Turkish Airlines Euroleague

Efes'in temel sorunu bir Barca bir Olimpiyakos bir Pana kadar bütçesi olmasına rağmen çorba bir takım olması. Futbolda da basketbolda da antrenörlerin kararını saygı duymak lazım ama Vişne 15 dk oynamış ne yapmış Ender 5 dk oynamış neler yapmış bir bakmak lazım. 3 periyotta yine Vişne'yi sahada görünce kapattım televizyonu.

Net bir şekilde Efes Pilsen 5-6 yabancı kadrosunda bulundurmak yerine 3 tane doğru düzgün,Türkiye'ye uyum sağlayan Naumoski,Drobnjak,Conrad McRae tarzında yabancıyı kadrosuna katıp,geri kalanını Kerem Tunçeri,Ender Arslan,Kerem Gönlüm gibi yerli oyuncularla tamamlayabilir.Efes Pilsen bir türlü takım olamamış ne yazık ki.Ben transfer döneminde Efes Pilsen'in doğru düzgün yabancılar transfer etmesini beklerken WISNIEWSKI gibi oyuncular gelince hayal kırıklığına uğruyorum.Bütün yabancıları göndersinler Papaloukas,Javtokas,Jonas Macıulis'ı alsınlar,takımın başına Erman Kunter'i getirsinler,birde Furkan Aldemir'i transfer etsinler mutlaka hem ligde hem avrupa'da çok daha başarılı olurlar.

Efes Pilsen'de herşey karman çorman şuan takımın kadrosunda 8 yabancı gözüküyor ama hepsinden minimum seviyede katkı alıyorlar.

Sühan Cem' Alıntı:
Çoğu Fenerli değilde ondan :) Neymiş bilet kalmamış. Yahu Bahçelievlerde Teyzem oturuyor ona bile bilet gelmiş kadın 70 yaşında:)

Neyse iyi takım kurmuşlar kötü takım kurmuşlar beni hiç ırgalamıyor. Ama şu gerçek bu adamlar voleybol ping pong farketmez bie avrupa kuapsı alırlarsa Biz en büyük kupayı aldık bir branşda diye utanmadan yıllarca konuşurlar. Voleybol diyemeyen adamlar geçen sene veleybolun kıralı biziz oglümm Diyorlardın bana geçen sene:))

Ülker bedava biletmi dagitiyor dolsun diye salon? hahaha :-D:-D

Orhan Korkmaz' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":1oc1s4zq]Çoğu Fenerli değilde ondan :) Neymiş bilet kalmamış. Yahu Bahçelievlerde Teyzem oturuyor ona bile bilet gelmiş kadın 70 yaşında:)

Neyse iyi takım kurmuşlar kötü takım kurmuşlar beni hiç ırgalamıyor. Ama şu gerçek bu adamlar voleybol ping pong farketmez bie avrupa kuapsı alırlarsa Biz en büyük kupayı aldık bir branşda diye utanmadan yıllarca konuşurlar. Voleybol diyemeyen adamlar geçen sene veleybolun kıralı biziz oglümm Diyorlardın bana geçen sene:))

Ülker bedava biletmi dagitiyor dolsun diye salon? hahaha :-D:-D[/quote:1oc1s4zq]

sporda en nefret ettiğim şey şu mecburi sporsor biletleri , milli takım maçlarında'da bilet yok millet yana yakına bilet arıyor salonun en güzel yeri sponsor biletleri ve bomboş .. fenerlilerde o sporsor biletleri için ağlıyo forumlarında sanırım çünkü biletler çıktığı gibi bitti bilet arıyolar fakat bedava bilet olarak dağıtılan salonun tepe kısmı bomboş diye...

Cibona fark yiyor Rytas'tan.Şuan skor 68-38 genç kadroyla anca bu kadar ama Cibona 89-90'lı oyunculara eurolig tecrübesi kazandırıyor,3-4 yıl sonra çok büyük yıldızlar çıkacak Cibona'dan,bunlardan biri olmaya aday Leon Radosevic bugün pek gününde değil malesef.

Fenerbahçe'de Ukiç'in olmadı her dakika farkın açılması/farkın kapanması demek. Onlarında kadrosu bizim gibi oldu nerdeyse. Yedeği sağlam olmayan guard rotasyonu ile eksik uzun rotasyonu :)

Spirou Charleroi 67-49 Real Madrid
Cholet Basket 82-78 Fenerbahce Ulker
Lietuvos Rytas 90-62 Cibona Zagreb
Lottomatica Roma 71-86 Olympiacos

Şuan'a kadar sona eren maçlar.

Önceden FB yenilince bile laf söylerken bizim durumumuz nedir diye düşünürken şu anda her branştaki durumumuzu düşününce şu maça atıfta bulunmak bile gelmiyor içimden.

Bu grup maçlarının önemi olamdığını kavrayabilecekmi acaba FB'li basın? Efes Pilsen bir ara gruplarda 10da 10 10 da 9 yaparak üst gruplara kaldığı oluyordu. Ama o başarılı grup performansına rağmen sadece 1 kere final Four görebildiler. FB basını taraftarı gaza getirmek adına aşırı gaz verdi manşetlere taşıdı. Büyük hedeflerin hayal kırıklıkalrı büyük olur. Adım adım gitmeyi tercih etmediler. Gene de eğer Barcelona'yı kendi sahasında yenerse büyük avantaj yakalar FB. Grubu lider bitirmesi onların lehine oalcaktır. Ama ben mümkün görmüyorum.

Kerem Seçer' Alıntı:
Önceden FB yenilince bile laf söylerken bizim durumumuz nedir diye düşünürken şu anda her branştaki durumumuzu düşününce şu maça atıfta bulunmak bile gelmiyor içimden.
Aynı düşünüyorum seninle.Kendi takımımın haline bakmadan gidip Fb'yi futbol dışı branşlarda eleştiremem.

Bir Euroleague takimina hazirlik macinda 4 sayi farkla yenilseydik gurur duyardik takimimizla. O yüzden Fener yenilmis ohh göbek atalim diyemem ben de.

Cholet'de Randall Falker yoktu bu arada. Fener'in o çok övdüğümüz uzun rotasyonu Vidmar oynamayınca çok da iyi olmuyormuş demek ki.

Bu arada helal olsun Erman Hocam.

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Yiğit Çelebi":7ehglswa]Sühan Abi Efes 2 defa final-four yaptı.2000 ve 2001 senelerinde.

Hatırlamıyorum diğerini Yiğit:) Bir Asvel'e elenip Final foura kalamadığını biliyorum. Sen diyorsan doğrudur:)[/quote:7ehglswa]
Türk basketbol tarihine kara perşembe olarak geçen 3 Nisan 1997 tarihinde oynanan ve efesin 62 ? 57 lik mağlubiyeti ile sonuçlanan karşılaşma.Tofaşta koraç finalini kaybetmişti.

Kerem Seçer' Alıntı:

söylenicek başka söz bırakmamışsın ..

Vidmar'ın ne kadar önemli olduğunu gördük Fb Ülker için.

Yerine mutlaka sağlam bir uzun almalılar ama piyasada böyle oyuncu yok, bonservis verip oyuncu alacaklarını da sanmıyorum.