Bende sağlıklı bir Gordon'un Carter'dan daha yetenekli ve 1 gömlek daha üstün bir oyuncu olduğu kanaatindeyim.
Keşke böyle olsaydı işimiz daha kolay olurdu ama bence realistik anlamda 4.lük ya da 5.lik yerimiz.Bu kadar sıkıntıdan sonra olur da bir sinerji yakalanırsa 4.lüğü alırız ama aksi takdirde ben top8 beklemiyorum bu sezonPana-Maccabi maçını izledim.Kağıt üstünde ikisindende çok daha iyi takımız biz.Sadece adları kalmış İkisininde.İkisinede fark atıcaz Abdi İpekçide.
Madrid-Barcelona'yı İlk 2 yazarsak,pana ve maccabi'yi geçip 3. olmamak için hiçbir neden yok.İçerde Madrid ve barcelonayı da yenmemiz lazım.Bu 4 takımda eski güçlerinde değil.Birini deplasmanda da yenmemiz lazım.Gözüme Panatinaikos'u kestirdim.
Ben Maric'e sıcak bakmıyorum.Elimizde 2 tane tecrübeli ve nispeten ağır uzun varken,bence Maric yanlış tercih olur.Shane Lawal olsa keşke.Maric-Erceg-Young-Kerem bence totalde yetersiz bir kurgu olur.Vougioukas'dan ağzı yanan Ataman,bence benzer riske girmeyecektir.Çünkü Maric'in kariyeri baş aşağıya gidiyor.Onu seçeceğine Young tarzı Nba'den kesilmiş birileri gelmeli,ya da Nbdl'den diye düşünüyorum.
Carter konusunda da son dakikaya kadar bakın biz başkasını alırız deyip,fiyat indirmeye çalıştığımızı düşünüyorum.Oyuncu nasılsa kafasında Uşak'ı bitirmiş.Bu saatten sonra Uşak'ta tutmak istemeyecektir.Umarım gelir de Carter.
Para olsa alınacak isim belli;Tofaş'dan samet geyik...