Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Hafta içi ben de bunu düşündüm ama Sassari verir mi acaba Lawal'i diye düşündüm . Lawal çok atletik, muazzam smaçları var ve skora katkı yapar ama Aradoriyi takasta kullanmayalım, onun sayı potansiyelinden faydalanmamız gerek diye düşünüyorum.

Ne Aradori'si ya.
Onu takasta falan kullanmayalim.
Öyle bir oyuncu değil Aradori.
Lawal belki iyi katoi verir ama Aradori takası olmasın.
Ben Vuyukas'ı da takasta kullanmama taraftariyim.
Jawai'nin yerine kullanalim tmm ama Vuyukas da Aradori de bir çırpıda silinecek oyuncular değiller bence..

Resmen 3 yabancı ile oynuyoruz.
Ergin Hoca'ya düşen Aradori ve Vuyukas'ı da bir an önce rotasyona dahil etmek olmalı.
Arroyo, Micov ve Erceg ile bir yere kadar gideriz.
Onlara yardım edemek yabancı oyuncularımız var ama kullanamıyoruz.

Ozan Yoldaş;n889175' Alıntı:
Arkadaşlar acaba pocius durumu nedir sahalara nezaman dönücek...
bu sitede bazen herkesin aklına geleni yazdığını önceki mesajları okumadığını düşünüyorum onun için sorun cevapsız kalmış keşke cevabı bilseydim cevap vermekten keyif duyardım

Ozan Yoldaş;n889175' Alıntı:
Arkadaşlar acaba pocius durumu nedir sahalara nezaman dönücek...
bu sitede bazen herkesin aklına geleni yazdığını önceki mesajları okumadığını düşünüyorum onun için sorun cevapsız kalmış olabilir keşke cevabı bilseydim cevap vermekten keyif duyardım

Jawai'yi bir an önce elden çıkarmak lazım. TBL ve Euroleague'deki en kötü pivot olduğuna bahse girebilirim. Zaten yaz döneminde de yazdık sık sık, bu durumda iyi bir performans vermesi de beklenemez.

Vasat bir pivot bile Jawai'den çok daha fazla katkı verir bize.

edit: Pocius iki hafta daha yokmuş...

Shane Lawal 28 yaşında kariyerinde ilk kez Eurolegue/Eurocup gören bir isim ama şu Jawai'den sonra burun kıvırmam normalde vasat bir oyuncu olsa da.Arroyo ona zorla sayı attırır atletizmini kullandırtarak.Ama biraz bekleyip Nba'den kopan isimlerden birine yönelsek daha iyi olabilir sanki.Jawai'den iyi olacak ama totalde ne kadar iyi? Nötrüm Lawal ismine.Normalde direkt negatif olurdum asıl Lawal'i bile istemiyordum da Jawai sağolsun

GSW,Nedovic'i serbest bırakmış.Keşke alabilsek.Biraz deli doludur ama hem tribünlerin seveceği tarzda hem topla ilişkisi iyi ön alan savunmasına da ciddi katkısı olur.

Erdem Çetin;n889350' Alıntı:
GSW,Nedovic'i serbest bırakmış.Keşke alabilsek.Biraz deli doludur ama hem tribünlerin seveceği tarzda hem topla ilişkisi iyi ön alan savunmasına da ciddi katkısı olur.

Yani hakikatten cuk otururdu hocam. Keşke düşünülse ya da şöyle diyeyim keşke bütçe olsa.

Erdem Çetin;n889350' Alıntı:

Yani hakikatten cuk otururdu hocam. Keşke düşünülse ya da şöyle diyeyim keşke bütçe olsa.

Nedovic bu takıma 2 level birden atlatır.
Yalnız 2 numara değil mi Nedovic.
Tam 1 numara değil diye biliyorum.
Yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Nihat Bölgi;n889355' Alıntı:
Nedovic bu takıma 2 level birden atlatır.
Yalnız 2 numara değil mi Nedovic.
Tam 1 numara değil diye biliyorum.
Yanlışta hatırlıyor olabilirim.

2 numara daha çok.Combo guard ya da 1.5 numara diye tabii ettiğimiz türden.

Valencia ve Efesle anılıyor.Iki takima da ciddi katkı yapar.

Bence Milano top 16'ya kalamayacak.
Arroyo'ya yedeklik için Hackett ve Jawai'nin yerine de Samuels ikilisi bize çok şey katar :)

Nihat Bölgi;n889367' Alıntı:
Bence Milano top 16'ya kalamayacak.
Arroyo'ya yedeklik için Hackett ve Jawai'nin yerine de Samuels ikilisi bize çok şey katar :)

İki oyuncunun toplam maliyeti + bonservisleri neredeyse bu yılın bütçesinin yarısı eder. Güzel bir temenni ama hiç kimse artık takviye falan beklemesin eldeki kadrodan en üst düzey verim alacağız almaya mecburuz. Kulüp, açık deniz de alabora olmuş güvertesi su alan gemi misali ağırlık yapan ne varsa yollar ayrılıyorken ek bütçe çok uzak bi ihtimal hatta ihtimal dağilinde bile değil :)