Ne Serhat Cetın ne de Izzet'ten is olur...Kenarda otura otura iyice paslanan bu 2 isimin gitmesi gereken yerler bir Efes-GS gibi takımlardan ziyade Ksk-Usak tarzi takimlar.. Bu sene tek begendigim oyuncu Tofas'tan Samet Geyik duruyor.
http://www.tbf.org.tr/docs/default-...ve-transfer-yonergesi-2014-2015.pdf?sfvrsn=10
Şu yönergenin 12. sayfasında Transfer bölümü var ama nedense 5. sayfadan sonrası çıkmıyor bende, o kısmı görebilen biri varsa tam olarak ne şekilde olduğuna bakarsa iyi olur.
paylaşıldı mı bilmiyorum ama,
Türkiye Ligi'ndeki basketbolcular ve yıllık ücretleri
Fiyatlar dolarsa eğer doğru olması lazım ama euroysa biraz şişirme olabilir.Ama dolar bazında verilmişse ücretler buna yakın diye biliyorum ben..Emir ve Zoric dışında komple yanlış olması lazım listenin.İsmail Şenol demişti dün ben de kendisiyle aynı fikirdeyim.
Micov 850-900k,Furkan indirime gitmiş haliyle 900k,Erceg 1.1,Arroyo 1.5,Perper 750k,Bjelica 1.4,Semih 700k(dolar),Goudelock 800k.Bunlar bildiklerim.Eminim daha bilgili ağabeyler ya da arkadaşlar vardır.Şişirme buradaki fiyatlar.
Fiyatlar dolarsa eğer doğru olması lazım ama euroysa biraz şişirme olabilir.Ama dolar bazında verilmişse ücretler buna yakın diye biliyorum ben..
Arroyo 1.9 milyon dolar olarak kalmış benim aklımda mesela
Furkan indirim yapmadan önce 1.1 milyon euro idi sanırım sonra 900 bin euroya indi o da o zamanki kura göre 1.1 1.2 milyon dolar olabilir.Erceg için 1.5 milyon dolar bence de veriliyordur.
Micov için 1.1 milyon dolara da çok afaki bakmam
Sonradan gördüm onu euro ise şayet yüksek gibi ama belki de öyledir ya da belki para birimi hatası yapılmıştır ama rakamlar bana olabilitesi var gibi geldiEuro ..üsten ikinci satırın sonunda birimi yazmış
Ben Engin'in bu ağır sözleri hakeden bir sporcu olduğunu düşünmüyorum.Bence biraz fazla önyargılı davranmışsınızÖzellikle son 2 aydır engin atsür inanilmaz bir performans gösteriyor . 2 yil boyunca Galatasaray'ı rehabilitasyon merkezi olarak kullanıp , saglık icin spor yapan bu 'sporcu' Besiktas 'da hayatının basketbolunu oynuyor . Emre belezoglu bile Engin'in yanında daha sempatik kaliyor . Spor dünyasında tiksindigim baska bir sporcu daha yok .. Galatasaray'da 2 yil boyunca kazandıgın para haram olsun .