Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Şu takım 8-9 milyon dolar arası bir bütçeyle kurulur mu? Bence evet. İyi savunmacıları ve atletik hücumcuları harmanlayan bi kadro oldu, fena değil gibi.

Mccollum - Ender - Nikolov
J.Carter - Sinan - Göksenin
Micov - S. Hopson
Jelovac - Kerem G. - Ege
Young - Begic - Sertaç

Nikolov veya Şafak - Arroyo veya Courtney Fortson veya Doron Lamb veya Damien Wilkins( Kopponen veya Rochestie de tamamlayıcı olabilir) Yüklü Kontrat bulamazsa von Wafer de olabilir.
Sinan - Göktürk - Ryan Pearson veya Carter(Mike Harris)
Serhat - E.J. Singler veya Micov
Kerem - Ege - Vezenkov(Oly ve Pana çökmezse almak lazım) veya Cener Medley-Al Thornton vs..
Young - Duşan(Mümkünse) - Fesenko veya Alex Kirk - Dwight Powell vs..

Gayet uygun bir bütçeyle kurulabilecek bir kadro. Şayet Arroyo bırakırsa ve Anthony Randolph NBA ye dönmezse ona ciddi ücret verip getirmek lazım Kuban dan. Son hakkımızı da üç senedir fast break e çıkamama durumumuzu giderecek, fazla bütçe yemeyecek ve kenarda beklemeyi sorun etmeyecek Rodney Carney tarzı bir oyuncuyla doldururuz.

Sassaride ki Rakim Sanders'ın tarzınıda çok beğeniyorum şahsen Micov yerine takımda onu görmeyi isterdim gelecek yıl.. Arroyo-Young-Carter-Sanders dörtlüsüne birde kombo guard ve orta seviyede şut atmayı bilen sert bir dört numara alsak gayet iyi bir yapılanma olurdu bana göre..

Zoran Dragic NBA'de nasıl, süre bulabiliyor mu? Eğer süre almıyorsa seneye düşünülmeli. Savunması iyi, penetresi var. Arroyo oyunda değilken beli 1 numara oynayamaz ama saha içi lideri olabilecek bir oyuncu. Eğer oynamıyorsa ve alabilirsek seneye müthiş bir hamle olur.

Şu takım 8-9 milyon dolar arası bir bütçeyle kurulur mu? Bence evet. İyi savunmacıları ve atletik hücumcuları harmanlayan bi kadro oldu, fena değil gibi.

Micov - S. Hopson
Jelovac - Kerem G. - Ege
Young - Begic - Sertaç

McCollumun yerine Dominique Jones daha iyi olur gibi geliyor. Sportando Çin liginin son istatistiklerini yayınladı. Bir bakarsan hak veririsin.

Micov - S. Hopson
Jelovac - Kerem G. - Ege
Young - Begic - Sertaç

Semih Guard rotasyonu bence çok zayıf kaldı.
4 numarada da Jelovac benim tercihim olmazdı.
Ege yerine de Barış Hersek ya da Orhan Haciyeva iyi giderdi.

Arroyo-Rochestie(Marcus Williams-McColum)-Ender
Sinan-Carter-Göksenin
Micov-Serhat
X-KG-Barış Hersek (Orhan H.)
Patrick Young-Begic-Sertaç

Öncelikle arkadaşlar yeni gelecek yönetim şubeye nasıl bir yatırım yapacak ? İkincisi mevcut hoca ile'mi yoksa başka bir hoca ile'mi yola devam edecekler ? Daha bunlar belli değilken,buraya bu kadroları yazmak hayelcilik olur. Şunu'da söylim; lojevki falan boşa çıkarsa öyle kimse umutlanmasın bize yedirmezler.

Lauvergne Khimki'den ayrılacakmış. Maric ile 2 aylık imzalamıştık. Onun yerine düşünebiliriz.

Hem ligde oynatacak yabancı hakkımız bitmiş durumda hem de Lauvergne için Denver hevesliymiş. Hayal kurmaya gerek yok açıkçası. Maric transferinden önce yönetimde biraz vizyon olsa kulübünde mutsuz olup olup ayrılmak isteyen Lauvergne için adım atılırdı zaten.

Hem ligde oynatacak yabancı hakkımız bitmiş durumda hem de Lauvergne için Denver hevesliymiş. Hayal kurmaya gerek yok açıkçası. Maric transferinden önce yönetimde biraz vizyon olsa kulübünde mutsuz olup olup ayrılmak isteyen Lauvergne için adım atılırdı zaten.
Lauvergne kulübünde mutsuz falan değildi. Nba'ye gitmek için ayrıldı Khimki'den.

Marshoon Brooks-Carter-Young-Slaughter fazla mı oldu bilmiyorum ama hepsini takımda görmek isterdim.Bu Brooks'u EL maçlarında izledim anlık patlamalar yapıyor Carter'ın Uşak'ta yaptığı gibi ama hücumda Carter'dan daha iyi savunmada da sırıtacak bir tip değil.Böyle atletik adamları seviyorum Young ve Carter'ı alarak doğru işler yaptık devamı da bu yönde olur inş.

Doğru zamanda teklif edersen gelir.Şu anda free agent durumda.NBA'den talibi yok, haliyle piyasası düştü, neden gelmesin?Yalnız transfer kesinleşirse ligin seyrini değiştirebilecek birisi

Bu sene 36 maça çıkmış, ortalama 15 dakika sahada kalmış.Bitik bir durumda da değil yani.Darüşşafaka'ya geldiğine göre belli ki bir İstanbul sevgisi de var.Yoksa illa ki Euroleague'de oynayan takımlar teklif yapmıştır.Seneye bütçe belli olsa şimdiden Arroyo'nun yerine görüşmelere başlardım

Yalnız Oktay Mahmuti'yle sorunlu ayrılmamış mıydı Farmar? TOP 8 yapmıştı o sene Efes ve hemen sonrasında play offlar sırasında Farmar sakat ve Mahmuti'yle arası açık deniyordu.

Ha gelirse müthiş transfer olur Daçka için.