Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Futbol ve basketbol gelirleri ayrılmadığı ve basketbolda mali düzen tutmadığı sürece burada biz istediğimiz kadroyu yazalım yada istediğimiz oyuncular gelsin gitsin bu seneki problemler devam edecektir.

Ünal aysal geliyor hayırlı olsun potaya çilekler alınacak ilk hedef spanulis

Bu arada benim temennimdir. Basında haberler var ÜA geri dönecek diye

Laboral takımındaki Mike James ismini nasıl buluyorsunuz sizce fayda sağlar mı 3 maçını izledim çok iyidi Bertans ile o dikkatimi çekti Bertans olmaz ama Mike alınabilir diye düşünüyorum daha geniş çapta bilgisi olan varmı bu oyuncu hakkında.

Ünal Aysal atıp tutacağına söz verdiği gibi basket takımlarına sponsor olsun diyeceğim de o adamın sözüne inip plan yapılmaz.Mazallah küser kırılır aniden sponsorluğu çeker sene ortasında.

Laboral takımındaki Mike James ismini nasıl buluyorsunuz sizce fayda sağlar mı 3 maçını izledim çok iyidi Bertans ile o dikkatimi çekti Bertans olmaz ama Mike alınabilir diye düşünüyorum daha geniş çapta bilgisi olan varmı bu oyuncu hakkında.

Bazen çok yanlış tercihler yapabiliyor. Bit kaç tane maçlarını izledim- hem lig hem de EL - çok hatalı tercihlerle maçı karşı takıma verdi. Bence bu seviyeler için yeterli değil.

Bu takıma gelecek sene için yapilacak öncelikli 4 işlem var.

1-Ergin Ataman'ı bu takımın başında tutmak.
2-Ciddi bir sponsor bulmak.
3-Yerli takviyesi yapmak.
4-Sinan, Carter ve Young ile gelecek sene için anlaşmak.

Arroyo, Micov, Erceg, Ender ve KG ise Ergin Ataman'ın vereceği karar ile takımda kalabilir.

Cholet Ali Karadeniz'i serbest bırakmış pota altı etkinliğini artırırdı ama bizim şu an daha ciddi problemlerimiz var. Ne koç böyle bir istekte bulunabilir yönetimden ne de yönetim transfer düşünmeye yeltenir.

Ünal Aysal önce kadın takımına söz verdiği şampiyonluk primlerini ödesin. Ayrılan oyuncular da dahil...

Bu takıma gelecek sene için yapilacak öncelikli 4 işlem var.

1-Ergin Ataman'ı bu takımın başında tutmak.
2-Ciddi bir sponsor bulmak.
3-Yerli takviyesi yapmak.
4-Sinan, Carter ve Young ile gelecek sene için anlaşmak.

Arroyo, Micov, Erceg, Ender ve KG ise Ergin Ataman'ın vereceği karar ile takımda kalabilir.

Sinan'ın sözleşmesi devam ediyormuş Nihat. Soru-cevap yapmıştı internetten geçenlerde, sözleşmen devam ediyor mu diye sormuştum, ediyormuş.

2+1 yıllık yapmıştık kontratı. Yeni yönetimin ilk işi Pat ve Carter'in sözleşmesini uzatmak olmalı. Ender gerekli indirimi yaparsa kalmalı onun dışındaki oyuncularla yolları ayırmak, bütçe olarak daha iyi olacaktır. Carlos'dan üzüle üzüle ayrılacağız ama maalesef.

Micov ne kadar alıyor bizden acaba? El ve diz sakatlığı sonrası istikrarsız bir performans çiziyor ama formdayken nasıl müthiş katkı yaptığını da biliyoruz. Ben devam edilmesini isterim.

Ataman ve sponsor konusu yeni yönetimin en belirleyici yanları olacak benim için. Artık basketbolda ciddi bir destek gerekiyor, çünkü başarı potansiyelini fazlasıyla barındırıyoruz. Türlü sıkıntılara rağmen karakter koyuyoruz EL'de 3 sezondur.

Ataman konusu çok önemli ama. Sözleşme uzatılmalı muhakkak.

650 bin euro alıyor Micov.

Ergin hocanın şu şartlarda kalacağını sanmıyorum.Gelecek yeni yönetimin iyi niyetle olsa bile ciddi bir bütçe ayırabileceğini sanmıyorum.Sponsorluk oluşursa öyle iyi bütçeler oluşabilir.

Gelecek sene için VTB'de Avtodor forması giyen Courtney Fortson'u da düşünmeliyiz bence,oyunun her yerine katkı veren NBA tecrübesi de olan gayet iyi bir oyuncu.

Bizim şube böyle araştırmaları yapıyor mu o bile belli değil. Yıllardır şöyle araştırılıp alınan Young'ı hatırlıyorum sadece. Ki onu da forum aldırdı büyük ihtimal.

Bakıyorum Carter sürekli olumlu birşeyler yapmaya çalışıyor-yapıyor, 37 lik Kerem canavar gibi oynuyor, Young domine ediyor ama şu Erceg'in yaptığı artık hainlik oluyor. Koşmuyor, savunma yapmıyor, turnikeye giden adama el dahi kaldırmıyor ve hatta kendisi turnike dahi atamıyor. Üstelik bu asalak 1 M para alıyor. Cidden basketbol artık atlet olmayan adamlarla oynanmıyor.