Hafta içi ben de bunu düşündüm ama Sassari verir mi acaba Lawal'i diye düşündüm . Lawal çok atletik, muazzam smaçları var ve skora katkı yapar ama Aradoriyi takasta kullanmayalım, onun sayı potansiyelinden faydalanmamız gerek diye düşünüyorum.
Melih Bay;n889259' Alıntı:Shane Lawal gündemimiz deymis. Nasil bir oyuncu? bilgi verebilirmisiniz
bu sitede bazen herkesin aklına geleni yazdığını önceki mesajları okumadığını düşünüyorum onun için sorun cevapsız kalmış keşke cevabı bilseydim cevap vermekten keyif duyardımOzan Yoldaş;n889175' Alıntı:Arkadaşlar acaba pocius durumu nedir sahalara nezaman dönücek...
bu sitede bazen herkesin aklına geleni yazdığını önceki mesajları okumadığını düşünüyorum onun için sorun cevapsız kalmış olabilir keşke cevabı bilseydim cevap vermekten keyif duyardımOzan Yoldaş;n889175' Alıntı:Arkadaşlar acaba pocius durumu nedir sahalara nezaman dönücek...
Erdem Çetin;n889350' Alıntı:GSW,Nedovic'i serbest bırakmış.Keşke alabilsek.Biraz deli doludur ama hem tribünlerin seveceği tarzda hem topla ilişkisi iyi ön alan savunmasına da ciddi katkısı olur.
Erdem Çetin;n889350' Alıntı:GSW,Nedovic'i serbest bırakmış.Keşke alabilsek.Biraz deli doludur ama hem tribünlerin seveceği tarzda hem topla ilişkisi iyi ön alan savunmasına da ciddi katkısı olur.
Nihat Bölgi;n889355' Alıntı:Nedovic bu takıma 2 level birden atlatır.
Yalnız 2 numara değil mi Nedovic.
Tam 1 numara değil diye biliyorum.
Yanlışta hatırlıyor olabilirim.
Nihat Bölgi;n889367' Alıntı:Bence Milano top 16'ya kalamayacak.
Arroyo'ya yedeklik için Hackett ve Jawai'nin yerine de Samuels ikilisi bize çok şey katar