Turkish Airlines Euroleague

Son bölümde 6 ya indirselerde farkı Valencia iyi 3lük attı o bölümden sonra. 3te3 yaptıklarında bile elenceklerini söylemiştim.Her sayfada iletim var.Hiç bir zaman çıkacaklarına inanmadım.

Valencia 80-69 F.Ülker
Olympiakos 78-64 Zalgiris Kaunas Olympiakos 1. Valencia 2.sırayı aldı.

Efes Pilsen 65-67 Partizan Prestij maçından başka bir şey değildi her iki maçta.
Real Madrid 77-95 M.Siena Real Madrid 1. Siena 2.sırayı aldı.

Top 8 de ise Olympiakos-M.Siena,Real Madrid-Valencia eşleşmeleri oldu.

Birde Top8 eşleşmelerinde 2 maç kazanan mı tur atlıcak 3 mü?

F.Ülker'in elenmesindeki bütün suç Turgay Atasü'nün dür...
......
Yaaa PArdon, o kadınlardaydı galiba :D:D
Olsun yine de Federasyonun bir parmağı vardır mutlaka...

Son bölümde 6 ya indirselerde farkı Valencia iyi 3lük attı o bölümden sonra. 3te3 yaptıklarında bile elenceklerini söylemiştim.Her sayfada iletim var.Hiç bir zaman çıkacaklarına inanmadım.

Valencia 80-69 F.Ülker

Efes Pilsen 65-67 Partizan Prestij maçından başka bir şey değildi her iki maçta.

valencia 82 f.ülker 68 maç sonucu
diğer yandan çeyrek finalde 3 ün 2 sini alan geçiyor.

F.Ülker'in elenmesindeki bütün suç Turgay Atasü'nün dür...
......
Yaaa PArdon, o kadınlardaydı galiba :D:D
Olsun yine de Federasyonun bir parmağı vardır mutlaka...

belki penny ile taurasi olsaydı Valecia'yı geçerlerdi yok yani dünyanın en iyi bayan basketçisi ya belki thomas 'ın yerinde iş yapardı bir kaç üçlük sokardı tühh turgay demirel hacettepe kahretsin sizi ülker in de önünü kestiniz :)

Valencia 82-68 F.Ülker

Yurdun netinde sorun var düzelttim onu aslında ama :) Aynı iletiyi 2 kere girilmiş birde bağlantı gidip gidip geliyor kusura bakmayın ufak hatalar için :))

Martinese tam küfür edecektim iddaada Tomas-Martines ikilisinde Martinese oynadım son 2 dk Tomas 5 sayıda Martines 2 sayıda idi son 2dkda üste üste attığı 2 3lükle takımıda benide kazandırdı:)

Murat Sarı vardı, nerede acaba?

Oli maçından sonra ayılıp bayılanlar vardı, onlara da aynı şeyi söylüyorduk, bugün itibariyle de gerçekleşti!

Söyle Fener söyle, söyle ne oldu?

Pana kesin kazandı.Pana kesin çıktı.Rytas-Caja maçını Rytas kazanırsa Pana 1 Rytas 2 olur.Caja kazanırsa ki öyle olacak gibi Caja 1 Pana 2 olur.Caja ya lider çıkacak ya da elenicek :)

Barcelona-Panathinaikos
Caja Laboral-Maccabi
Olympiakos-M.Siena
Real Madrid-Valencia

Gerçekten müthiş eşleşmeler :) Bakalım kaç maçı malum kanaldan izleme şansımız olacak?

Valencianın kazanacağına emindim.
İlk 3 maçını kazanıp elenen takım sadece ahmak olabilir başka da bir açıklaması yok bunun.

Murat Kosova da karalar bağlasın bu gece, oturup ağlasın. Nitekim şemsiye açılmıyor.. :D

Pana kesin kazandı.Pana kesin çıktı.Rytas-Caja maçını Rytas kazanırsa Pana 1 Rytas 2 olur.Caja kazanırsa ki öyle olacak gibi Caja 1 Pana 2 olur.Caja ya lider çıkacak ya da elenicek :)

Barcelona-Panathinaikos
Caja Laboral-Maccabi
Olympiakos-M.Siena
Real Madrid-Valencia

Gerçekten müthiş eşleşmeler :) Bakalım kaç maçı malum kanaldan izleme şansımız olacak?

Caja Labroral büyük ihtimalle kazandı.Son 1 dk 6 fark var.Bu eşleşmelerden Barcelona-Maccabi-Olympiakos-Valencia F4 yapar bence.

Caja Labroral büyük ihtimalle kazandı.Son 1 dk 6 fark var.Bu eşleşmelerden Barcelona-Maccabi-Olympiakos-Valencia F4 yapar bence.

Saha avantajı Valencia'da olsa bende Valencia diyebilirdim ama bence Real Madrid %75 tur atlar :D Deplasmanda kaybetse bile içerdeki maçları alarak 2-1 ile turu geçer.En denk eşleşme gibi dursa da Real Madrid'in geçeceğini düşünüyorum.En banko eşleşmem.

Saha avantajı Valencia'da olsa bende Valencia diyebilirdim ama bence Real Madrid %75 tur atlar :D Deplasmanda kaybetse bile içerdeki maçları alarak 2-1 ile turu geçer.En denk eşleşme gibi dursa da Real Madrid'in geçeceğini düşünüyorum.En banko eşleşmem.

Seri 5 maç üzerinden oynanıyor diye biliyorum.1-2 hafta önce deplasmanda 59-52 yenmişti Valencia Real madrid'i bu turuda geçerler bence,Real bu sertliğe cevap veremez.