Turkish Airlines Euroleague

Yiğit Çelebi' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":yegw10w4]Vidmar'ın ne kadar önemli olduğunu gördük Fb Ülker için.

Yerine mutlaka sağlam bir uzun almalılar ama piyasada böyle oyuncu yok, bonservis verip oyuncu alacaklarını da sanmıyorum.
Enes Kanter var :?[/quote:yegw10w4]

Olmaz o iş :)

O kadar da yüzsüz değildir iki taraf da.

Bu Kaya Peker gibi basit siradan bir oyuncu daha gormedim su Turkiye'de..Ne serbest atis atar,kritik yerlerde top kayiplari,son derece berbat bir oyuncu.Allahtan GS'ya gelmedi.Gelse Rochestie(2) olur cikardi. Efes iyi yapti gondermekle.

Enes Kanter'in yerinde olsam GS'ya transfer olurum.Hem gelecegin kararsin,hemde fenerde devam et..Enes akilliysa GS'ya imza atar.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Bu Kaya Peker gibi basit siradan bir oyuncu daha gormedim su Turkiye'de..Ne serbest atis atar,kritik yerlerde top kayiplari,son derece berbat bir oyuncu.Allahtan GS'ya gelmedi.Gelse Rochestie(2) olur cikardi. Efes iyi yapti gondermekle.

Enes Kanter'in yerinde olsam GS'ya transfer olurum.Hem gelecegin kararsin,hemde fenerde devam et..Enes akilliysa GS'ya imza atar.
Ağzından bal damlıyor Emir Abi :D Bugün milat olsun :p

Günün Adamı

erman_kunter_5334.jpg

Emir Kalyoncu' Alıntı:

Enes salaksa bize imza atar akıllıysa gider ispanya gibi hem daha çok gelişebileceği hem de daha göz önünde olan bir ligde oynar.Ayrca Kaya bize gelseydi şuan kral olmuştu.

Emir Kalyoncu' Alıntı:

Enes'i bilmem de son cümledeki şu mantığı kurmak pek akıllı işi değil, orası kesin. Ha Enes, tribünde sete çıkan abilerden biri değilse tabii.

Bide Vidmar ile Enes'in hangi görev tanımları örtüşür? Mirsad veya Lavrinovıc sezonu kapatsa anca Enes konuşulur onların yerine.

Eren Aydın' Alıntı:
Bide Vidmar ile Enes'in hangi görev tanımları örtüşür? Mirsad veya Lavrinovıc sezonu kapatsa anca Enes konuşulur onların yerine.

Enes, Türkiye'nin yetiştirdiği en değerli pota altı oyuncusu bana sorarsan Eren.Her türlü görev tanımına girebilecek kapasitede.Gerek kalıbı gerekse bu kalıbına rağmen çok hantal olmaması onu her türlü kalıba sokturur.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":3lvs2fq1]Bide Vidmar ile Enes'in hangi görev tanımları örtüşür? Mirsad veya Lavrinovıc sezonu kapatsa anca Enes konuşulur onların yerine.

Enes, Türkiye'nin yetiştirdiği en değerli pota altı oyuncusu bana sorarsan Eren.Her türlü görev tanımına girebilecek kapasitede.Gerek kalıbı gerekse bu kalıbına rağmen çok hantal olmaması onu her türlü kalıba sokturur.[/quote:3lvs2fq1]
Vidmar pota altını kapatan sert oyuncu. Enes'i bu kalıba sokamayız pek Burak.

Efes Pilsen önemli bir seyirci desteği ile oynayacak CSKA maçını.İyi savunma yapabilirlerse bu maçı kazanma şansları olur,Thornton'un performansı çok önemli olacak,iyi bir performans bekliyorum bugün ondan.

CSKA da berbat bu sezon hem ondan hem de benim uğursuzluğumdan kaybediyor. Doğru dürüst kazanamadım kaç senedir, her kulvarda yenikleri tutuyorum. Tam bir loser'ım. :)