Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Hackett falan değil de Kazan olur da çıkamazsa Jerrells uygun fiyata alınabilir sanırım. Hem aradığımız tarzda skor yapabilecek, birebirde kolay geçen bir kısa.

Muhammed Selçuk;n889382' Alıntı:
Hackett falan değil de Kazan olur da çıkamazsa Jerrells uygun fiyata alınabilir sanırım. Hem aradığımız tarzda skor yapabilecek, birebirde kolay geçen bir kısa.

Tabi bütçe olarak benim dediklerim çok zor bir durum. Hatta şu anda sadece hayal olarak görülebilir.

Eğer o bütçe olsaydı Jerells çok yanlış bir tercih olurdu sanki Muhammed. Dengesiz o adam takımın ritmini de bozacak kapasitede biri.

O bütçe ile daha iyileri varsa ben Jerells' ı tercih etmezdim. Ama kimse yoksa o zamab eyvallah :)

Bu arada Nedovic ile Efes görüşüyormuş. Onlar ilgileniyorsa bizim almamız artık çok zor...

Jawai daha iyiye gidiyor gibi. Hücumda potaya yakın yerlerde topla buluştuğunda etkili oluyor ve rahat bitiriyor, savunmada da gayretli. Yanılmıyorsam Oly maçının son çeyreğinde Hunter'ın topunu blokladı. Yavaş yavaş hamlığı atmış atlet oynuyor. Takip smacı da vardı bu akşam. Böyle giderse çok büyük bir artı katar hücum gücümüze.

Jerrels'a bütçe yetmez muhtemelen ama gelse ben iş yapabileceğini düşünüyorum.Dengesiz filan ama ön alan savunmasını toparlardı,gününde oldu mu hücumda da etkilidir,Nolan Smithten beklenen rolün daha iyisini yapardı.

Hala diyonuz jerrels diye bu takıma kesin pota altı oyuncusu lazım.1-2 tane sağlam.Galatasarayın hücumda sorunu yok savunmada problemi var.

Jawai üç dakika oynayınca nefes nefese kalıyor. Allahaşkına defolsun gitsin şu adam. Acayip sinirim bozuluyor artık izlerken. Vuyukas da ayrıca facia. Aradori çok çok ağır, şutu da felaket. Beklentilerimizin çok çok altında... Kadroda 7 yabancı var ama Arroyo, Micov, Erceg ve biraz Pocius'tan verim alabiliyoruz.

Jawai ve Vuyukas her ne olursa olsun yollanmalı. Shane Lawal'i getirebilirsek iyi olur.

Jawai dışında oyuncu göndermek şu anda büyük hata olur yönetim transfer yapmayı yasaklamış olduğu için.

Ben Aradori ve Vuyukas'ın top 16 ile birlikte kendine geleceklerini düşünüyorum.

Daha doğrusu Ergin Hoca kendine gelirse diğer oyuncularımız da kendine gelecektir.

2 senedir piyot transferinde yanlış tercih yapıyoruz.
3+2 kuralın değişmesi aleyhimize olacaktır.Ligde bu kadroyla final oynamak başarıdır.

Ozan Yoldaş;n889448' Alıntı:
Hala diyonuz jerrels diye bu takıma kesin pota altı oyuncusu lazım.1-2 tane sağlam.Galatasarayın hücumda sorunu yok savunmada problemi var.
Jerrels gayet iyi savunmacı yalnız.

Bizim hem ön alan sıkıntılı hem pota altı savunma olarak.

Şu elenirse mantığıda acaip saçma. Turow, Neptunas gibi takımlara eyvallahta 10+ milyonluk takım EL'de elenince oyuncusunu yollamaz. Bİz ilk turda elensek Arroyo'yu yollar mısınız Top 16'ya kalan bi takımdan teklif geldiğinde.

Ahmet Öztürk;n889485' Alıntı:
2 senedir piyot transferinde yanlış tercih yapıyoruz.
3+2 kuralın değişmesi aleyhimize olacaktır.Ligde bu kadroyla final oynamak başarıdır.

Elimizde k​albur üstü 4 t​ane yerli v​arken n​asıl ​f​ayd​alı ol​ac​ak mer​ak ettim.

Jerrels konusun​a gelince t​akımd​a bir düzen s​ağl​anm​ay​a ç​alışılıyor jerrels gibi kontrolü çoğu z​am​an k​aybeden bir oyuncunun bu t​akımd​a iş y​apm​asın​a imk​an yok. Nol​an iyi bir oyuncudur s​adece düzen kurb​anı oldu.

Milano da düzen takımıydı geçen sezon. Jerrells skora ihtiyaç olunduğunda parkeye sürülüp skor atıp benche geri geliyordu. Benim fikrim bu sorumluluğu Aradoriye vermek, yeterince veremedik o skor sorumluluğunu ona. Ayrıca Vuyukasla 1 kere top buluşturduk gayet iyi birebir oynayıp faul aldı ve atışları sayıya çevirdi sonra oyundan çıktı. Keza Aradoriye de top vermiyoruz sonra verimli olamadı diyip oyundan alınıyor.

Yabancı oyuncuların serbest olması aleyhimizde olabilir.Bu kuralı gelmeseydi Cenk akyol takımda tutabilrdik.Elimizdeki 4 yerli oyuncuda 3+2 için yeterlidir. Furkan,Ender .Sinan,Kerem
Bizdeki Yabancılarının hepsinin kaliteli olduğunu söylenemez başarılı olmak için yabancılar iyi olması gerekebilir.Gecen sene böyle bir zorunluluk yoktu 3+2 vardı.
Efes Krstic,Lasme Galatasaray iyi oynamayan Vuyukos,Jawai var Efesin elinde kaliteli türk piyot yok 3+2kuralı olmadığı için bunlar sıkıntı değil.
Gecen seneye göre ligde güçlenen takımlar var playy offlarfa yabancı sayısı serbest olmasında dolayıda her türlü süpriz olabilir.

Aradori bu saatten sonra toparlanır mı nasıl toparlanır kestiremiyorum.Ayrıca Ergin Hocanın Aradori'ye set çizmediğini söyleyenler var ama bu görüşe katılmıyorum çünkü Aradori perde çıkışlarında kendine şut atacak imkan yaratamıyor.Çünkü fazla kilosu var ve atletizm sıfır.Cenk ve Marko perdelerden ok gibi fırlıyorlardı.Aradori?
Jerrels mı? Allah korusun.Jamont'un sağlıklı halini düşündüğümüzde Jamont'tan çok daha dağınık bi oyuncu.Mazallah Arroyo'nun verimini bile düşürebilcek bir oyuncu Jerrels.
Eğer yabancı sınırı 3+2 olarak devam etseydi Cenk'i bize hiç bırakmazlardı, şu anda aldığı fiyatın daha fazlasını alıp ya yine Efes'e ya da FBÜ'ye giderdi.
Hackett şu şartlarda alınması mümkün olmayan bi oyuncu.Cuk oturur orası ayrı.

Şu anda adı geçen oyuncular Pavlovic, Hopson, Jamont, Law...Bunların arasında "işte budur" diyebileceğimiz bir oyuncu yok.Ya tutarsa...Beşiktaş şu bütçeyle Broekhoff'u Lofton'u Holland'ı buluyor.Biz neden hep aynı oyuncu havuzunda yüzüyoruz anlamadım.Bu işler kolay değildir illa ki ama bulan buluyor işte....

Burak İpek;n889567' Alıntı:
Aradori bu saatten sonra toparlanır mı nasıl toparlanır kestiremiyorum.Ayrıca Ergin Hocanın Aradori'ye set çizmediğini söyleyenler var ama bu görüşe katılmıyorum çünkü Aradori perde çıkışlarında kendine şut atacak imkan yaratamıyor.Çünkü fazla kilosu var ve atletizm sıfır.Cenk ve Marko perdelerden ok gibi fırlıyorlardı.Aradori?
Jerrels mı? Allah korusun.Jamont'un sağlıklı halini düşündüğümüzde Jamont'tan çok daha dağınık bi oyuncu.Mazallah Arroyo'nun verimini bile düşürebilcek bir oyuncu Jerrels.
Eğer yabancı sınırı 3+2 olarak devam etseydi Cenk'i bize hiç bırakmazlardı, şu anda aldığı fiyatın daha fazlasını alıp ya yine Efes'e ya da FBÜ'ye giderdi.
Hackett şu şartlarda alınması mümkün olmayan bi oyuncu.Cuk oturur orası ayrı.

Şu anda adı geçen oyuncular Pavlovic, Hopson, Jamont, Law...Bunların arasında "işte budur" diyebileceğimiz bir oyuncu yok.Ya tutarsa...Beşiktaş şu bütçeyle Broekhoff'u Lofton'u Holland'ı buluyor.Biz neden hep aynı oyuncu havuzunda yüzüyoruz anlamadım.Bu işler kolay değildir illa ki ama bulan buluyor işte....
Son cümleden herhangi bir ana mesaj alamadım.Hopson Holland'dan falan gömlek gömlek üst seviye oyuncu.Sırf bilinmedik adam bulalım diye gücümüz varken Hopson'ı kovalamak yerine bilinmedik adam mı alalım? Anlamadım ne anlatmak istedin

Muhammed Selçuk;n889442' Alıntı:
Jawai daha iyiye gidiyor gibi. Hücumda potaya yakın yerlerde topla buluştuğunda etkili oluyor ve rahat bitiriyor, savunmada da gayretli. Yanılmıyorsam Oly maçının son çeyreğinde Hunter'ın topunu blokladı. Yavaş yavaş hamlığı atmış atlet oynuyor. Takip smacı da vardı bu akşam. Böyle giderse çok büyük bir artı katar hücum gücümüze.

Jawai'nin tek eksisi kilo fazlası onu atarsa yeniden eski formuna gelecektir.

Hopson şu an listemizdeki en iyi ve bize en uygun oyuncu bence Harris ile birlikte fakat Hopson'un Hollanddan kat kat üstün oyuncu olduğu görüşüne maalesef katılmıyorum Holland cidden çok güçlü ve komple bir oyuncu, yeni bir Hawkins olabilir Beşiktaş için eğer doğru kullanılırsa. Ben Beşiktaşı bu sene baya beğeniyorum, kaliteli bir rotasyonları var. Engin ve Cenk'in gitmesi bence hataydı sene başında ya da en azından Kerem Tunçeri alınabilirdi. Seneye de eğer adam akıllı bir yapılanmaya gidilecekse işe kesinlikle Marjanovic ile başlanmalı.