Turnuva başında Pironkova şampiyonluk bahsi almıştım çimde farklı oynuyo kız 2 senedir
Ama Kvitova şu an Sharapova ile beraber en iyi oynayan kişi WTA'daki, eleme şansı yüksek Kvitova'nın. Zaman zaman çok basit hata yapıyor ve oyundan kopuyor öyle bir güne denk gelirse kazanabilir Pironkova. Venus'u yenmesini beklediğimi yazmıştım zaten de Venus rezaletti
Pironkova'nın bir şey yapmasına gerek kalmadı, bugünkü Venus'u izlesin tekrar bakabilenler gözlerine inanamazlar kaçırdığı volelerin haddi hesabı yok. Pironkova rallilerde sabırlı bir isim, zaman zaman özellikle backhandi ile çok ters vuruşlar çıkarabiliyor, Kvitova solak ve forehandi ile etkili bir isim, pironkova ise backhandi ile etkili bir isim olduğundan garip olacak forehand-backhand çekişmeleri, Kvitova'ya o yönden ters gelebilir Pironkova.
Cibulkova oyunun kontrolünü aldığında etkili olan bir isim, yani rallileri o yönlendirmeli kazanması için ve basit hata ya da winner ile bitiriyor oyunları bu rallilerde, peki Sharapova buna o fırsatı verir mi? hiç sanmıyorum, rallileri Masha yönlendireceğinden Cibulkova'nın kazanması zor ihtimal. Sharapova'Nın çift hata yağmuruna denk gelen gün olursa belki.
Azarenka öldürür geçer, çok formda ama umarım hastalık geçirmez gene maç sırasında. Çok iyi oynadığı grand slamlerde hastalık problemi ile, özellikle çok sıcak olduğu zaman etkilenebiliyor inşallah o şanssızlığı yaşamaz çünkü grand slam finaline çıkmayı çoktan haketmiş bir tenisçi bu kadar yaklaşmışken bırakmasın.
Lisicki kazanır! çok seviyorum oyun tarzını, bugün Bartoli mükemmele yakın kazansa da gönüller Lisicki'den yana, zamanında sakatlıklar yaşamasa buralara erkenden gelirdi, müthiş servisleri ile zor servis kırdırıyor ama Bartoli'nin bugünkü servis performansı da inanılmazdı. Bir daha böyle servis atabileceğine inanmıyorum şahsen, kariyerinin en iyi servis performansıydı net biçimde.