Hackett falan değil de Kazan olur da çıkamazsa Jerrells uygun fiyata alınabilir sanırım. Hem aradığımız tarzda skor yapabilecek, birebirde kolay geçen bir kısa.
Muhammed Selçuk;n889382' Alıntı:Hackett falan değil de Kazan olur da çıkamazsa Jerrells uygun fiyata alınabilir sanırım. Hem aradığımız tarzda skor yapabilecek, birebirde kolay geçen bir kısa.
Jerrels gayet iyi savunmacı yalnız.Ozan Yoldaş;n889448' Alıntı:Hala diyonuz jerrels diye bu takıma kesin pota altı oyuncusu lazım.1-2 tane sağlam.Galatasarayın hücumda sorunu yok savunmada problemi var.
Ahmet Öztürk;n889485' Alıntı:2 senedir piyot transferinde yanlış tercih yapıyoruz.
3+2 kuralın değişmesi aleyhimize olacaktır.Ligde bu kadroyla final oynamak başarıdır.
Son cümleden herhangi bir ana mesaj alamadım.Hopson Holland'dan falan gömlek gömlek üst seviye oyuncu.Sırf bilinmedik adam bulalım diye gücümüz varken Hopson'ı kovalamak yerine bilinmedik adam mı alalım? Anlamadım ne anlatmak istedinBurak İpek;n889567' Alıntı:Aradori bu saatten sonra toparlanır mı nasıl toparlanır kestiremiyorum.Ayrıca Ergin Hocanın Aradori'ye set çizmediğini söyleyenler var ama bu görüşe katılmıyorum çünkü Aradori perde çıkışlarında kendine şut atacak imkan yaratamıyor.Çünkü fazla kilosu var ve atletizm sıfır.Cenk ve Marko perdelerden ok gibi fırlıyorlardı.Aradori?
Jerrels mı? Allah korusun.Jamont'un sağlıklı halini düşündüğümüzde Jamont'tan çok daha dağınık bi oyuncu.Mazallah Arroyo'nun verimini bile düşürebilcek bir oyuncu Jerrels.
Eğer yabancı sınırı 3+2 olarak devam etseydi Cenk'i bize hiç bırakmazlardı, şu anda aldığı fiyatın daha fazlasını alıp ya yine Efes'e ya da FBÜ'ye giderdi.
Hackett şu şartlarda alınması mümkün olmayan bi oyuncu.Cuk oturur orası ayrı.
Şu anda adı geçen oyuncular Pavlovic, Hopson, Jamont, Law...Bunların arasında "işte budur" diyebileceğimiz bir oyuncu yok.Ya tutarsa...Beşiktaş şu bütçeyle Broekhoff'u Lofton'u Holland'ı buluyor.Biz neden hep aynı oyuncu havuzunda yüzüyoruz anlamadım.Bu işler kolay değildir illa ki ama bulan buluyor işte....
Muhammed Selçuk;n889442' Alıntı:Jawai daha iyiye gidiyor gibi. Hücumda potaya yakın yerlerde topla buluştuğunda etkili oluyor ve rahat bitiriyor, savunmada da gayretli. Yanılmıyorsam Oly maçının son çeyreğinde Hunter'ın topunu blokladı. Yavaş yavaş hamlığı atmış atlet oynuyor. Takip smacı da vardı bu akşam. Böyle giderse çok büyük bir artı katar hücum gücümüze.