Enes Kanter var :?Gazanfer Tosun' Alıntı:Vidmar'ın ne kadar önemli olduğunu gördük Fb Ülker için.
Yerine mutlaka sağlam bir uzun almalılar ama piyasada böyle oyuncu yok, bonservis verip oyuncu alacaklarını da sanmıyorum.
Enes Kanter var :?Gazanfer Tosun' Alıntı:Vidmar'ın ne kadar önemli olduğunu gördük Fb Ülker için.
Yerine mutlaka sağlam bir uzun almalılar ama piyasada böyle oyuncu yok, bonservis verip oyuncu alacaklarını da sanmıyorum.
Enes Kanter var :?[/quote:yegw10w4]Yiğit Çelebi' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":yegw10w4]Vidmar'ın ne kadar önemli olduğunu gördük Fb Ülker için.
Ağzından bal damlıyor Emir Abi Bugün milat olsunEmir Kalyoncu' Alıntı:Bu Kaya Peker gibi basit siradan bir oyuncu daha gormedim su Turkiye'de..Ne serbest atis atar,kritik yerlerde top kayiplari,son derece berbat bir oyuncu.Allahtan GS'ya gelmedi.Gelse Rochestie(2) olur cikardi. Efes iyi yapti gondermekle.
Enes Kanter'in yerinde olsam GS'ya transfer olurum.Hem gelecegin kararsin,hemde fenerde devam et..Enes akilliysa GS'ya imza atar.
Bence günün adamından ötesi.Son dönemin en önemli koçlarından birisi.Saygı duymak gerek saygı.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Günün Adamı
Enes salaksa bize imza atar akıllıysa gider ispanya gibi hem daha çok gelişebileceği hem de daha göz önünde olan bir ligde oynar.Ayrca Kaya bize gelseydi şuan kral olmuştu.Emir Kalyoncu' Alıntı:Bu Kaya Peker gibi basit siradan bir oyuncu daha gormedim su Turkiye'de..Ne serbest atis atar,kritik yerlerde top kayiplari,son derece berbat bir oyuncu.Allahtan GS'ya gelmedi.Gelse Rochestie(2) olur cikardi. Efes iyi yapti gondermekle.
Enes Kanter'in yerinde olsam GS'ya transfer olurum.Hem gelecegin kararsin,hemde fenerde devam et..Enes akilliysa GS'ya imza atar.
Emir Kalyoncu' Alıntı:Bu Kaya Peker gibi basit siradan bir oyuncu daha gormedim su Turkiye'de..Ne serbest atis atar,kritik yerlerde top kayiplari,son derece berbat bir oyuncu.Allahtan GS'ya gelmedi.Gelse Rochestie(2) olur cikardi. Efes iyi yapti gondermekle.
Eren Aydın' Alıntı:Bide Vidmar ile Enes'in hangi görev tanımları örtüşür? Mirsad veya Lavrinovıc sezonu kapatsa anca Enes konuşulur onların yerine.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Eren Aydın":3lvs2fq1]Bide Vidmar ile Enes'in hangi görev tanımları örtüşür? Mirsad veya Lavrinovıc sezonu kapatsa anca Enes konuşulur onların yerine.
Saldır Saldır CSKAKerem Seçer' Alıntı:CSKA'ya başarılar diliyorum.