Turkish Airlines Euroleague

Yalnız adamların başlarına çok çok kötü şeyler geldi. Vidmar, Mirsad, Ukic ve sonradan eklenen Tomas.. Bu kadar önemli oyuncuların aynı anda olmayışı onları çok zor durumda bıraktı.

Almışlardır birilerinin ahını diyorum :)

http://twitpic.com/40nvri
Dün Pocius'un uzatmada attığı 3lük basket foul olmuştu ayagı çizgideymiş:D Ayrıca Kaya'nın sakat dizine aldığı darbe ile ağrıları başlamış yine Tomas'da da yırtık şüphesi varmış.Bu sakatlardan bir kadro kursan şampiyonluğa oynar valla:D

Bir de şöyle bir durum var; Fenerin en büyük rakibi yunan gruptaki, maçın baş hakemi yunan, rakip takımın coachu yunan ve hatalı bir basket faul kararıyla 1 sayı fazla yiyerek maçı kaybediyorlar..

Bir sürü sakatları var.. Buna rağmen son topa kadar didiştiler.. Vidmar ve Mirsad yok, Ukic hasta, Tomas da maç içinde sakatlanıyor.. Kaya da daha önce sakatlandığı dizine darbe alıyor.. Oğuz Savaş sahada yok, Lavrinovic zaten yok, Jasikevicius da rezil oynuyor.. Buna rağmen maç son topta. Bence ellerinden geleni yaptılar..

Ayrıca şu Darius Lavrinovic geldiğinden beri bir halt yapmadı, dün gece de yapmadı.. Oynadığı tek bir maç var, bizim kupa maçı.. Başka da bir numarası yok.. Şansımıza tüküreyim.. O gün biz bunları yenecektik aslında da resmen bir şut yağmuruna tutulduk, şemsiyeyi kapattığımızda otobüs gitmişti.

Bir de şöyle bir durum var; Fenerin en büyük rakibi yunan gruptaki, maçın baş hakemi yunan, rakip takımın coachu yunan ve hatalı bir basket faul kararıyla 1 sayı fazla yiyerek maçı kaybediyorlar..

Bir sürü sakatları var.. Buna rağmen son topa kadar didiştiler.. Vidmar ve Mirsad yok, Ukic hasta, Tomas da maç içinde sakatlanıyor.. Kaya da daha önce sakatlandığı dizine darbe alıyor.. Oğuz Savaş sahada yok, Lavrinovic zaten yok, Jasikevicius da rezil oynuyor.. Buna rağmen maç son topta. Bence ellerinden geleni yaptılar..

Ayrıca şu Darius Lavrinovic geldiğinden beri bir halt yapmadı, dün gece de yapmadı.. Oynadığı tek bir maç var, bizim kupa maçı.. Başka da bir numarası yok.. Şansımıza tüküreyim.. O gün biz bunları yenecektik aslında da resmen bir şut yağmuruna tutulduk, şemsiyeyi kapattığımızda otobüs gitmişti.

Adam sene bası Banvite 24 sonra Rytas'a 21 sayı atmıştı o zamanlar bu adam tutulamaz burda diyordum:D O günden beri birtek bize iyi oynadı nerdeyse adam %20 ile üçlük atan adam 5 de 4 attı bize

Uzun almazsa Fenerbahçe gruptan çıksa dahi Final Four'a kalamaz. Benim bu seneki Final Four adaylarımdandı ama bu uzun rotasyonuyla bir şey olmaz. Ancak Oğuz, Kaya, Darjus formda olacaklar ki öyle olur ancak.

Niye büyük ihtimalle?

Bende Mertcan'a katılıyorum ben açıklıyım.
Real 4te4 Efes 2 Siena 2 Partizan'ın şansı yok.

Efes'in çıkabilmesi için İtalya'dan galibiyetle dönmesi şart.Tam anlamıyla final maçı ama bu biraz zor.
Kazanırsa kesin çıkar.Kaybederse son hafta Partizan'ı yener.Madrid'in içerde Siena'yı yenmesini bekler.Öyle olursa puanlar eşitlenir ama ikili averajda Siena'yı geçebilmek için 1 sayıyla kaybetmeleri lazım Siena'ya.Çünkü 2 sayıyla kazandılar.Ayrıca Siena deplasmanda da olsa Madrid liderlik garanti olarak çıkacak maça.

Velhasıl kelam Siena maçı final maçı büyük ihtimal kaybetcekleri için elenirler.

Büyük ihtimal değil yinede. Bu oyunları sezonda bir kez olur. Siena maçına daha formda ne yapmasını bilir şekilde gideceklerdir. Efes'in önü açık bana göre. Siena deplasmanları geçen senelerdeki gibi değil artık.

Büyük ihtimal değil yinede. Bu oyunları sezonda bir kez olur. Siena maçına daha formda ne yapmasını bilir şekilde gideceklerdir. Efes'in önü açık bana göre. Siena deplasmanları geçen senelerdeki gibi değil artık.

Biz fikrimizi söylüyoruz.Kazanırlarsa çıkarlar bu kadar basit.Kazancaklarını düşünüyosan senin fikrin.Ama ben zannetmiyorum ne olursa olsun Siena.İnşaallah sen haklı çıkarsında Efes tur atlar :)

Kardeşlerim neye göre büyük ihtimal işte? Partizan'ı daha dün ite kaka yendiler. Düz mantıkla evinde 17 sayı fark yiyen takım Siena deplasmanından çıkamaz ama düz mantık işte bu. Real deplasmanını Partizan deplasmanında iyidi Efes. Real'e maçı zorla verdiler sadece : ) Şaka bi yana dediğim gibi Efes'in bu durumu yılda bir kez olur. Siena'nın eski kesinliği yok.

Alpaslan sizi haksız çıkarmak gibi bi amacım yok. Mertcan'da sende gerekçe göstermeden büyük ihtimalle diyince bende gerekçeyi soruyorum sadece.

Euroleague'de deplasman galibiyeti almak çok zordur.Ekstra motivasyon gereklidir.Bugün bak içerdeki takımlar hep galip Efes dışında.Rytas kazandı.Pana kazandı.Union Olimpija Maccabi önünde rahatça galip ilk yarıda.Roma devreyi önde kapadı Barca karşısında.Bazen kalitede yetmiyor. Efes,Madrid'te aldığı maçı verdi gene avantajı vardı içerde gene kaybetti.Bir şanstan fazlasını harcadılar.Bu kadar fırsat tepilmişken Siena affetmez bence.Efes'in işi bitirmesi lazımdı şimdiye kadar.

Lider bile çıkabilirler derken elendiler bana göre. Deplasmanda sadece Partizan'ı yenebilen bir takım, o da zar zor, Siena'ya biraz zor diş geçirir... 2 takımımız son 8de eşleşebilir hayali kurulurken ikisinin de 3 galibiyet alıp elenme ihtimali çıkıverdi bir anda karşımıza.. İlginç gerçekten, bu sezon Euroleague'de dengeler çok ciddi biçimde değişiyor... Umarım buna bi yenisini de Siena'yı deplasmanda devirerek Efes ekler..

Efes'in kaderini Rako belirler bence..Murrey'e kalırlarsa da büyük geçmiş olsun...
Bugün göz göre göre kaybettiler zaten..Özellikle ilk yarı çok aradılar..

fülkerin işine gelen olmadı bence, olymiakos yenilseydi ilk mactaki +14 lük fark işlerine yarayacaktı, şimdi bir işlerine yaramıyor, olyi yenmek zorundalar artık ya da dua edecekler zalgiris valenciayı yensin, son maçta valenciaya 3 sayı fark yetiyor