YGS-LYS

Ankara'yı tercih edenlere yazık olmuş :S

Trabzon'u tercih edenler ve isteyenlerin de aklı başında insanlar olduğunu görmek mutluluk verdi :)

Artık Ankara İstanbul out Ktü in olacak Gsbasket'te :)

Neyse doktorumuz belli oldu, İnşaatçımız da var , şu ciroz da avukat olaydı iyiydi :)

Hayırlı olsun herkese :)

Uğur gel abisi gel, Onur Yavuz'a kulaklarını tıka da gel

Bu internetin ve forumların en güzel özelliklerinden biri. Nereye giderseniz gidin bir tanıdığınız oluyor.
Tebrikler beyler. Evsahipleri iyi bakın misafirlerinize.

Tüm arkadaşları tebrik ediyorum.Kazanamayan arkadaşlarında önlerindeki uzun seneleri göz önüne alıp daha iyi ve sabırla çalışmalarını öneriyorum.

Murat İNAL' Alıntı:
Bu internetin ve forumların en güzel özelliklerinden biri. Nereye giderseniz gidin bir tanıdığınız oluyor.
Tebrikler beyler. Evsahipleri iyi bakın misafirlerinize.

Buyrun sizi de misafir edelim abi :) Hep Akçay hep akçay olmuyor yani :)

Hepinize tebrikler arkadaşlar,

Alperen zaten ilk tercihine girdi yakıştı kardeşime. Uğur bölümün çok güzel kendini geliştir abicim bu seneyi biraz dinlenerek geçir sonra Autocad, İdecad, Sap gibi ilerde çok işine yarayacak programları ufak ufak öğrenmeye bak.

Tıp okuyacaklara tek diyeceğim sakın asosyalleşmeyin okulda dikkat edin kendinize :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Hepinize tebrikler arkadaşlar,

Alperen zaten ilk tercihine girdi yakıştı kardeşime. Uğur bölümün çok güzel kendini geliştir abicim bu seneyi biraz dinlenerek geçir sonra Autocad, İdecad, Sap gibi ilerde çok işine yarayacak programları ufak ufak öğrenmeye bak.

Tıp okuyacaklara tek diyeceğim sakın asosyalleşmeyin okulda dikkat edin kendinize :) .

yok şamil abi asosyalleşmeyiz hatta ali sami yene tüm maçlara gelmeyi planlıyorum :)

Kazanan arkadaşlar bu mutlu gününüzde enseyi karartmak istemem ama önemli olan kazanmak değil, diplomalı işsizler kervanına katılmamak. Bunun için Şamil´in söylediği gibi ilk seneden itibaren kendinizi yavaş yavaş geliştirmeye başlamalısınız.

Arda seni de kutlarım. Tıpta okuyacak arkadaşlar, TUS´u unutmayın maçlara giderken. : )

Beklediğim yere girdim.

Marmara Üniversitesi - Sigortacılık

Tüm arkadaşlarımı kutlarım.Bundan sonrası hepimiz için hayırlı olsun.

Onur Yavuz' Alıntı:
Kazanan arkadaşlar bu mutlu gününüzde enseyi karartmak istemem ama önemli olan kazanmak değil, diplomalı işsizler kervanına katılmamak. Bunun için Şamil´in söylediği gibi ilk seneden itibaren kendinizi yavaş yavaş geliştirmeye başlamalısınız.

Arda seni de kutlarım. Tıpta okuyacak arkadaşlar, TUS´u unutmayın maçlara giderken. : )

teşekkürler onur abi :)

forumda da tanınır yeğenim onur karakuzuda itü geomatik mühendisliğini kazandı (harita yani ) kombine alacaklar sırası bir kişi arttı

Dışişleri Bakanlığı bekle, gsbasket geliyor. : ) Onur Uncu - İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler

Saim Bey, İTÜ´ye giriş var çıkış yok diye bilinir. Bakalım yeğenin çıkış kapısını kaç senede bulacak. : )

Arda, hayırlı olsun Uludağ, ama Onur Abi'nin dediği gibi maçlara giderken TUS'u unutma. :)

Berkan, Maraş iyidir be, yakındır da sana. Ben çok sevmiştim Maraş'ı oraya gittiğimde, yaşanılacak bir şehir. Bağdat Abla da orada ikamet ediyor sanırım. :)

Uğur, Burak Abim'e iyi bak. :) Nasılsınız Mr. Barut? :)

Enes, hayırlı olsun umarım senin için.

Onur Abi, hizmetten memnun kalmazsam gidebilirim söyleyeyim peşin peşin, bu işin yatay geçişi var dikey geçişi var yani.. :)

Şamil Abi, sağolasın abi. İşin gerçeği çok fazla beklemiyordum ilk tercihin olacağını.

Deniz, ümidim o ki senin için en iyisi olsun.

Gerçekten bu sene ciddi bir performans patlaması yaşanmış. Herkesi tebrik ediyorum.

Alperen senin için de Ankara daha iyi olmuş bence. İstanbul olsaydı kendini okul yerine başka şeylere verecektin. Gerçi Ankara'ya gelmen bizim için iyi olmadı ama :)