Turkish Airlines Euroleague

Aslında haklısınız ama olacak iki senaryodan avantajlı olan oldu.Valencia alsaydı Ülker'in olası Oli mağlubiyetinde Valencia kazanıp final maçına taşırdı.

Şimdi kaybederlerse Valencia kazanırsa son hafta gene final maçı ama +2 avantajları olacak ikili averajda :D

Ben hesabı aslında Valencianın son maç Ülkeri yeneceğini düşünerek yaptım.Ülker'in Oli'yi yeneceğini sanmıyorum.Şu an ki durum için sizin dediğiniz geçerli ama liderlik için Oli ile ikili averaj hesabına kalacaklarını düşünmüyorum.

iki euroleague takımınında işi çok zora girdi. ben ikisinin de çıkma ihtimalini çok zayıf görüyorum.

fbü takımının çok sakatı var. bu kadar sakat ile ayakta durmaları çok zor. dünkü maçta da gördük ki ne olympiakos maçından ne de ispanya deplasmanlarından çıkmaları çok çok zor.

efesin şansı birazcık daha fazla. en azından eski siena değil karşılarındaki. ama yine de çok zor..

hep zor hep zor :)

Bu teodosic, ülker maçlarında nedense en kötü oyununu oynuyor şut özürlü oluveriyor. tamam ömer onan iyi savunuyor ama bir iki tanede şut sokamayacaksan neren en iyi oyuncu senin.

Olympiacos geri döndü 7 sayı fark attı fenerin bayanlarınından sonra erkekleride şok yaşıcaklar Avrupa size göre değil gençler..

Gülmekten karnıma ağrılar girdi :)

Fener kaç kaç kazanmış diye girip 15 sayılık farkı görmek de ilginç bir deneyim oldu. Son üçlüğü yiyecek kadar kötü bir takım değildi Fenerbahçe, en kötü faul yapsalardı? Pozisyonu bilmiyorum ama...

Deplasmanda 14 sayı farkla kazandıkları maç sonunda burada Olympiakostan daha farklı bir mağlubiyet alacaklarına inanıyordum. Fülker bir ara 12 sayı öne geçtiğinde bile Olympiakosun maçı kaybedeceğini düşünmedim hiç. Ama bu kadar farklı olması hakikatten ilginç ve süper oldu. :D Maç sonunda sahaya yabancı madde yağdırdılar. Acaba Yunanistanda kazanırken rakip seyirci aynısını yaptı mı, ırkı ne olursa olsun...

Şimdi sıra Valenciada. İspanyadan çıkabileceklerini düşünmüyorum.

Olympiakos-Siena ve Real Madrid-Valencia eşleşmelerine hazırız...

Ben de Valencia deplasmanından çıkabileceklerini düşünmüyorum. Deplasmanda Olimpiakos'u çift hanelerde devirip gruptan çıkamamak evlat acısı gibi koyar yalnız :)