Tribünlerin durumu ve sıkıntılar..

Yapmayın arkadaşlar allah aşkına tamam yönetim bu sezon transferlerde çok büyük hatalar yaptı ama arda baros kewell batdal elano gibi 5 hucüm oyuncusu aynı anda sakatlandı bazı maçlar yönetimede tepki verildi devre arasında gereken hamleler gelmesse tepki yine verilir öyle ultrAslan a yok emir gelirse bağırırlar susarlar gibi sözler hiç yakışı kalmıyo kimse kusura bakmasın şimdi maçtan geldik zaten kafalar dağınık gündüz de basket maçında gerek sebo reis olsun gerek ömer abi olsun salona dışardaki o taraftarı sokmak için neler yaptılar hatta sebahattin abi dışardaki en son taraftarı içeri girinceye kadar turnikelerde bekledi ben bunları bizzat gördüm bunca yıldır o maç senin bu maç benim diyip her maça giden gırtlak patlatan insanları kaynağı belirsiz söylemlerle suçlamak hiç birimize yakışmaz

Hakan Eroğlu' Alıntı:
Tofaş maçında Adnan Polat Yiğit Şardan Hakan Üstünberk diye bağırıp alkışlayanlar herkesi yuhlarlar...

Kaç senedir Basketbol ile ilgileniyorsun?
GS kaç senedir şampiyon olabilme ihtimalli takımalrla oynuyor?
3 sene önce kadın basket takımımız ne iş yapıyordu biliyormusun?

Bütün bunlardan sonra bırak da Abdi İpekçi de Adnan Polat'ı alkışlayalım. Sapla samanaı karıştırma. Basketbol anlamında epey mesafe kattettirdi Adnan Polat GS yönetimine girdiğinden beri.
---------------------------

Taraftar ile ilgili uzun bir yazı yazacağım bloguma çünkü absürt kelimeler kullanabilirim. GS taraftarı diye bir şey yok. O sizin beğenmediğiniz ultrAslan o statdaki herkesden daha GS'lı bugün bunu analdım. Takım 1-0 yenik tribünden ses çıkmıyor bağırın takıam destek verin diyoruz ses yok ama Abdül kader keita diye bağırmak için kıçını yırtıyorsun sonra ultrAslan satılk. Hadi canım sende sen satmışsın ruhunu. 10 lira para verip maça girdin diye kendini daha iyi taraftarmı sanıyorsun.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Cezmi Turalp":n9th7cc1]Alparslan dikmen'in ölümünden sonra ultraslan mı kaldı,geciniz lütfen,ne utraslanı.

Adnan Polat tarafindan kumanda edilen kisiler...Fazla soze gerek yok ki..[/quote:n9th7cc1]

ultrAslan ı şu an yönetim istifa diye bağırmıyo diye eleştiriliyo geçmişte de rahmetli özhan canaydını protesto etti diye bir çok eleştiri aldı peki özhan canaydın yönetimine protesto kararını alan kimlerdi bu insanlar değil mi yani ne denmek isteniyor rahmetli alpaslan dikmen demi adnan polat tarafından kumanda ediliyordu..kimsenin kimseyi kumanda falan ettiği yok devre arasına kadar şans verildi hagi ve ekibine yani şimdi maç başlarken yönetim istifa desek ne geçecek elimize(özhan canaydın zamanında bu yapıldı takım çok büyük zarar gördü bundan basket maçına gidiyoduk yönetim istifa voleybol maçına gidiyoduk yönetim istifa)gereken tepki elbet verilir gs kulübününkimsenin -3 averajla bu duruma sokulması elbette içimizi yakıyo ama sabır devre arasına kadar...

bi kısmıda olsa ultrAslan satılmış bir gruptur

kapalı yönetim istifa deyince ayıp olmasın diye adnan sezgin istifa diye bagırdı bı kısım.haldun ustunele dondu keıtaya dondu.ama adnan polata bişey yok

sonuclardan degıl satılmış adamlarla aynı takımın taraftarı olmaktan utanıyorum

UltrAslan'ın liderleriyle bu yönetim ve bu başkanın organize şekilde çalışmadığını söyleyebilmek için gözlerin tamamen kapalı olması bile yetmez,çünkü birey bunu hisseder yahu...Birbirimize hikaye anlatmayalım...

Ha bu birilerine göre normaldir,birilerine göre değildir,bunu anlayabilirim belki...

Bu arada hala maça giden kişilerin Galatasaray'ı konuşurken daha fazla bir söz hakkına sahip olduğu,belirli sebeplerden dolayı maçlara gidemeyen(coğrafi nedenler,iş,vs.vs.)Galatasaray'lıların daha az söz söylemeye hakkı olduğu saçmalığını bir tarafa bırakamadıkmı,yani artık Galatasaray'ı konuşurken 2 grup yetmezmiş gibi 10-15 grupmu oluşsun?

Ben bugün maça gittim siz ne konuşuyorsunuz,söz hakkı benim gibi çocukca şeyleri bir tarafa bırakalım isterseniz...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
UltrAslan'ın liderleriyle bu yönetim ve bu başkanın organize şekilde çalışmadığını söyleyebilmek için gözlerin tamamen kapalı olması bile yetmez,çünkü birey bunu hisseder yahu...Birbirimize hikaye anlatmayalım...

Ha bu birilerine göre normaldir,birilerine göre değildir,bunu anlayabilirim belki...

Bu arada hala maça giden kişilerin Galatasaray'ı konuşurken daha fazla bir söz hakkına sahip olduğu,belirli sebeplerden dolayı maçlara gidemeyen(coğrafi nedenler,iş,vs.vs.)Galatasaray'lıların daha az söz söylemeye hakkı olduğu saçmalığını bir tarafa bırakamadıkmı,yani artık Galatasaray'ı konuşurken 2 grup yetmezmiş gibi 10-15 grupmu oluşsun?

Ben bugün maça gittim siz ne konuşuyorsunuz,söz hakkı benim gibi çocukca şeyleri bir tarafa bırakalım isterseniz...

Kerem beni kastediyorsan eğer. Benim eleştirim zaten stada gelen taraftaraydı. Stada gelmeyen bu konu da muhatabım değil benim.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Hakan Eroğlu":37cp7myr]Tofaş maçında Adnan Polat Yiğit Şardan Hakan Üstünberk diye bağırıp alkışlayanlar herkesi yuhlarlar...

Kaç senedir Basketbol ile ilgileniyorsun?
GS kaç senedir şampiyon olabilme ihtimalli takımalrla oynuyor?
3 sene önce kadın basket takımımız ne iş yapıyordu biliyormusun?

Bütün bunlardan sonra bırak da Abdi İpekçi de Adnan Polat'ı alkışlayalım. Sapla samanaı karıştırma. Basketbol anlamında epey mesafe kattettirdi Adnan Polat GS yönetimine girdiğinden beri.
---------------------------

Taraftar ile ilgili uzun bir yazı yazacağım bloguma çünkü absürt kelimeler kullanabilirim. GS taraftarı diye bir şey yok. O sizin beğenmediğiniz ultrAslan o statdaki herkesden daha GS'lı bugün bunu analdım. Takım 1-0 yenik tribünden ses çıkmıyor bağırın takıam destek verin diyoruz ses yok ama Abdül kader keita diye bağırmak için kıçını yırtıyorsun sonra ultrAslan satılk. Hadi canım sende sen satmışsın ruhunu. 10 lira para verip maça girdin diye kendini daha iyi taraftarmı sanıyorsun.[/quote:37cp7myr]
Sühan abi Abdi İpekçide oynardık o zamanda Gaylon Nickerson, Levent Topsakal, Lütfi Arıboğan, Ömer Büyükaycan, Jevon Crudup lı kadronun şampiyonluğunun nasıl ayak oyunlarına gittiğini isteyene anlatabilirim... Final oynayan Vetra nın transferinide... 1997 yılındaki açılışa gitmek için ayhan şahenkin yerini bulmak çok zordu ama Fatih Terim e Ümit Davala nın durumunu sorabilmek benim için hayalden de öteydi. Feneri play ofta elememizin bize yettiğinde de Joventuta yenildiğimizde de bir taraftan sevinirken bir taraftan üzüldüm açıkçası... Son Petersburg maçında hastaydım ancak senin bir mesajını okuyunca dayanamadım geldim maça. Önümde bedava bilet dağıttılar bu arkadaşlar yüzünden biraz geç girdim maça... Erdemir maçında da sırayla Adnan Polat Yiğit Şardan ve Hakan Üstünberk i aynı arkadaşlar ayağa kaldırp selamlattı hatta Hakan Üstünberk baya bir şaşırdı. Ben bunu içime sindiremedim abi, bu adamları Galatasaray ıma layık görmüyorum... Sana abi diyorum ama aramızdaki yaş farkı çok değildir. Yazdıklarından dolayı da sana kırgınım abi. İster musa dağa küsmüş dağın haberi olmamış dersin istersen abdi ipekçide yanyana bağırırız... Son olarak foruma az mesaj yazmamın nedeni de senin gibi Tugay gibi arkadaşlar benim düşüncelerimi dile getişriyor...

Galatasaray'ımızın zincirleme devam eden hatalarla bugün içine düşürüldüğü duruma dün akşam Ali Sami Yen Stadımızda gösterilen taraftar tepkisi, artık tüm Galatasaraylıların ve Galatasaray yönetiminin serinkanlı bir şekilde oturup düşünerek kalıcı önlemleri devreye alma vaktinin geldiğini göstermektedir.

Aylardır, önceliği her zaman Galatasaray olan Galatasaray taraftarının gösterdiği sağduyulu ve sabırlı duruş, radikal değişimin yapılabilmesi için yeterli zaman dilimini içeriyordu.

Ancak aylardır konduramasak da, gözümüzle gördüklerimizi aklımıza kabul ettiremesek de, artık çok net bir şekilde görülmektedir ki 105 yıllık geçmişi olan bu onurlu formayı taşımayı hak etmeyen, taşımaktan aciz oyuncular vardır.

Bunları izlemekten Galatasaray taraftarı olarak bizler büyük bir üzüntü duyuyoruruz.
Ama bizim üzüntü duymamız yetmez. Galatasaray futbolunun merkezi olan Florya'yı, futbolcuya dayalı bir düzenin üssü haline getirenler, bu acı tablonun baş sorumlusudurlar ve hemen gereğini yapmalıdırlar.

Galatasarayımızın böylesine zorlu günlerden geçmekte olduğu günlerde, sorumluluk mevkiinde oldukları halde, ellerini oğuşturarak kendi kişisel hesaplarının peşinde gitmekte olanları da ibretle izliyoruz. Galatasaray tribünlerinin öfkesini ve tepkisini, kendi değirmenlerine taşıma suyu olarak kullananlar, tavşana kaç, tazıya tut politikasını acemice uygulamaya çalışanlar, zannetmesinler ki, bu tabloda hiçbir sorumlulukları yoktur! Galatasaray Taraftarı, oynanan oyunun pekala farkındadır.

ultrAslan olarak bir kez daha sesleniyoruz. Galatasaray'ın bugün içine düşürüldüğü tabloda payı olan- yönetici, profesyonel ve sporcu- herkes, kulübümüze olan tarihi sorumluluklarının gereğini yerine getirmeli, başarısızlığın faturasını kendisine çıkarmalı ve hemen Galatasaray'ın önünü açmalıdır.

Galatasaray taraftarı, on yıllardır olduğu gibi tribünlerdeki yerindedir, yerini almaya bundan sonra da devam edecektir. Kulübümüzün, Takımımızın ve Teknik Yönetimimizin bu en zor günlerinde yanında yer almayı, sarı-kırmızıya olan koşulsuz desteğini sunmayı sürdürecektir.

Ama bu utanç verici tablonun sorumlularını ve fırsatçılarını da, çekip gidene dek takip etmeyi sürdürecektir.

ultrAslan Genel Koordinatörü
Oğuz ALTAY

uA'nın yeni genel koordinatörü olan bu Oğuz Altay'ı daha önceden tanıyanınız, bileniniz var mı? Dünkü protesto ve bugünkü bu açıklaması ile farklı bir duruş sergileyebileceğini gösteriyor, tabii uA'nın yönetimle olan bağınıda bu işlerle olan kişilerden duyuyoruz, okuyoruz. O yüzden ne kadar başarılı olur bilinmez.. Ancak gerçekte nasıl biridir bilen varsa ve bizi de aydınlatırsa sevinirim.

Oğuz ALtay şu an ultrAslan'ın yetkili ağızı. Ve remen yönetimi istifaya davet etmiş. Sİzlerde diyorsunuz ki ulrAslan Adnan Polat'a istifa diye bağırtmadı. Buyrun abicim iki alt taki mesajda gayet net demiş Oğuz Altay :"...ultrAslan olarak bir kez daha sesleniyoruz. Galatasaray'ın bugün içine düşürüldüğü tabloda payı olan- yönetici, profesyonel ve sporcu- herkes, kulübümüze olan tarihi sorumluluklarının gereğini yerine getirmeli, başarısızlığın faturasını kendisine çıkarmalı ve hemen Galatasaray'ın önünü açmalıdır..."

Hakan, yazdığın yanıta özel mesaj yolu ile yanıt verdim buradan da kısaca değineyim. Mesajımın son paragrafı seninle alakalı değil bu yüzdende çizgi çektim mesaja. Üst kısım ise seninle alakalı. Sende demişsin zaten yanıtında, uzun yıllardır basketbolla ilgilendiğini. İlk soruyu o yüzden sordum zaten ilk soruya uzun zamandır yanıtını verdiğin an 2 ve 3. soruların yanıtını biliyorsun demektir. Ve ben çok iyi biliyorum ki GS'ın basketbol şubesi son 3 senedir bir yol alma sürecine girmiştir. Hatta Adnan Polat GS'da yöneticiliğe başladığındna beri diyelim. Şimdi o Adnan Polat İpekçi'de alkışlanmayı Samiyen'de yuhlanmayı hakkediyor. Bu yüzdende İpekçi'de başkanı alkışlayanalrı eleştirmenin bir manası yok. ( Ki orada alkışlayan ama samiyende yuhlayan istifaya davet edenlerden biri de benim)

Bu bir isyan bayrağı değil,gaz almak için yapılmış bir girişimden ibaret...Kimse bak işte,hani bunlar hesapcıydı triplerine girmesin,o isyan bayrağı açılana kadar bu grup hakkında söylenen herşey geçerliliğini yitirmeyecektir...Bana sorarsanız o bayrak açılsada bu değişmeyecektir...Çünkü artık bu grubun pazarlık yapabileceği gerçeğini biliyoruz...

Kimse kusura bakmasın ama burda sırf ultrAslan'a çamur atmak için yazan insanların kaçı tribündeydi ya da televizyondan maçı izledi gerçekten çok merak ediyorum?

Çünkü 2. golden sonra kapalı tribünde önce cılız çıkan ses hani yönetimin adamı dediğininiz satılmış dediğiniz ultrAslanın setinde bulunan insanların yönetim istifa sesleri doruğa ulaştı.

Eğer sallasana sallasana mendilini adnan polat kurtarsana sezginini,
Eğer adnan polat nerde hani nerde yook,
Eğer yönetim istifa, adnan polat istifa lafları protesto değilse,yönetime tepki değilse ne tepkidir söyleyin de ilk maç sizin yerinize kapalıda bağıralım.

Çamur at izi kalsın mantığı zayıflıktan başka bir şey değildir.

Barış Abinin sorusuna cevap verecek olursak:

Oğuz Abi bu tribünün en eski zamanlarından beri içinde bulunan ama son yıllarda pasif durumda bulunan, Alpaslan Abinin en yakın arkadaşlarından olan ve aynı zamanda Kadıköylü Aslanların kurucularından birisidir.Tribünde de sözü gayet geçen ve herkesin Abi diye hitap ettiği birisidir.
Geldikten sonra da tribüne çok iyi bir ivme kattığını düşünmekteyim.Bunu son manisa maçından kapalı tribünde ağırlıklı olarak küskünlerin bulunduğu sol tarafın bestelere yaptığı yoğun katılımdan bile anlayabiliriz.

Kendi adıma o gün özellikle servete ve yönetime verilen tepkiden dolayı çok rahat uyuduğumu, kimsenin adamı değil sadece Galatasarayın adamı olduğumuzu ele güne gösterdiğimiz için kendimizle gurur duydum..

Varsın kör gözler sağır kulaklar taşlamaya devam etsin..
Yarınımız bugünüzden daha iyi olacaktır sizin gibi art niyetli insanların sayesinde..

Biraz sert oldu ama bu kadar art niyetle yaklaşan insanlara karşı yine de normal olduğunu düşünüyorum.

Şöyle cevap vereyim söylediğin bir kaç şeye.

Atilla Yılmaz' Alıntı:
Kimse kusura bakmasın ama burda sırf ultrAslan'a çamur atmak için yazan insanların kaçı tribündeydi ya da televizyondan maçı izledi gerçekten çok merak ediyorum?

Mesela ben tribündeydim bu sene her maç olduğu gibi.

Atilla Yılmaz' Alıntı:
Çünkü 2. golden sonra kapalı tribünde önce cılız çıkan ses hani yönetimin adamı dediğininiz satılmış dediğiniz ultrAslanın setinde bulunan insanların yönetim istifa sesleri doruğa ulaştı.

Eğer sallasana sallasana mendilini adnan polat kurtarsana sezginini,
Eğer adnan polat nerde hani nerde yook,
Eğer yönetim istifa, adnan polat istifa lafları protesto değilse,yönetime tepki değilse ne tepkidir söyleyin de ilk maç sizin yerinize kapalıda bağıralım.

Çamur at izi kalsın mantığı zayıflıktan başka bir şey değildir.

Peki güzel kardeşim Eski Açık'ta niye böyle birşey olmadı? Niye "Adnan Polat İstifa" demeye çalışanlar "Adnan Sezgin İstifa", "Kral Hakan Şükür" ve "Abdülkader Keita" diye susturulmaya çalışıldılar?

Ya da neden Kapalı'da herkes "Adnan Polat İstifa" diye bağırmak için bekledi, birileri bağırınca bağırmaya başladı?

Sonuç olarak kimse kimseye iftira filan atmıyor. Gönül ister ki tribünden küstürülen insanlar dönsün, herkes birlik olsun, insanlar yine hevesle tribüne gelsinler ama şu organizasyonla çok zor bu olay, imkansıza yakın hatta...

Oğuz Altay son dönemlerde ki ultrAslan imajını değiştireceğe benziyor.Çok çalışıyor ilgili ve gerçekçi umarım görevini layık bir şekilde devam eder.