Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Eğer Mutlu ve İzzet gelirse Maric eurolig maçlarına kayar ve Justin'e lig lisansı çıkarılır.
Ya biri bana Lig Lisansı çıkmış birinin lisansını nasıl yok sayacağımızı anlatabilir mi? Hakan bey sadece sizin için demiyorum bir çok kişi de şu algı var: türk uzun alıp mariç eurolige kaydıralım. iyi tamam da adama bir kez lisans cıktı. Yok bu 4 uzunun yanına alalım derseniz tamam anlarım da ki bence almak gerekir, İzzet iyi bir takviye olur. Ama Mariçe bir kere lisans çıktı ve artık yok sayılamaz. Ve bizim lig için sadece 1 lisans hakkımız kaldı onu da carter için kullanmamız lazım bence, çünkü kısa oyunculardan pociusdan yeterli katkıyı alamıyoruz. Her şeye rağmen bir tane türk kısa almamız lazım rotasyonda sıkıntı yaşıyoruz, carter gelse de süre sıkıntısı yaşayacağız...

Bir aylık kontratla Le Mans'a giden ve sözleşme süresi sona eren İzzet Türkyılmaz Avrupa kulüplerine önerildi.

Yönergelere göre Fenerbahçe ile İzzet Türkyılmaz arasındaki sözleşme feshedildiği için oyuncunun bu sezon Türkiye'de transfer yapmasına olanak kalmadı. Türkyılmaz Le Mans'ta 2.1 ribaund, 1.7 ribaundla oynamıştı.

Ya biri bana Lig Lisansı çıkmış birinin lisansını nasıl yok sayacağımızı anlatabilir mi? Hakan bey sadece sizin için demiyorum bir çok kişi de şu algı var: türk uzun alıp mariç eurolige kaydıralım. iyi tamam da adama bir kez lisans cıktı. Yok bu 4 uzunun yanına alalım derseniz tamam anlarım da ki bence almak gerekir, İzzet iyi bir takviye olur. Ama Mariçe bir kere lisans çıktı ve artık yok sayılamaz. Ve bizim lig için sadece 1 lisans hakkımız kaldı onu da carter için kullanmamız lazım bence, çünkü kısa oyunculardan pociusdan yeterli katkıyı alamıyoruz. Her şeye rağmen bir tane türk kısa almamız lazım rotasyonda sıkıntı yaşıyoruz, carter gelse de süre sıkıntısı yaşayacağız...

Geçici lisans diye birşey var iki aylık anlaşma yapılan oyuncuya bunu akıl etmiştir heralde yöneticilerimiz.

Bence bu saatten sonra transfer olmayacak ama lig icin serhat hamlesi yapmak cok acil gibi tabi sartlar oluşursa. Lig icin kisa rotasyonu:
Ender
Arroyo
Pocius-carter
Sinan
Micov
5 oyuncu var 3 mevki için 120 dk yapiyor. Arada göktürkü hiç denemiyor hoca ama bir sakatlık falan olsa yandık. Demem o ki bence bir yerli türk kısa almak gerek. En iyi adayım serhat çetin. Ülker bırakır mı bir denemek sormak lazım.

ya arkadaşlar ezeli rakip bize oyuncusunu verirmi allah aşkına siz nasıl yorum yapıyorsunuz anlamıyorum biz olsak verirmiyiz arroyo yu onu bi düşünün
Arroyo ile serhatı kıyaslaman da çok güzel olmuş esasen. Ülker Serhatı serbest bırakmayı düşünüyordu. Uzun zamandır oynatmadıkları işlerine yaramayan oyuncu neden zorlanmasın, Serhatla konuşulsa serbest kalması ya da takımdan ayrılmak için zorlayabilir.

Arroyo ile serhatı kıyaslaman da çok güzel olmuş esasen. Ülker Serhatı serbest bırakmayı düşünüyordu. Uzun zamandır oynatmadıkları işlerine yaramayan oyuncu neden zorlanmasın, Serhatla konuşulsa serbest kalması ya da takımdan ayrılmak için zorlayabilir.

Olay şu ki biz serbest kalmadan Serhat ile görüşemeyiz. Eğer görüşürsek Ülker Serhat'ı serbest bırakmaz. Gerekirse sezon sonuna kadar bench te oturtur ama yine de bize gelmesine izin vermez.

Ah ahh Begiç Efes karşısında 3-3 le oynuyor şuanda. Mariç benim beklediğimden iyi çıksa da gerek kilo fazlasıyla gerekse hiç hazır olmaması sebebiyle soru işareti. Begiçi almış olsaymışız çok iyi olacakmış. Gel de yönetime kızma.

Serhat serbest kalırsa aynı İzzette olduğu gibi TBLde oynayamaz .Sadece kiralık seçeneği var .Onlar bize kiralık vermez onlar verse biz onlardan kiralık oyuncu almayız .Olmaz o iş yani

Serhat serbest kalırsa aynı İzzette olduğu gibi TBLde oynayamaz .Sadece kiralık seçeneği var .Onlar bize kiralık vermez onlar verse biz onlardan kiralık oyuncu almayız .Olmaz o iş yani

Peki biz bu durumda Uşak'tan Justin Carter'ı kiralık statüsünde mi aldık veya bu durum sadece serbest kalmış yerli oyuncular için mi geçerli?