Onur Gürel;n889570' Alıntı:Son cümleden herhangi bir ana mesaj alamadım.Hopson Holland'dan falan gömlek gömlek üst seviye oyuncu.Sırf bilinmedik adam bulalım diye gücümüz varken Hopson'ı kovalamak yerine bilinmedik adam mı alalım? Anlamadım ne anlatmak istedin
Hopson'ın Holland'dan gömlek gömlek üst seviye oyuncu olduğuna katılmıyorum.Bence ikisi de iyi oyuncular ama öyle üst seviye oyuncu falan değiller.Kariyerlerini kıyasladığımızda arada bir uçurum yok.Birini Efes'te izledim, birini Beşiktaş'ta.Performans açısından da Holland'ın Hopson'dan aşağı kalır yanı yok.
Neyse benim söylemek istediğim şu ki ; Jamont Gordon da Scotty Hopson da aylardır maça çıkmıyorlar.Avrupa'daki tek atletik Amerikalı oyuncu bunlar değil.Hazır olmayan bir Hopson yerine, Holland standardında hazır bir oyuncuyu tercih etmek daha doğru olur bence...Litvanya, Sırbistan, İspanya, İtalya, İsrail liglerinin orta sıra takımlarında rotasyonu rahatlatacak, atletik, vasat üstü bir Amerikalı yok mu yani ? Sene başından beri bir Jamont'dur gidiyor sanki piyasada oyuncu yok.