Nereye yazacağımı bulamadım. Karşıyaka'ya verilen iki maç seyircisiz oynama cezasının yeni yönetmeliğe göre bir sonraki Galatasaray maçında uygulanması gerekmiyor muydu?
Önümüzdeki maç ve takip eden muhtemel play off eşleşmesindeki GS maçı.
Nereye yazacağımı bulamadım. Karşıyaka'ya verilen iki maç seyircisiz oynama cezasının yeni yönetmeliğe göre bir sonraki Galatasaray maçında uygulanması gerekmiyor muydu?
Burda öyle yazmıyor:Önümüzdeki maç ve takip eden muhtemel play off eşleşmesindeki GS maçı.
Taylor Rochestie bizim eski oyuncumuzmuş. Hiç hatırlamıyordum. Gerçi o dönem basketbolu pek takip edemiyordum.
Taylor Rochestie - Türkiye Basketbol Ligi Oyuncusu
Esvet Bey, bizim Türk basını o kadar iyi yapıyor ki işini(!) değişen yönetmelikten haberleri bile yok.
O değilde seneye şöyle bir kadromuz olsa bence F4 hayal olmazdı.
Arroyo/Gordon/Ender
Sinan/Carter/Serhat
Harris/Serhat/Carter
Brown/Kerem/Ersin(Samet)
Young/Marjanovic/Sertaç
Erceg tamam gününde olduğu zaman çılgın atabilen bir şutor ama F4 hedefi olan bir takımın banko 4 numarası olmamalı çünkü savunması gerçekten zayıf..
Arroyo 37 yaşında olacak gelecek yıl ve fizik olarak iyice yıpranacaktır zaten ayakları bir hayli yavaş tabii o giderse yerini bu kıtadan doldurmak çok zor ama kalırsa bile Gordon gibi bir oyuncuyla kalıp süresi çok iyi ayarlanmalı.
Niye seneye bırakalım ki F4'e kalmayı !
Allah'ın izniyle bu sene de yaparız.
Yeter ki;
1-Pocius ve Maric gereken katkıyı versin.
2-Savunmamiz daha sertleşsin ve otursun.
GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi
Resmi sitede Maric çıkmış, Carter eklenmiş.
Acaba ligde Carter mı oynayacak bundan sonra Maric yerine.
Bu kadroya bir de Micov'u yazsan tam olacak.O değilde seneye şöyle bir kadromuz olsa bence F4 hayal olmazdı.
Arroyo/Gordon/Ender
Sinan/Carter/Serhat
Harris/Serhat/Carter
Brown/Kerem/Ersin(Samet)
Young/Marjanovic/Sertaç
Erceg tamam gününde olduğu zaman çılgın atabilen bir şutor ama F4 hedefi olan bir takımın banko 4 numarası olmamalı çünkü savunması gerçekten zayıf..
Arroyo 37 yaşında olacak gelecek yıl ve fizik olarak iyice yıpranacaktır zaten ayakları bir hayli yavaş tabii o giderse yerini bu kıtadan doldurmak çok zor ama kalırsa bile Gordon gibi bir oyuncuyla kalıp süresi çok iyi ayarlanmalı.
Kendimizi kandırmayalım lütfen F4 yapmanın en önemli yolu savunmadan geçer Eurolig 'in en fazla sayı yiyen takımlarından birisiyiz. Bu takımın en fazla süre alan iki oyuncusu Arroyo ve Erceg kesinlikle F4 seviyesinde takımların savunmacıları değil. Yukarıda yazdığım kadroda Erceg yoktu ve Arroyonun sürelerini ona göre ayarlamalıyız dedim.. Ne kadar Carter kısa savunmamızı biraz olsun rahatlatsa da Eurolig seviyesinden bahsediyoruz bir oyuncuyla olucak iş değil bu hala istenilen düzeyde değiliz ve mevcut şartlarda olmamızda oldukça zor. Bende isterim tabiiki daha iyi olmayı ama realist bakmaya çalışıyorum.
Şu grupta top 8 yapmak çok büyük başarıdır zaten.
Ayrıca Pocius'un verim verebilmesi için oyunun hızlanması lazım sete yerleşince çok yavaş oyun kuruluyor ve bu tempo onun oyunu değil.
Maricin dakikaları iyi ayarlarsın kafi.