Turkish Airlines Euroleague

Siena'ya laf atan karşısında beni bulur. :)

Siena sempatizanı olarak en azından kupayı almasını istediğim takımdan fark yemek biraz olsun acıyı dindiriyor.

Bende Pana'cıyım.İnşaallah eleyecekler Barca'yı.Bütün eşleşmelerde ev sahipleri favori ama.Maccabi ve Pana'nın tur atlamasını istiyorum.

Bu arada Olympiakos ile Pana turlasa direk eşleşcekler mi Final Four'da?

Çift hanelere bile ulaşamadılar çok ilginç. Ben maç öncesinde Teodosic'in oynamayacağını duyunca skorda sıkıntı yaşarlar muhtemelen diye düşünüyordum. Hücum yapmayla kalmayıp ölümcül bi savunma da yaptılar...

55-11 di 59-17 olmuş. 6-4 lük seri yavaş yavaş geliyor Siena :D

İlk çeyrek 4,ikinci çeyrek 5,üçüncü çeyrek 13 sayı atmışlar vay vay :D

Liselerarası Basketbol Turnuvası ya da İlkokullararası Basketbol Turnuvası maç sonucu hangisini beğenirseniz :D

Olympiakos Koleji 89-41 Siena Endüstri Meslek

Siena için işkence sona erdi. Teodosic'siz Olimpiakos 89 sayı attı helal olsun. Tabi o olsa yenen sayı 41 olmazdı bence kesinlikle...

İki sayfadır Teo mesajları :D Bu kadar abartmaya gerek yok bence.Çok çok iyi bir oyuncu ama bu sezon kalitesinin çok çok altında bence.Ki Papaloukas ve Spanoulis varken yokluğu pek hissedilmez :D

Kendi takımımız için tercih yapacak olsam Spanoulis'i isterdim :)

ps: Caja Laboral 76-70 Maccabi MS

3.çeyrek devam ediyor Barcelona 54-57 Panathinaikos
Real Madrid 50-51 Valencia

Yazık oldu Pana'ya.Valencia ayıp etti.Olympiakos sözün bittiği yerde zaten.:D Yılların gamsız takımı nereden nereye gelmiş.

Geçen sezon EL ön elemesine Banvit alınmıştı ligdeki sıralamasına göre mi alınmıştı acaba? Önümüzdeki yıl da bir eleme olur ve bir takım seçmek gerekirse ligdeki sıralaması mı yoksa başka kriterler mi önemli oluyor? Benim aklımda sıralamaya göre alındığı kalmış ama pek emin olamadım.