TKBL 2010-2011 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pes artık vallahi billahi.Olanları korkuyla izliyorum :/ Diana bir daha fbye filan gelmez bence ama gelirse işte o zaman bu olay amacını belli etmiş olur zaten,bakalım.

Dönmek isterse döner, gitmek isterse gider, ister koluna takar Penny'i de getirir, isterse gelir trafikte bir adama çarpar, isterse hakemin üstüne yürür, yani ne yapmak isterse yapar. Yeterki Fenerbahçe Spor Kulübünün sporcusu olsun, temiz olmak için yeterli bir sebeb.

Artık gerçekten ne ne kadar temiz ne kadar pis bilemiyorum, sadece tek bildiğim Fenerbahçe söz konusu olunca midemin bulandığı.

Ben demin ki yorumumda da dedim inandığım şu ;

Bizim maçtan sonra görüldü ki el şampiyonluğu olabilir ama kazaya gidilebilir onun için diana ve penny hala sporcuları iken el şampiyonluğuna bu kadar yaklaşılmış iken malum rakibe 10 0 önde başlanıyor psikolojik olarak her şey hazırlandı dönmeleri için.bu benim düşüncem duyumlarla işim olmaz işin rengi bunu gösteriyor.

Benim mevzuatlardan anladığım, Horakova'yı göndermek şartıyla geri dönmeye karar verirlerse Taurasi ve PTaylorın Türkiye liginde oynayabilir oldukları, ELdede kıtadışı kontenjanını Angel ve Brown ile dolduruyorlar, Brown'ı da gonderip birini ELdede oynatabilirler.

bu sezon Türkiye liginde süre alan yabancı oyuncuları; Taurasi, PTaylor, Horakova, Matovic, Vajda, Anate ve Angel, yani max 7 kontenjanını doldurmuş oluyorlar. Taurasi ve Taylor ile yeniden anlaşmaları bu kontenjan kuralını bozmuyor çünkü bu ikisi zaten bu sezon süre almış oyuncular.

Yani, Tligi yabancı kadrosu Taurasi, PTaylor, Angel, Anete ve Matovic olabilir (biri tribune)
EL yabancı kadrosu da Anete, Matovic, Angel ve Taurasi (veya PTaylor) olabilir

bu anlamda El macları için Taurasi veya PTaylordan biri icin Horakova+Brown dan vazgeçilmiş oluyor.

Bu ikisinden sadece biri misal Taurasi ile anlaşılırsa; Horakova gonderilmez ama Brown gönderilir.

Tligi y. kadrosu Taurasi, Matovic, Angel, Anete ve Horakova (Horakova tribune)
EL y kadrosu Anete, Matovic, Horakova, Angel ve Taurasi

Bir sezonda kaç yabancıyla sözleime imzaladılar ki ? Sözleşme feshedildikten sonra sözleşme imzalansa da sanırım baya oldu adamlarda . Ama baktılarki yenildiler hemen bu olay ya Fener midemi bulandırıyorsun ya .

Bayanlarda diyelim ki Fb lider oldu o zaman saha avantajı bizde mi olacak onlarda mı?

He bu adam sanırım telefon dinleme yerlerinde çalışıyor inanmayın şu haberlere yok woaw demiş katil olurmuş . Bunlar paragöz parayı veren düdüğü çalar benim merak ettiğim bir takımım bir yılda en çok 8 yabancı oyuncuyla sözleşme imzalamalı değil mi ? bunlar harakova , penny , diana , matovic , vajda , angel , jakobsen , tammy ile sözleşme imzalamadı mı yani 8 yabancı şimdi sözleşme iptal edildi yeniden anlaşırlarsa 10 olmuyor mu anlamadım biri açıklasın şunu ?

Jekabsone niye bıraksınlarınki?Avrupa pasaportlu oyuncular çok değerli başarı için hele birde avrupanın sayılı oyuncularındansa.Bırakma ihtimalleri olduğunu düşünmüyorum.

en fazla gönderebilecekleri oyuncu Tammy olur o garibanda niye geldiğini bilmiyorum bizim maçta 1-2 dakika oynadı sadece... Fener forumlarında Angel başkan bize güvenmiyor mu diye twit yazmış diye okudum. Yaşadığı yerde gazeteye tam sayfa reklam vereceklermiş sanırım Fenerliler para denkleştirmeğe çalışıyorlar. Taurasi nin menejeri zaten Ceren Ateş bunların eski oyuncusu getirme ihtimalleri azda olsa var gibi görünüyor

fb maçlarında hakemler resmen rakip takımları yakıyorlar. diğer yandan şu taurasi gelsede şunların ağlaması bitse yoksa yıllarca ağlar oraya buraya laf atar dururlar.

Hakkaten dediklerinin hangisi yalan anlamak güç yönetimlerinin.
Taurasi'nin sözleşmesi fesheldi yazdınız ama şimdi yok öyle bi dava diyorlar.
Penny ailesel sebeplerden gitti dediniz ama Taurasi'yle beraber onu getirmeye çalışıyorlar deniyor şu an.
Sezonluk yabancı sözleşme sınırı zaten yalan oldu ve federasyon sözde kuralları uyguluyor.
Doping testerinin resmi ayrıntıları niyeyse hala gizli ve açıklanacak gibi de durmuyor.
Gazete haberlerini birleştirdiğimizde kasıtlı olarak Fener mağdur mesajı verildiği açıkça gözlemleniyor.
Çok planlı bir senaryo var şu an sonu açıkça tahmin edilen bir film gibi.
Şu komedi özetini tekrar bi okudum da bir kez daha sevindim üstümde parçalı formam olduğuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...