Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Yada internet üzerinden indirebileceğim video kesip,birleştirebileceğim başka bir program varmı ?
Rica ederim Bayram. Elbet vardır öyle programlar ama kullanımının oldukça zor olabileceğini tahmin ediyorum.
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Yada internet üzerinden indirebileceğim video kesip,birleştirebileceğim başka bir program varmı ?
Mert Göker' Alıntı:Bilgisayarım gün içerisinde kendi kendine açılıp kapanıyor. Belirli bir saatten sonra kapanıyor 2 dakika sonra yeniden açılıyor bu böyle devam ediyor.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba ?
Kesinlikle.Murat İNAL' Alıntı:Bütçeyi zorlayın LED alın.
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Mert Göker":iwlul79w]Bilgisayarım gün içerisinde kendi kendine açılıp kapanıyor. Belirli bir saatten sonra kapanıyor 2 dakika sonra yeniden açılıyor bu böyle devam ediyor.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba ?
Kesinlikle.Yılmaz Yıldırım' Alıntı:[quote="Murat İNAL":3ljr17og]Bütçeyi zorlayın LED alın.
Fatih Sinan Durak' Alıntı:Arkadaşlar bir kameranın hafıza kartındaki resimleri cdye kopyalamak istiyorum ama fotoğrafların olduğu dosyayı açmaya çalışıyorum, tıklayınca AotoIt Error diye birşey çıkıyor ve altındada Unable to open the script file yazıyor. Bu neden oluyor ve bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek olan varmı?