Turkish Airlines Euroleague

3 galibiyet Ülker 2 Oli 1 Vale Vale kazanırsa
3 2 2 olur.Vale Zalgirisi yener.Oli Ülkeri 3 3 3
Son maç Oli kesin kazanır.Vale Ülkeri yener. 4 4 3 le elenirler.

Oli Vale maçını kazanırsa. 3 3 1
Oli Ülkeri,Vale Zalgirisi yener. 4 3 2
Son maç Oli rahat kazanır.Vale Ülkeri yener +3le 4 3 3 ile Vale çıkar.

Zalgiris-Valencia maçını Valencia kazanırsa Valencia-Olympiakos maçının sonucu ne olursa olsun bence Ülker elenir.

Günler önceki yorumumu tekrardan yazıyorum. 2.yoldan geldik ve son maça kaldılar +3le mağlup olup elenirler.

Üçüncü periyod biterken son saniyede Erceg'in üçlüğü sonrası arka fonda kısık bir ses : "İnanılmaz oynadılar üç saniyeyi..."

Murat Kosova...

Murat Kosova iyice nefret ettirdi kendinden..

Hele bir de Fülkerin hücumu sırasında Lavrinovicin kendi kendine düşmesi sonucu çalınan faulden sonra İhsanın temas var demesi öldürdü beni. Halbuki Olympiakoslu oyuncu teması çok çok önceden yapmıştı ki düşürebilecek bir müdahele değildi, hatırlarsanız..

ben acıkcası fenerin yenılmesıne üzüldüm hele bı de böyle acı şekilde yenılmesıne daha cok üzüldüm.sonucta bir türk takımı,olympıakosu desteklıcek degılım..fener 4 . perıyotları ıı oynayamıor,ıc sahadakı valencıa ,bizim mac,olympıakos,dıstakı zalgrıs maclarında bunalrı cok net gördük..

Ben de çok üzüldüm hatta yastayım sakal filan bıraktım :p
Amaaan banane rum derbisinden kim alırsa alsın. İllaki Rum takımlarından kimi tuttuğum önemliyse Aris der geçerim :)

sarunas jasikevicius

2010'un kasım ayında lietuvos rytas'la sözleşme imzaladı. sözleşmeye de -top 16'ya kalırsak istediğim takıma giderim- diye bir madde sıkıştırmış. * saras geldikten sonra rytas toparlandı ve top 16'ya kaldı. özellikle r. barcelona maçını tek başına aldı. hatta erman kunter'in cholet'sine de yazık olmuştu, hâlâ da üzülürüm. rytas top 16'ya kalınca saras sözleşmesini feshedip, o sıralar greer yerine guard arayan fb ülker ile anlaştı. yaptığı açıklamada 'f4 için yarışacak bir takıma geldim, rytas'la bunu başaramazdım' gibisinden bir şeyler dedi, tam hatırlamıyorum; ama anlatmak istediği tam olarak buydu.

top 16 5. maçlar sonunda rytas, önümüzdeki hafta siemens arena'da caja laboral'i yenerse çeyrek finale çıkacak. rytas deplasmandaki maçı da el-amin'in son saniye üçlüğü ile kazanmıştı. fb ülker ise son 8'e kalmak için avrupa'nın en sert takımı power e. valencia'yı deplasmanda yenmek zorunda. yani çeyrek finale rytas daha yakın gibi. fb ülker ise f4'u bırak, top 8 göremeden bile elenebilir. sözün özü rytas, saras'a kariyerinin sonunda hiç unutamayacağı kapağı takmak üzere. ha rytas elenip, fb ülker de çıkabilir çeyrek finale, sonuçta basketbol bu.. benimki sadece bir öngörü.

son olarak; bu ülkenin havasından mı suyundan mı bilmiyorum, gelen sporcular kariyerlerinin en kötü performanslarını gösteriyor. futbol, basketbol.. hepsinde geçerli. jasikevicius'ta da bu görülebilir. aklımda sadece pire'de olympiakos'a attığı kritik üçlük var. onun dışında olumlu bir hareketini hatırlamıyorum, her maç rezil oynuyor. özellikle de zalgiris kaunas ve olympiakos maçlarında çok kötüydü. hatta o kadar ki, doğruluğu nedir bilmiyorum, olympiakos'un sahibi bay angelopoulos; 'fark 12 iken saras'ın oyuna girmesi altın bir değişiklikti.' demiş. böyle bir efsanenin dalga konusu olmasına insan üzülüyor. keşke gelmeseydi türkiye'ye, lietuvos rytas belki f4 yapardı.

Noktalama işaretlerine dikkat edemedim.Alıntıdır.Mutlaka okunmalı.Müthiş bir entry.

sarasın eski çevikliği kalmamıs evet ama yine de akıllı oynuyor,kendısınden ileri derecede katkı beklememek lazım,kaldı ki bence greerdan daha cok katkı verıyor takımına..bence fener haftaya valencıyayı gecer,eger valencıyayı gecerse,transfer sezonu bıttımı bılmıorum ama mırsadın ıcerıdekı boslugunu doldurabılecek bır oyuncu alırlarsa real madrıdıde rahat gecerler ceyrek fınalde..

Bu akşamki Valencia-Fb ülker maçında son 10 saniye kala top fenerbahçede ve maç berabere olsa Spahija molada oyunculara 5 saniye bekleyip kendi potanıza 2 sayı atın ve maçı bitirin dese sizce neler olur?
Beraberlik sonucunda maç uzatmaya gider ve Valenciaya yeni bir şans doğar.Böylece Fb ülker maçı 2 sayıyla kaybedip tur atlayan taraf olacaktır.Görüşlerinizi bekliyorum.

Böyle bir durumda hakem teknik faul verir. Valencia birini atar ve maç biter. Zamanında Dallas cmoegys de böle bir faul atışını alarak maçı uzatmaya götürmüştü atmak istememesine rağmen. Neyseki maçın sonu gene istediğimiz gibi bitmişti

belki seneye üzülmeyin ezikler.. daha önce demiştim bunlar potansiyellerinin çok üzerine üçlük atıyorlardı. işte atamadığın zamanda böyle rezil olursun.