Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

İzzet çok yetenekli ancak savunmada pozisyon bilgisi zayıf.fiziksel olarak da yetersiz kalıyor.lakin şu durumda boyu 2,06 'nın üstünde kim olursa işimizi görür.kerem 37 yaşında.bu tempoyla 10 maç sonra sakatlıkları başlar

henüz ortada dedikodu bile yok ama Ergin hoca bence ister İzzeti. İsteyeceği maaş da bizi zorlamaz diye düşünüyorum.
Hatta burnuma hülle kokuları geliyor.

Mutlu Demir diyenler var Mutlu Demir ile Yeşilgiresun Belediyespor ilgileniyor. Yani oyuncu o çapta bir oyuncu. Ege oynasa bana göre daha iyi İzzet için şartlar istenilen düzeyde olursa denemekte fayda var. Yetenekli olduğu kesin.

İzzet'i normalde ben de istemem ama malesef Ege takım planlarında yok.4 kişi ile de orası gitmez 5 kişi olsun ligde en azından 10 dakika süre alır rahatlatır rotasyonu İzzet.

Eurolig takımı olmalıyız diyoruz vs ama Eurolig in resmi sitesine girip, bizim haberleri okuyan kaç kişi? Bizim maç özetini 13K kişi izlerken Pana-Maccabi maçı 27K da.
Bu önemli bir algıdır. Bir yerlerde de bu sayıları tutuyorlardır. Buraya ilgimiz fazla olursa, bizi hiç bir zaman göz ardı edemezler. Gelecek senenin takımlarını kurarken arada bunu da yaparsak o kadroları kuramazsakta şuanki kadroları kuracak bütçeyi muhafaza edebiliriz.

Ya benim elimde olsa Mutlu'ya basketbolcu lisansı vermem, bu herifin basketbolcu evraklarına sahip olması Türk sporu için bir utanç ya yemin ederim.

İzzet gelecekse gelsin, 4-5 oynar şutu var dışarıdan falan. Allahaşkına Mutlu'ya para harcamayalım yazıktır günahtır.

Ergin Hoca'nın Mutlu'yu isteyeceğini sanmıyorum. Geçen sene transfer edildikten 1 ay sonra KSK'ya yolladı. İzzet için sanırım buyout ödeme şartı 1 Ocak itibariyle sona erdi. Uygun bir ücrete kadroya dahil edebiliriz.

Allah aşkına ne Mutlu'su !!
Mutlu'nun basketbolcu oluşu Türk Basketbol'unun içler acısı halini gösteriyor.
İzzet umarım gelir.
Ama Mutlu gelmesin Allah aşkına.