Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Onur Gürel;n889570' Alıntı:
Son cümleden herhangi bir ana mesaj alamadım.Hopson Holland'dan falan gömlek gömlek üst seviye oyuncu.Sırf bilinmedik adam bulalım diye gücümüz varken Hopson'ı kovalamak yerine bilinmedik adam mı alalım? Anlamadım ne anlatmak istedin

Hopson'ın Holland'dan gömlek gömlek üst seviye oyuncu olduğuna katılmıyorum.Bence ikisi de iyi oyuncular ama öyle üst seviye oyuncu falan değiller.Kariyerlerini kıyasladığımızda arada bir uçurum yok.Birini Efes'te izledim, birini Beşiktaş'ta.Performans açısından da Holland'ın Hopson'dan aşağı kalır yanı yok.
Neyse benim söylemek istediğim şu ki ; Jamont Gordon da Scotty Hopson da aylardır maça çıkmıyorlar.Avrupa'daki tek atletik Amerikalı oyuncu bunlar değil.Hazır olmayan bir Hopson yerine, Holland standardında hazır bir oyuncuyu tercih etmek daha doğru olur bence...Litvanya, Sırbistan, İspanya, İtalya, İsrail liglerinin orta sıra takımlarında rotasyonu rahatlatacak, atletik, vasat üstü bir Amerikalı yok mu yani ? Sene başından beri bir Jamont'dur gidiyor sanki piyasada oyuncu yok.

Jamont Gordon, Galatasaray'da yeniden oynamayı çok istiyor.

Ergin Ataman hazır bir oyuncu istediğini söyledi fakat Jamont'un son durumu hakkında kimsenin net bir bilgisi yok. Bunu öğrenmek çok zor değil. Jamont Gordon, Galatasaray'da oynamak ve kendisini burada yeniden ispatlamak istiyorsa kısa süreli ( 2 ay ) bir sözleşmeyi kabul etmeli. Başarılı olursa zaten Ergin hoca onunla devam etmek isteyecektir. Jamont ile uzun süreli bir sözleşmeye şu an biz de karşıyız.

Martynas Pocius bu hafta döneceği için 3 numarayı Sinan ve Pocius bir süre idare edebilirler. Hatta Jamont bile güçlü fiziğiyle bazı dakikalarda 3 numaraya kayabilir.
Ancak takımın şu an en acil eksiliği kısa değil, atletik pota altını karartacak bir uzun oyuncu olduğunu unutmamak gerekiyor.

Zamanında burun kıvırdığımız Jamon bile halâ istikrarlı katkıyla çok iyi oynuyor Datça'da. O yüzden macera aramaya gerek yok, ne vereceği belli olan guard ve pivot alınsın yeterlidir.

Murat Özyer, Gordon ve iki farklı oyuncu ile görüştüğümüzü ve bu akşam bunlardan biri ile sözleşme imzalama noktasına gelebileceğimizi söyledi. Oyunculardan biri Avrupalıymış.

Özyer ya Jamont yada Avrupalı bir oyuncuyla bu akşam anlaşma noktasına geleceğiz dedi uzunların da zamanla düzeleceğini söyledi.Yani Jamon olmazsa Avrupalı gelecek.

Jasaitis olursa sadece Euroleague için kullanılır Micov gelene kadar.
Gelabele Strasbourg ile anlaştı o değil muhtemelen.
Jamont olursa eğer 2 aylık sözleşme imzalayalim. Jawai de yaptığımız gibi bir hata yapmayalim. Eğer iyi olursa daha sonra yine uzatiriz sözleşmesini.

Halil Umut Özdemir;n889646' Alıntı:
Niue isim söylemezler anlamıyorum. Isim söyleselerdi biz de bu kadar düşünmesek.

Bu arada Gelebale Strasburg'la imzaladı diye biliyorum

İsim vermemesi iyi oldu.
Hopson ismini açıklayınca bu transfer yattı.
Ben o ismi açıklamamasıni doğru buluyorum bu yüzden...

Gordon ve uçana kaçana zıplayan 5 numara ile atletik yapımıza kavuşuruz.

Arroyo-Ender-Sinan-Poicius-Micov-Aradori-Kerem-Erceg ve Furkan bizi çok iyi idare ediyorlar.

Bunlara ekstra 2 oyuncu katarsak çok daha rahatlayacağız.

Hatta TOP 16 öncesi Aradori'yi yollayıp 3-4 oynayabilen birini alırsak çok iddialı bir takım yaparız.

Doğancan Aksu;n889654' Alıntı:
Uzunlar düzelir çok iyimser bir açıklama olmuş,herhalde 2 transfere vize çıkmadı yönetimden.

Ya da top16'ya kadar oraya adam düşünülmüyor olabilir. Mağlum elenen takımlardan falan koparılabilir birileri.