Sezon bitse gitti diye üzüleceğim oyuncu yok takımda.Sezonun özeti
Young, Sinan bence gitmeleri üzücü olur.
Sezon bitse gitti diye üzüleceğim oyuncu yok takımda.Sezonun özeti
Yani kısmen ikisine katılıyorum da Sinan Türk olmasa dövüneceğim bir isim değil,keze Young kalsa sevinirim ama asla bulunmayacak seviye değil şu an.Potansiyeli .ok çok yüksek diye kalmasına sevinirim ama öyle inanılmaz ah vah çekilecek adam yok takımdaYoung, Sinan bence gitmeleri üzücü olur.
Yani kısmen ikisine katılıyorum da Sinan Türk olmasa dövüneceğim bir isim değil,keze Young kalsa sevinirim ama asla bulunmayacak seviye değil şu an.Potansiyeli .ok çok yüksek diye kalmasına sevinirim ama öyle inanılmaz ah vah çekilecek adam yok takımda
Ligden yabancı alırken ki bonservis kuralı bu sezon sonunda kalkıyor değil mi ?
Evet bu Ocak ayı itibariyle kalktı. Var mı önerin?
Valla Euroleague yaparsak Arroyo'nun kontratına Farmar'ı ikna edebilir miyiz diye düşünmüyor değilim. Darüşşafaka'ya gelmeden önce Farmar yine aklımdaydı ama hem Nba sevdası hem de para konuları yüzünden pek üstünde durmamıştım. Ama belli ki İstanbul'u seviyor ve Daçka'ya 4 ay için 200 bin dolara geldiğini okumuştum. Sanki 2 milyon dolar civarına kapabiliriz gibi geliyor..
Ben de dahil burun kıvırdığımız Jamon'u boştayken alsak, Macvan ve Ersin'den vazgeçmesek şu an çok farklı olurdu herşey. Malesef hata yapa yapa doğrular öğreniliyor.