YGS-LYS

Emre Yuksel' Alıntı:
ne kadar çok bekleyen arkadaşımız varmış..
herkesi ayrı ayrı tebrik ederim..
ukalalık etmek istemem ama üniv. hayatı, bana göre hayatın en güzel zamanı.
şu anda, yeniden üniv. sıralarına dönsem diyen onlarca arkadaşım, tanıdığım var..
bence tadını da çıkarın.. sonra çok özleniyor o geyikler, geziler, derse girmemeler, maça gitmeler, flörtler v.b..

Emre abi işte o yüzden bitirmiyorum bende okulu :) .

Şaka bi yana dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":3uouuao7]ne kadar çok bekleyen arkadaşımız varmış..
şu anda, yeniden üniv. sıralarına dönsem diyen onlarca arkadaşım, tanıdığım var..
bence tadını da çıkarın.. sonra çok özleniyor o geyikler, geziler, derse girmemeler, maça gitmeler, flörtler v.b..

Şaka bi yana dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :) .[/quote:3uouuao7]

Dün bölüm yetkilisi oldun, bugün de imam oldun ya abi diyecek lafım yok sana.. :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Emre Yuksel":24bmsfjm]ne kadar çok bekleyen arkadaşımız varmış..

Şaka bi yana dediğimi yapın yaptığımı yapmayın :) .[/quote:24bmsfjm]

ondan değil abi, snein okulun biteri yok bence..
istanbul fizik 1, istanbul matematik 2..
fen-ededbiyatın bitmez bölümleri..

Az çok ne çektiğimi bilen biri çıktı eksik olma Emre abi ne diyeyim.

Ne yapalım Tugay gençler güzel güzel okullara bölümlere yerleşiyorlar nasihat etmeyeyimmi abicim :) .

Şaka bir yana hakikaten forum da öylesine güzel pırıl pırıl kardeşlerim varki ben istiyorum Şamil abilerinin yaptığı hataları onlar yapmasın. Çok seviyorum bu forumu da buradaki genç kardeşlerimi de.

Veysel kardeşimden haber yok mu yahu ?

Ne kendisi yazmış ne de başka birisi. Uzaya falan mı çıktı fırsattan istifade ederek. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Veysel kardeşimden haber yok mu yahu ?

Ne kendisi yazmış ne de başka birisi. Uzaya falan mı çıktı fırsattan istifade ederek. :)

Tercih vermedim sayılır abi sadece imkansızı denedim :) Uzayda falan işim olmaz forever bilgisayar-inşaat :)

Seneye bu güzel tabloyu devam ettirmek ümidiyle :)

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":n8bqtd3q]Veysel kardeşimden haber yok mu yahu ?

Tercih vermedim sayılır abi sadece imkansızı denedim :) Uzayda falan işim olmaz forever bilgisayar-inşaat :)

Seneye bu güzel tabloyu devam ettirmek ümidiyle :)[/quote:n8bqtd3q]

Allah sağlık sıhhat verdiği sürece seneye de buralardayız Veysel. Senin sonucunu da hep beraber kutlarız. Şimdi sana 1 sene boyunca çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah utandırmasın kardeş.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":23hc4gdx]Veysel bir daha hazırlanmayı düşünüyordu abi.

Hmm. Anladım Alperen. Ama ben puanı iyi diye hatırlıyorum. İstediği bölüm sözkonusuysa orası ayrı tabi. Hayırlısı olur inşallah...[/quote:23hc4gdx]

Puan kötü değildi bana kalsaydı istanbul üniversitesi inşaatı yazacaktım da aile baskı yaptı bir sene bekle diye.. Küçükmüşüm şehirdışı için birde babamda teknik istiyor :) Burak Abide kusura bakmasın KATÜ yüde ben istemedim İstanbul yada Ankara istiyorum..

Aslında biraz pişmanım aileyi dinledim diye şimdi bir yıl zor geçer.. Neyse artık hayırlısı diyelim de gideyim dershanelerle görüşmeye :)

Kazananlara tebrikler kazanamayan veya tercih yapmayanlarada ritmlerini bozmadan aynı hırs ve istekle bir sene daha dişlerini sıkmalarını öneriyorum..
Umarım 2 sene sonra bende gsbasketi gururlandırırım :)

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Kazananları tebrik ederim,Tıpçıları özel olarak tebrik ederim.Ve ileride kendilerini Galatasaray sağlık kurulu başında görmek isterim.

Ayrımcılık yok : )
Özel olarak tebrik etmek istiyorsan Trabzon'u tercih edenleri tebrik et :p

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Sercan Karabıçak":1k5ni2c2]Kazananları tebrik ederim,Tıpçıları özel olarak tebrik ederim.Ve ileride kendilerini Galatasaray sağlık kurulu başında görmek isterim.

Ayrımcılık yok : )
Özel olarak tebrik etmek istiyorsan Trabzon'u tercih edenleri tebrik et :p[/quote:1k5ni2c2]

Tıp fakültesinin benim için ayrı bir önemi vardır.Tıp'ı tutturmak,Tıp okumak çok ayrı bir meziyet.Çok saygı duyuyorum kendilerine.Her babayiğide nasip olmuyor.
Burak bu arada Trabzon'u özel tebrik edecek bir durum yok haa bi Micheal Wright'ı görecekler bu sene o kadar :p