Hagi'ye sahip çıkılması çok hoşuma gitti.Umarım 2-3 hafta 10'u da yuhalamayız.
Cezmi Turalp' Alıntı:Alparslan dikmen'in ölümünden sonra ultraslan mı kaldı,geciniz lütfen,ne utraslanı.
Hakan Eroğlu' Alıntı:Tofaş maçında Adnan Polat Yiğit Şardan Hakan Üstünberk diye bağırıp alkışlayanlar herkesi yuhlarlar...
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Cezmi Turalp":n9th7cc1]Alparslan dikmen'in ölümünden sonra ultraslan mı kaldı,geciniz lütfen,ne utraslanı.
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:UltrAslan'ın liderleriyle bu yönetim ve bu başkanın organize şekilde çalışmadığını söyleyebilmek için gözlerin tamamen kapalı olması bile yetmez,çünkü birey bunu hisseder yahu...Birbirimize hikaye anlatmayalım...
Ha bu birilerine göre normaldir,birilerine göre değildir,bunu anlayabilirim belki...
Bu arada hala maça giden kişilerin Galatasaray'ı konuşurken daha fazla bir söz hakkına sahip olduğu,belirli sebeplerden dolayı maçlara gidemeyen(coğrafi nedenler,iş,vs.vs.)Galatasaray'lıların daha az söz söylemeye hakkı olduğu saçmalığını bir tarafa bırakamadıkmı,yani artık Galatasaray'ı konuşurken 2 grup yetmezmiş gibi 10-15 grupmu oluşsun?
Ben bugün maça gittim siz ne konuşuyorsunuz,söz hakkı benim gibi çocukca şeyleri bir tarafa bırakalım isterseniz...
Sühan Cem' Alıntı:[quote="Hakan Eroğlu":37cp7myr]Tofaş maçında Adnan Polat Yiğit Şardan Hakan Üstünberk diye bağırıp alkışlayanlar herkesi yuhlarlar...
Atilla Yılmaz' Alıntı:Kimse kusura bakmasın ama burda sırf ultrAslan'a çamur atmak için yazan insanların kaçı tribündeydi ya da televizyondan maçı izledi gerçekten çok merak ediyorum?
Atilla Yılmaz' Alıntı:Çünkü 2. golden sonra kapalı tribünde önce cılız çıkan ses hani yönetimin adamı dediğininiz satılmış dediğiniz ultrAslanın setinde bulunan insanların yönetim istifa sesleri doruğa ulaştı.
Eğer sallasana sallasana mendilini adnan polat kurtarsana sezginini,
Eğer adnan polat nerde hani nerde yook,
Eğer yönetim istifa, adnan polat istifa lafları protesto değilse,yönetime tepki değilse ne tepkidir söyleyin de ilk maç sizin yerinize kapalıda bağıralım.
Çamur at izi kalsın mantığı zayıflıktan başka bir şey değildir.