Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Farmar-Jamon-Seibutis. Özel bi üçlü. Seneye EL hakkı kazanırlarsa çok daha iyi transferler yaparlar. 20 milyona yakın bi bütçede bunlar koyar.

Biz olamayacaksak Oktay Hoca dolayısı ile ben Daçka'nın şampiyon olmasını isterim.

Daçka şampiyon olursa Euroleague'e onlar gider.Biz olamıyorsak Efes- Fb finali oynansın ki bizim de en azından Euroleague'e gitme şansımız sürsün.Bize ne Oktay hocadan, önce kendi menfaatimiz ilgilendirir bizi

Bu arada Farmar değil, Chris Paul gelse Darüşşafaka'nın şampiyon olacağını düşünmüyorum.Ama Efes-Fb -Gs-Daçka -Banvit arasındaki eşleşmeler son derece güzel maçlara sahne olur.Süpürülme olmaz.Farmar transferi olmazsa Daçka'nın play off yarı finalinde süpürüleceğini düşünüyorum

Efes-Fener finali olsa bile Daçka'yı alabilirler bizim durumumuz ne olacak çok belirsiz ortaya para koyacak olan yeni müşteri El yönetimini cezbedebilir.

Bizim seneyede durumumuz belirsiz . Seneyede eurolige kalsak yine aynı şeyleri yaşarız. Açıkçası iyi bir sponsor bulacağımızı düşünmüyorum. Böyle basiretsiz yöneticileri olan bir kulübe kim sponsor olur. Kimse güvenmez bu yöneticilere. Tek şansımız düzgün bir yönetimin Mayıs'da gelmesi, yoksa aynı tas aynı hamam devam ederiz.

Biz olamayacaksak Oktay Hoca dolayısı ile ben Daçka'nın şampiyon olmasını isterim.
Ben kesinlikle istemem..Daçka şampiyonluğu demek Daçka-Fener-Efes'in euroleague'ye katılması demek,bizim bütçemizi iyice düşürmemiz demek..Daçka bu işe çok para akıtacağını gösterdi,El'nin en çok istediği şeyde bu zaten.Şunun şurasında euroleague'de daha 3. sezonumuz,Eurocup ile Euroleague arasındaki en iyi farkı bizler gördük sanırım..Bu konuda en büyük rakiplerimizin şampiyonluğu işimize gelir açık ve net..

Ben bir yerli transferi ile ligin en büyük favorisi olduğumuzu düşünüyorum. Pota altına bir transfer yapabilsek keşke. Ama kimi alacaksın ki ?

Ergin ATAMAN

Aroyo-Ender (Aroyyo gidicekse Sloukas ,Taylar Rochestie,Dercole,Nıkola radicevıc-Lafeytte)
Sinan--Carter (Longford-Lojeski)
Micov-Carter(Cenk - Serhat Çetin)
Kerem-(İzzet Türkyılmaz Bertans Kuzminskas Kleıza Kaımakoglou Savanovıc )
Young-(Mırza Begic ,Bojan Dubljevic Bojan subotıc, MBAKWE)

Deli Paralar harcanmadan bu takım kurulur kurulmasınada ,Yönetim sahip çıkmaz ise içimizdeki İranlandalılar bizi perişan eder yine.

Gelecek sezon için bize 5klık bütçe bile yeter. önemli olan maaşlar düzenli ödensin. Carter, Young gibi adamlar bulmalıyız. Bu iki oyuncunun bize maaliyeti yılık 1k bile etmiyodur sanırım.

Seneye yerli transferler çok önemli.
Yabancı oyuncu her zaman bulunur. (Bakınız Carter ve Young)
Arroyo, Carter,Micov ve Young kalsın.
Pocius ve Erceg gitsin.

Arroyo, Wanamaker(McCollum), Ender
Sinan, Carter, Evren Büker
Micov,Serhat
Thompkins, Barış Hersek
Young,Sertaç, Parakhouski

Böyle bir kadro 7-8 milyon euroya kurulabilir. Yeter ki yeni yönetim şu basket şubesine sahip çıksın.

Takımda bir sürü genç adam var hepsi kontenjan işgali.Öte yandan bakıyorum Göksenin gibi adamı kiralık veriyoruz.Tamam hücum da gelişmesi lazım vs ama savunması da bize yarardı en azından Sinan Güler'i dinlendirebilirdik.

Göksenin'in gönderilmemesi gerektiğini söylediğimizde laf yedik. Ne artısı varmış top sektirmeyi bilmiyormuşmuş. Mehmet Topal'ı da taraftar böyle böyle göndertti. Şimdi O'nun gibi birini arıyoruz. Bazı adamlar görev adamıdır. Bulunmaları yeter.

Göksenin seneye kadroda olmalı mutlaka. Şutu fena değil, Daçka'da fena maçlar çıkarmıyor, penetresi de eksik olsun. Napalım :)

Wanamaker - Barış - Nikolov
J. Carter - Sinan
Micov - Göksenin
Medley - Barış H. - Ege
Young - Sertaç

En kötü şu kadroyu kuralım bari seneye. 5-6 milyon dolarlık.