Turkish Airlines Euroleague

Yalnız gördüğüm en saçma maç sonu oyunlarından biriydi. Efes kafasını duvarlara vursun, elindeki maç nasıl rakibe hediye edilir gösterdiler bugün.

Yazık kelimesinin her şeyi anlattığı bir gece oldu Efes için. Maçın sonlarında yapılan akıl almaz hatalar var. Bugün Efes Pilsen adına sahanın en iyisi olarak gördüğüm Thornton'un o faulü yapması akıl alır gibi değil. Onun ardından son topu Murray ile oynamak, maçın son topunu ise hiç bir organizasyon eseri görünmeden oynamaması vs. 3 sayılık marj hiç aşılmayacak bir şey değil ancak bu hatalar çok göze battı bugün. Sonuçta çok rahat bir şekilde 3/3 ile yola devam edebilirdi Efes Pilsen ve önü aşırı da rahatlardı. Rakocevic'in gösterdiği performansa da diyecek söz yok hakikaten, bir çuval inciri berbat etti.

Bu arada yorumlara tam bakamadım ama bugünkü Melih Gümüşbıçak rezilliğini altı çizilmeli. Basketbolu bilmemesini geçiyorum, son top sonrasında Kerem'e sarf ettiği sözler gerçekten akıl alır gibi değil. Kendisini ne zannediyor da hesap keser gibi konuşuyor? Keza bugün kötü oynasa da Rakocevic'e dediği laflar. Murat Kosova'nın çığırtmalarından sonra üstüne Melih bıkkınlık verdi artık. Dilerim Syktürk bu işe bir el atar.

ya ben boyle bır sanssızlık görmedım,adamlar son 12 sanıyede kac tane 3 lük denedi kac tane hucum rıbaundu aldı,yanı macın onlara gıdecegını burdan anladım ben..cidden cok yazık oldu..bence ne thornton ne kerem ne de rakocevıc sorumludur,en büyük sorumlu perasovıctır...

Vidmar ve Mirsad'ın yokluğundan dolayı pota altında sıkıntı çekecekler derken Ukic de yokmuş Fener'de bugün.. Jasikevicius'u görelim bakalım ne halde ...

Mirsad'sız kalan 2 maçı da kaybetmeleri muhtemel. Ama averajları iyi, özellikle Olympiakos maçı sayesinde grupta çıkarlar sanırım.

Olympiakos yenerlerse liderler fakat zor gözüküyor.Kalan 2 maçıda kaybederlerse Valencia ile ikili averaja giderler 2 sayı üstünde fark yerlerse elenirler.Şuan Zalgiris'in Valencia'yı sahasında yenmesini bekleyecekler.

Burada büyük maçlara kasıyorlar diye yazdığımızda bazı kişiler inanmamıştı. Bu mağlubiyet bazılarını (Murat Sarı) üzmüştür.

FBTV komedi ya, Nedim efendi çıkmış rakip kaç serbest atış kullanmış muhabbeti yapıyor. Ulan Euroleague Zalgirisin arka bahçesi mi ? Burayı Türkiye mi sandınız ?

3 galibiyet Ülker 2 Oli 1 Vale Vale kazanırsa
3 2 2 olur.Vale Zalgirisi yener.Oli Ülkeri 3 3 3
Son maç Oli kesin kazanır.Vale Ülkeri yener. 4 4 3 le elenirler.

Oli Vale maçını kazanırsa. 3 3 1
Oli Ülkeri,Vale Zalgirisi yener. 4 3 2
Son maç Oli rahat kazanır.Vale Ülkeri yener +3le 4 3 3 ile Vale çıkar.

Zalgiris-Valencia maçını Valencia kazanırsa Valencia-Olympiakos maçının sonucu ne olursa olsun bence Ülker elenir.

Oğuz tam komediydi, boy, pos, fizik özellikleri NBA'ye tutar ama sadece TV'den izleyebilir. Maçtan önceki gece uyuyamamış gibi sahada dolanıp durdu :)
Teknik faul almalarına kahkaha attım, adam yerden ayağını çekiyor, sonra itirazlar atılırsın işte böyle :)
Efes maçı zevkli olur.
Valencia-Olmp maçını da Ntv spor verecekmiş.

onlarda o dua ediyorlar zaten birinci olalım diğer guruptanda efes pilsen gelsin! onlarıda nasıl olsa medya ve taraftar güçleri sıfır!! ezer geçeriz final 4 e kalırız diyorlar tüm heseplar bu yönde!!

ama inşallah bu hesapları tutmayacak zalgris ilk darbeyi vurdu Ülker'e şimdi sıra Olimpiakos ve Valnecia da mirsad olmadan bu maçlarda işleri çok zor gerçekten bu Mirsad olmadık anlarda çok iyi işler çıkartıp Ülker'i rahatlatıyordu. Artık o ellerinden kaydı.
Ama bu adamlar için Ukiç olmazsa olmaz zaten birşey olsa ona her maçta 30 luk olurlar.

Bu akşam Valencia umarım Olyımpıakos'u yenerde,Fb'nin çıkma şansıda tehlikeye girer.

Dediğim gibi Çağlar Bey,bu maçın oek önemi yok aslında.Valencia,Zalgiris'i deplasmanda yenerse Ülker bu gruptan çıkamaz bence.
Ne içerde Olympiakos'u yenebilirler ne de dışarda Valencia'yı. Dışarda Olympiakos'u yenmiş olmaları şu an onları ümitli kılan.Normal bi sonuçla bitseydi o maç hiç şansları olmayacaktı.Efes,bugün Madrid'i yenerse çıkacaktır gruptan.Ülker ise kesin gözüyle bakılmasına rağmen başından beri dediğim gibi elenecektir.