Yeni Sezon Hazırlıkları ve Kadro Değerlendirmesi

Özellikle son 2 aydır engin atsür inanilmaz bir performans gösteriyor . 2 yil boyunca Galatasaray'ı rehabilitasyon merkezi olarak kullanıp , saglık icin spor yapan bu 'sporcu' Besiktas 'da hayatının basketbolunu oynuyor . Emre belezoglu bile Engin'in yanında daha sempatik kaliyor . Spor dünyasında tiksindigim baska bir sporcu daha yok .. Galatasaray'da 2 yil boyunca kazandıgın para haram olsun .

Yaptığın tek kelime ile ayıp. Laf ettiğin adam sahada Galatasaray formasını ile ter akıtırken sakatlandı. İnşallah bir anlık kızgınlıktır geçer gider...

earLeagueNameGPMinPtsFGFGAFG%2Pt2PtA2P%3Pt3PtA3P%FTMFTAFT%OffDefTOTAstsStlsBlksTOsPFs
2014/15EUROFurkan Aldemir620.77.83.04.075.03.04.075.00.00.0 1.82.573.32.33.86.20.30.71.31.02.8
2014/15NBAFurkan Aldemir811.01.60.81.646.20.81.646.20.00.0 0.10.350.01.82.84.50.30.30.30.41.9

<tbody>
</tbody>

From DraftExpress.com DraftExpress - NBA Draft, NCAA/International Basketball Website.
DraftExpress - NBA Draft, NCAA/International Basketball Website.

furkan aldemir'in istatistikleri.Kalsa idi bizde neler yapabilirdi.NBA'de hiç sansı yok.Kusura bakmasın.Euroleague'i domine edeceksin ki NBA'de oynayabileceksin.

Özellikle son 2 aydır engin atsür inanilmaz bir performans gösteriyor . 2 yil boyunca Galatasaray'ı rehabilitasyon merkezi olarak kullanıp , saglık icin spor yapan bu 'sporcu' Besiktas 'da hayatının basketbolunu oynuyor . Emre belezoglu bile Engin'in yanında daha sempatik kaliyor . Spor dünyasında tiksindigim baska bir sporcu daha yok .. Galatasaray'da 2 yil boyunca kazandıgın para haram olsun .

Engin Atsür bunları haketmiyor.
Biraz ağır olmuş.

Önümüzdeki sene için yerli genç oyuncularla şimdiden sözlü temas içinde olmalıyız. Sinan dışında yerli kadromuz oldukça yetersiz ve bir değişim vaktinin geldiğini düşünüyorum. Göksenin zaten bizimle olucak. Şafak Edge, Maxim Mutaf, Berkay Candan, Samet Geyik, Sertaç Şanlı, Doğan Şenli potansiyelli isimler. Bu sene bir çıkış gösteren oyuncular. Keza İzzet her zaman yetenekli diye gösterilen bir oyuncu olmuştur. Bu isimlerin performansını takip etmeli ve gerekirse şimdiden dirsek teması kurmalıyız.

Bu isimlere ek olarak Kartal Özmızrak, Tayfun Erülkü ve Kerem Kanter'de eklenebilir.

Önümüzdeki sene için yerli genç oyuncularla şimdiden sözlü temas içinde olmalıyız. Sinan dışında yerli kadromuz oldukça yetersiz ve bir değişim vaktinin geldiğini düşünüyorum. Göksenin zaten bizimle olucak. Şafak Edge, Maxim Mutaf, Berkay Candan, Samet Geyik, Sertaç Şanlı, Doğan Şenli potansiyelli isimler. Bu sene bir çıkış gösteren oyuncular. Keza İzzet her zaman yetenekli diye gösterilen bir oyuncu olmuştur. Bu isimlerin performansını takip etmeli ve gerekirse şimdiden dirsek teması kurmalıyız.

Bu isimlere ek olarak Kartal Özmızrak, Tayfun Erülkü ve Kerem Kanter'de eklenebilir.

Bunun için iyi bir şube menajerimizin olmasi gerekiyor.
O da malesef bizde yok.

Ender-Can Altıntığ-Sinan-Kerem-İzzet-Sertaç 6'lı yerli rotasyonu bence gayet iyi olur gelecek sene için.
Tabi daha henüz çok erken ama Can'ı seneye kadroya katmak için görüşme yapılmalı.

Ender-Can Altıntığ-Sinan-Kerem-İzzet-Sertaç 6'lı yerli rotasyonu bence gayet iyi olur gelecek sene için.
Tabi daha henüz çok erken ama Can'ı seneye kadroya katmak için görüşme yapılmalı.

Açıkçası ben Ender'in bizim klubümüzde miladını doldurduğunu düşünüyorum. Onun yerine Şafak Edge'yi tercih ederim. Oyun tarzı olarak çok farklı değiller. En azından Şafak önümüzdeki yıllarda da kullanabileceğimiz bir isim.

Hocaya butce bu dendi,hoca da yine iyi ayakta tutuyor takimi onca krize ragmen..Hocanin icini sorsalar kan agliyordur ama iste.Galatasaraylilik durusu bu..Parasiz pulsuz ilgisiz alakasiz son cabaya kadar...Takim kimyasi hocaninda hosuna gitmiyor ama bakalim sonu bu filmlerin iyi bitecek diye dusunuyorum... Efesin Madrid'te fark yedigini unutmayalim..Kizilyildiz Avrupa maci ve ligde 3-4 mac kazanalim ust uste..Bir seyler yerine oturur. Ama gelecek sezon su takimda kalacak oyuncu sayisi 3 ya da 4'u gecmez.

Bu parasız pulsuz olayını ben pek anlamıyorum ödeme sorunları olduğu bir gerçek ama kısmen hal edildi bunu bir tarafa bırakırsak oyuncu maliyeti açısından TBLnin hala üçüncü Takımıyız (ki üzerimizdeki iki Takımı'n bütçesi zaten Avrupa için bile sıradısı bütçeler Real,Barca ve CSKA ile birlikte en büyük bütçeye sahip bes takımdan ikisi muhtemelen ) EL'de de top Onaltı Takımları içinde dahi ortalarda bir yerdeyizdir.Maddi sorunlar yüzünden Kaybettiğimiz tek oyuncu Furkan Diğer oyuncular kendilerinden katkı alınmadığı için gittiler .Takımın yarısının değişmesi maddi sorunlar yüzünden değil staffın transfer hataları yüzünden oldu. Arroyo 1.5 milyom dolar civarı alıyor desek Erceg 1 milyon avro alıyor olsa yaklaşık 1.2 milyon dolar yapar.Micov 800 bin avro yani yaklaşık 1 milyon dolar pocius 600 bin Avro deniyordu 700 bin dolar diyelim ona da .Takımın sadece dört oyuncusunun yaklaşık maliyeti 4.5 milyon dolar civarı.4-5 milyon dolar ve altında toplam bütçes aralığında EL Takımları var.

Butçe bu bütçe şu filan bunları geçin kardeşim bu bütçeylede savunma takımı kurabilir ya da dengeli bir takım elimizdeki bütçe gayet yeterliydi bana göre dengeli bir takım kurmak için.Savunma yönünden Malik Hairstoneyi bile arar olduk durum o kadar vahim.