişendirmiş.

Ateş püskürecek bir durum yok.. Turgay Bey(!) Aziz Ağabeyini arar, sorun çözülür, tatlıya bağlanır..
Ya da yancılarından birisi arar, Doğan Hakyemez falan.. Telaşa mahal yok.

Fenerbahce kulubu cuma gunu basin toplantisi duzenleyecek.

Semih Özsoy, "Biz inanıyorduk ve Hacettepe'de yanlış yaptığını kabul etti.Bize gelen haber federasyondan cezasının kalktığı yönünde. Bizim mağdur oluşumuz nasıl telafi edilecek? Onu bekliyoruz. Büyük zarar gördü oyuncumuz. Penny Taylor'u da kaybettik. Son savunmada da biz oyuncumuzun suçsuz olduğunu ve ona inandığımızı söylemiştik. Federasyon Başkanı gibi insanların daha ceza kesinleşmeden cezanın süresini bile konuşması nasıl izah edilecek?. Avrupa'da şampiyonluğa gidiyorduk. Büyük skandal ve rezalet, büyük bir ayıptır. Bunun telafisine gitmek zorundayız. Oyuncumuzun arkasında her zaman durduk. Taurasi'ye kapımız her zaman açık" dedi.

Değerli Renktaşlar ;

Artık kimse hacettepe kurumuna güvenmez.Olayı şöyle düşünelim ,

Bu bizim oyuncumuzun başına gelsin bu olaya karşılık nasıl tepki verirdik.gerçekçi yaklaşalım yapılan hata özür dileriz oldu bitti tarzında söylenecek geçiştirilecek hata değil.Oyuncunun sözleşmesini fesh etmişler veya askıya almışlar diğer oyuncularını kaybetmişler büyük hedeflere koşarken en büyük rakibide el ummc de iki oyuncusunu kaybetmiş buraya kadar her şey eşit.Alınan oyuncular var peki bundan sonrası ne olacak FB için para önemli değil ama bundan sonra yapılan hata bizim başımıza gelse ne olurdu diye düşünmek lazım.Çok şükür bizim başımıza gelmedi.Bana göre penny ve diana haftaya gelir antremanlara başlarlar.Gözüken o. Federasyon ve biten yelerde sürünen hacettepe kurumu bu durumda ne yapacak onu merek ediyorum.

Taurasi geri dönecek mi şimdi?

Dönmek isterse döner, gitmek isterse gider, ister koluna takar Penny'i de getirir, isterse gelir trafikte bir adama çarpar, isterse hakemin üstüne yürür, yani ne yapmak isterse yapar. Yeterki Fenerbahçe Spor Kulübünün sporcusu olsun, temiz olmak için yeterli bir sebeb.

Artık gerçekten ne ne kadar temiz ne kadar pis bilemiyorum, sadece tek bildiğim Fenerbahçe söz konusu olunca midemin bulandığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...