Yardım Sayfası

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Yada internet üzerinden indirebileceğim video kesip,birleştirebileceğim başka bir program varmı ?

Rica ederim Bayram. Elbet vardır öyle programlar ama kullanımının oldukça zor olabileceğini tahmin ediyorum.

Ya televizyon alacağızda anlıyanlar varsa yardımcı olabilir mi?

Benim bildiğim lcd plazmadan daha iyi ve sağlıklı(radyasyon yayma olarak) hangi markayı önerirsiniz?

Bugün ben sordum satıcıya Şöyle açıkladı..

-Plazma gaz ile LCD sıvı ile çalışıyomuş ve plazma daha fazla radyasyon yayıyomuş
-Yine gaz-sıvı nedeniyle plazma daha fazla elektirk tüketiyormuş
-Yine gaz-sıvı nedeniyle LCD daha iyi görüntü sağlıyormuş
-LCD biraz daha ince oluyor.. Biraz daha incesi LED tv oluyor galiba..
-LCD ömrü daha uzun oluyormuş
-Doğal olarak LCD biraz daha pahalı..

Hangi marka daha iyi diye sorunca kendi markasını söledi tabiki o nedenle inanmadık buraya sorayım dedim :)

Bilgisayarım gün içerisinde kendi kendine açılıp kapanıyor. Belirli bir saatten sonra kapanıyor 2 dakika sonra yeniden açılıyor bu böyle devam ediyor.

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır acaba ?

Mert Göker' Alıntı:
Bilgisayarım gün içerisinde kendi kendine açılıp kapanıyor. Belirli bir saatten sonra kapanıyor 2 dakika sonra yeniden açılıyor bu böyle devam ediyor.

İşletim sisteminizden kaynaklanan bir durum değilse, yani sistem formatlanmasına rağmen bunu yapıyorsa sorunu donanımsal ele almanız gerekir.

CPU fanı tam randımanlı çalışmıyor, yerine tam oturmamış olabilir. Fanı çıkartıp hava ile temizleyip takarsanız sorun çözülebilir.
Geçici bellek yani RAM arıza yapıyor olabilir. Onu da yerinden çıkartıp varsa diğer slotlardan birine takmanızı öneririm.
Power Supply yani güç kaynağında da sorun olabilir. Sorunlu bir power supply boarda yeteri kadar elektrik gönderemez. Gönderip arasıra kesebilir.

İşletim sisteminiz elimde olmadığı için soruna daha çok donanımsal yaklaştım. Umarım çözüm bulursunuz.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Mert Göker":iwlul79w]Bilgisayarım gün içerisinde kendi kendine açılıp kapanıyor. Belirli bir saatten sonra kapanıyor 2 dakika sonra yeniden açılıyor bu böyle devam ediyor.

İşletim sisteminizden kaynaklanan bir durum değilse, yani sistem formatlanmasına rağmen bunu yapıyorsa sorunu donanımsal ele almanız gerekir.

CPU fanı tam randımanlı çalışmıyor, yerine tam oturmamış olabilir. Fanı çıkartıp hava ile temizleyip takarsanız sorun çözülebilir.
Geçici bellek yani RAM arıza yapıyor olabilir. Onu da yerinden çıkartıp varsa diğer slotlardan birine takmanızı öneririm.
Power Supply yani güç kaynağında da sorun olabilir. Sorunlu bir power supply boarda yeteri kadar elektrik gönderemez. Gönderip arasıra kesebilir.

İşletim sisteminiz elimde olmadığı için soruna daha çok donanımsal yaklaştım. Umarım çözüm bulursunuz.[/quote:iwlul79w]

Çok teşekkür ederim. Fandan kaynaklanan bir sorunmuş, sağolun..

samsung ve filipis.

ikiside kendi panellerini kullanıyorlar gibi şeyler var. samsung parlak canlı görüntü, filipis mat ve gerçek görüntü. hangisi hoşunuza gidiyorsa.

Bende samsung 46c6000 var. Oldukça uygun bir fiyata aldım. Son derece memmunum.

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":3ljr17og]Bütçeyi zorlayın LED alın.
Kesinlikle.
Plazma ve lcd arasında seçim yapmam gerekseydi plazmadan yana olurdu.
Aslında daha çok sizin izlemeyi tercih edeceğiniz şeylerle de alakalı.
Led de LG iyi diye duymuştum.(her ne kadar genelleme yanlış olsada)[/quote:3ljr17og]

Bütçe zorlama gibi bir imkan yok çünkü anaannem hediye olarak alacağı için fazla yüklenemiyoz :)

Samsungda karar verdik galiba..

Herkese teşekkür..

Arkadaşlar bir kameranın hafıza kartındaki resimleri cdye kopyalamak istiyorum ama fotoğrafların olduğu dosyayı açmaya çalışıyorum, tıklayınca AotoIt Error diye birşey çıkıyor ve altındada Unable to open the script file yazıyor. Bu neden oluyor ve bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek olan varmı?

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
Arkadaşlar bir kameranın hafıza kartındaki resimleri cdye kopyalamak istiyorum ama fotoğrafların olduğu dosyayı açmaya çalışıyorum, tıklayınca AotoIt Error diye birşey çıkıyor ve altındada Unable to open the script file yazıyor. Bu neden oluyor ve bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek olan varmı?

Opera isimli programı bilgisayarınıza yükleyip bu programla açmayı deneyin. Programı bulamazsanız tekrar yardımcı olurum.

Bende son 4-5 gündür MSN hiç bir şekilde açılmıyor, ne zaman oturum açmaya çalışsam bir hata kodu veriyor. Bu sadece bende mi yoksa genelde mi var?